Daniel Maguire: geroosterd op Twitter over Bachelor in Paradise-gedrag!

Daniel Maguire krijgt serieuze reacties op Twitter na zijn gedrag in de laatste aflevering van Bachelor in Paradise! Sommige gebruikers roepen zelfs op om hem uit de show te verwijderen en beweren dat hij het seizoen 'onzichtbaar' maakt. Wat denk je? Overschrijdt Daniels gedrag de grens, of reageren kijkers overdreven?

Bachelor in het paradijs zit vol met allerlei wilde karakters.

Dat weet je, zelfs als je ons leest Bachelor in het paradijs Seizoen 4 Aflevering 6 samenvatting .De dierbare Dean Unglert met blauwe ogen bevond zich in het middelpunt van een liefdesdriehoek en, zoals beloofd, maakt hij zichzelf belachelijk.

Gelukkig (soort van) Dean's slechte woordkeuze en besluiteloosheid werden enorm overschaduwd door een langverwachte (en gevreesde) verschijning in Paradise: Canadees Daniel.

De Canadees Daniel is een hete kerel en was waarschijnlijk gewend om te vertrouwen op zijn aantrekkelijkheid om langs te skaten, omdat de dingen die hij zegt -- de 'grappen' die hij maakt in verschillende pogingen om grappig te zijn -- niet zomaar plat vallen. Ze zijn ronduit beledigend.

Eerst en vooral noemde Daniel vrouwen 'schrootjes'. Je weet wel, zoals restjes, wat gewoon walgelijk is.

Hij noemde zichzelf (nou ja, zijn penis) steeds 'Canadees spek', wat niet alleen belachelijk is, maar ook een onaantrekkelijke vergelijking, aangezien niemand ooit de voorkeur heeft gegeven aan (letterlijk) Canadees spek boven normaal spek. Stop ook met praten over je lul, kerel.

Daniel maakte ook een transfobe grap over Caitlyn Jenner (wij zijn echt moe van die), vroeg Cristen naar haar maagdelijke status (wat maakt het uit), en behandelde Lacey als vuilnis totdat hij haar een roos aanbood.

Nou, Twitter merkte het op en liet Daniel het echt hebben. Het is duidelijk dat, als hij wil blijven, hij zijn act moet opruimen. Hier zijn enkele tweets die echt aangeven hoe kijkers over hem denken:

1. Mensen merkten het 'schroot'-ding op

Mensen merkten deVooral vrouwen merkten het 'schroot'-gedoe op.

2. Chrissy Teigen-memes voor alle gelegenheden

Chrissy Teigen memes voor alle gelegenhedenWaar zou deze wereld zijn zonder Chrissy Teigen? Erger nog, zeker

3. Daniël is hot, maar...

Daniël is heet, maar...Heetheid kan je maar tot nu toe brengen. Vooral als je in een show zit waar iedereen hot is. Persoonlijkheid begint ertoe te doen.

4. Daniël zit vol met 'schroot'

Daniël zit volLaten we hopen dat Daniel in de volgende afleveringen een stuk aardiger wordt, anders zal hij dit nooit overleven

5. Deze analogie gaat misschien iets te ver

Deze analogie gaat misschien iets te verWe denken dat ze een beetje griezelig bedoelen en niet iemand-alsjeblieft-bel-sociale-diensten-griezelig.

6. Deze is bot

Deze is botKort en eenvoudig.

7. De 'Canadese spek'-analogie is de werkelijke slechtste

DeDaniel is de slechtste Canadese vertegenwoordiging sinds de dagen van Justin Biebers onbeschaamde afschuwelijkheid

8. Lacey kan beter

Lacey kan beterJe weet dat het erg is als Lacey wordt geroosterd omdat ze Daniel aardig vindt

9. Laat iemand hem alsjeblieft tegenhouden

Laat iemand hem alsjeblieft tegenhoudenKan een producer hem tenminste laten zitten? Of een andere deelnemer kan een geweldige scène maken door dingen uit te leggen.

10. Daniel is een dealbreker

Daniël is een dealbreakerMisschien blijft hij niet lang in de show

11. Deze is een beetje grafisch, maar...

DezeWe hebben het gevoel dat Daniel's afhaalmaaltijd zou zijn 'ze denken tenminste aan mij!' Daar gaat het niet om, kerel.

12. Daniel verliest fans waar hij in het begin niet mee hoefde

DaniëlHet is moeilijk om een ​​realityster te zijn als je niet aardig bent. Nou ja, tenzij je Kate Gosselin bent.

13. Daniël is erg huiveringwekkend

Daniël is erg kribbigHij moet zichzelf opnieuw uitvinden. Gedenkwaardig zijn is dit niet waard.

14. O, Daniël. Misschien leer je het. Op een dag.

O, Daniël. Misschien jijAan de positieve kant lijkt Deanie Baby's besluiteloze zichzelf belachelijk maken nauwelijks gedenkwaardig in vergelijking met Daniels capriolen.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: