Bachelor in Paradise Seizoen 4 Aflevering 6 Samenvatting: Corinne Olympios spreekt!

Welkom terug bij een nieuwe aflevering van Bachelor in Paradise! Deze week zagen we Corinne Olympios terugkeren naar de show om haar waarheid te spreken. We zagen ook de laatste rozenceremonie van het seizoen en een groot drama. Blijf lezen voor alle details!

Om de een of andere reden is het drama in Bachelor in Paradise dit seizoen overal. Net als je denkt dat het allemaal gekalmeerd is, begint het allemaal weer.

Hoewel dat meestal een goede zaak is, Bachelor in Paradise Seizoen 4 Aflevering 6 was een ramp.Toen de aflevering begon, had Matt besloten dat Paradise niets voor hem was en ging hij weg alsof het een hete aardappel was.

Terwijl een van hen de deur uit was, werd er een nieuwe man opgeroepen om een ​​roos te geven aan een dame in nood. als jij bekijk Bachelor in het paradijs online , weet je dat Lacey het hele seizoen over de Canadees Daniel heeft gepraat.

Zodra hij binnenkwam, was ze helemaal over hem heen als een uitslag en zei ze de gekste dingen tegen hem.

Ik heb op je gewacht!

Lacey (de vrijgezel)

Daniel was niet onder de indruk dat hij bij Lacy was achtergebleven, en merkte op dat hij 'met de restjes van het paradijs was achtergebleven'. Zoals, waar hebben ze deze kerel vandaan?

Hij heeft een van de vrouwen niet gerespecteerd en hij is al twee minuten in de show. En als je dacht dat Lacey klaar was met hem na zijn kleine uitbarsting, was ze dat niet.

Ze moet zich zo dom voelen als ze dit allemaal terugkijkt, maar misschien kan ze wat lege plekken invullen, want we weten dat de producers veel van de inhoud condenseren om een ​​verhaal te creëren.

De enige goedmaker voor Daniel was dat hij Lacey de roos overhandigde tijdens de ceremonie, dus hij is niet allemaal slecht. Misschien ziet hij wel een toekomst met haar.

Jasmine Goode Promo Pic

Matt keerde op het laatste moment terug om de roos aan Jasmine te overhandigen. Het was een schattig gebaar, maar het ontging haar volledig.

Ga terug naar je kleine stad in Connecticut. Geniet van je leven. Je zult er waarschijnlijk spijt van krijgen. Voor mij ben je dood, riep ze in haar biechtstoel.

Derek gaf zijn roos aan Taylor, Robby gaf zijn roos aan Amanda en Adam gaf zijn roos aan Raven.

Dean overhandigde vervolgens zijn roos aan Kristina nadat hij had onthuld dat hij zich meer aangetrokken voelde tot Danielle. Heeft zijn schuldgevoel het overgenomen? Het is de bedoeling dat je liefde vindt in het paradijs, geen vrienden om je heen houden.

Als Dean dacht dat Danielle uit beeld was, had hij het zo mis omdat Ben de roos aan haar overhandigde, wat het einde betekende van Sarah en Alexis.

Dean Unglert in het paradijs

Het werd al snel raar met Kristina die Dean uitdaagde om iets onhoorbaars te krijgen, maar we gaan ervan uit dat ze 'boner' zei.

Oké, geef me een [CENSORED], antwoordde Dean. Kristina zei dat ze er niet aan zou deelnemen en dat hij het allemaal zelf zou moeten doen.

Kom je er helemaal niet aan? En dan zegt hij: Geef me even. Geef me nog 20 seconden.

Wel verdomme?

Ondertussen maakte het Tickle Monster zijn grootse entree en alle vrouwen leken hem high te vinden.

Christen verspilde geen tijd om het aan de praat te krijgen met het Tickle Monster.

Christen (de vrijgezel)

Ik denk dat er veel zelfvertrouwen voor nodig is om je functie Tickle Monster te laten zijn als je eigenlijk een dokter bent, zegt ze.

Terwijl Christen en Tickle op een date gingen, was Dean terug in het resort met Danielle in gedachten.

Ik weet dat als en wanneer ik Kristina doorgeef om naar Danielle te gaan, Danielle nooit zo in mij zal zijn als Kristina op dit moment, onthulde hij.

Zoals, wie zegt dat eigenlijk? Hij is een eersteklas D-Bag en we hopen dat alle vrouwen hem nu afwijzen.

Uiteindelijk heeft hij Kristina afgesneden, maar in wezen zei hij dat ze weer bij elkaar konden komen.

Hij en ik zijn gisteravond gebleven, en je kunt aannemen wat er is gebeurd, Kristina jammert tegen Robby terwijl ze zien hoe Dean Danielle van dichtbij en persoonlijk ontmoet.

Daniëlle Lombard foto

Toen was het tijd voor Corinne om te vertellen wat er echt met haar was gebeurd in het paradijs.

Olympios legde uit dat ze medicijnen gebruikte die niet goed reageerden op de alcohol en dat ze daarom flauwviel.

Ze zei dat toen ze wakker werd, ze zich niets herinnerde en in de war was door de stopzetting van de productie.

Corinne Olympios is ALV

Vervolgens benadrukte ze dat ze geen harde gevoelens had tegenover Demario en dat hij het slachtoffer was van al het drama.

Corinne noemde het allemaal vervelend en merkte op dat ze niet eens naar de supermarkt kon gaan zonder dat haar naam in tijdschriften verscheen en dat mensen haar veroordeelden.

Ja, ze geeft nog steeds de media de schuld!

Wat vinden jullie hier allemaal van?

Geluid uit hieronder!