Zendaya & Odell Beckham Jr: daten?!

Volgens bronnen zijn Zendaya en Odell Beckham Jr. aan het daten! Het nieuwe stel werd onlangs samen gezien tijdens een romantisch diner in Los Angeles, en ze zagen er samen erg gelukkig uit. Dit is absoluut een power couple in wording!

Meerdere bronnen melden dat het 19-jarige model en actrice Zendaya een nieuw vriendje heeft - en het lijkt erop dat hij nogal een vangst is (sorry).

Zendaya Coleman bij Grammy Odell Beckham Jr. Afb

Ja, het gerucht gaat dat Zendaya en NFL wide receiver Odell Beckham, Jr. een item zijn, en hoewel het paar hun relatiestatus nog niet publiekelijk moet bevestigen, lijkt het erop dat ze niet veel moeite zullen doen om het feit te verbergen dat ze' opnieuw daten.Getuigen zeggen dat Zendaya en Odell maandagavond werden gespot op het Universal Music Group-feest na de Grammy Awards 2016, en dat deden ze niet lijken te schelen wie wist dat ze aan het aansluiten waren.

'Ze waren close, fluisterden in elkaars oren en hielden een erg flirterige sfeer vast', vertelde een toeschouwer aan E! Nieuws.

Maar hoezeer ze ook een paar vibes kunnen afgeven op feestjes, het lijkt erop dat Zendell nog niet officieel een item is.

In een gesprek met TMZ zei Zendaya's vader - die haar begeleidde op Grammy's-avond - dat zijn dochter het rustig aan doet.

Als je mijn dochter zonder mij op een date ziet, is dat een relatie', zei hij tegen een cameraman. '[Dit is] als een auditie, een interview.

Zelfs als je niet bekend bent met haar werk, herinner je je Zendaya waarschijnlijk nog van de grote Giuliana Rancic-haarcontroverse van 2015.

Beckham, die je waarschijnlijk kent als de menselijke highlight-reel van de New York Giants.

We hopen dat deze twee het laten werken, al was het maar omdat ze misschien wel het interessantste haar hebben van elk stel in Hollywood.