YouTube-ster zweert dat hij geen seks had met zijn kat (maar liegt hij?)

Het is geen geheim dat YouTube-sterren zo ongeveer alles doen voor weergaven en abonnees. Dus als een van hen in een schandalige situatie terechtkomt, is het niet meer dan normaal dat het publiek geïnteresseerd is. In dit geval ligt YouTube-ster Swears He Didn't Have Sex with His Cat onder vuur omdat hij zou hebben gelogen over het hebben van seksuele relaties met zijn kat. Hoewel hij de beschuldigingen heeft ontkend, zijn veel mensen sceptisch en denken dat hij misschien iets verbergt. Alleen de tijd zal leren of Swears He Didn't Have Sex with His Cat de waarheid spreekt of niet, maar één ding is zeker: dit verhaal is nog lang niet voorbij.

Shane Dawson heeft meer dan 21 miljoen abonnees op YouTube.

En nu heeft hij ook behoorlijk gênante problemen.De populaire social media-ster haalde deze week de meest verschrikkelijke krantenkoppen nadat een oud interview dat hij gaf weer opdook...

... waarin Dawson regelrecht naar buiten kwam en zei dat hij seks had gehad met zijn kat.

Ja, zijn kat .

We laten hem proberen zich een weg te banen uit deze grove en illegale bewering hieronder, terwijl de lezers beslissen of ze hem geloven of niet.

1. Wat is hier in hemelsnaam aan de hand?

Wat is hier in godsnaam aan de hand?De zeer onverwachte controverse begon toen een oud fragment van Shane's podcast, Shane and Friends, opnieuw viraal ging op Twitter.

2. Oké. Maar wat zei hij?

Oké. Maar wat zei hij?In de clip zegt hij het volgende: 'De dingen die ik mijn arme dieren heb aangedaan, ze zullen nooit van me houden. Ik heb vreselijke dingen gedaan.'

3. Uhmm... Wat?!?!?

Uhm... Wat?!?!?Dawson vertelde vervolgens een grof, aangrijpend verhaal over hoe hij zijn kat blijkbaar een droge hump gaf voordat hij 'er helemaal overheen kwam'.

4. Het werd eigenlijk veel erger

Het werd eigenlijk veel erger'Ik heb mijn kat op haar rug gelegd', voegde Dawson er eigenlijk aan toe. 'Ik drong niet door. Ik legde de kat op haar rug en ik bewoog haar kleine kippenpootjes, je weet wel, uit elkaar. Als ik gewoon op haar buik bult, is dat niet raar, dus ik bult en ik bult en ik bleef doorgaan en ik kwam helemaal over de kat.'

5. Dit was een mijlpaal, beweerde Dawson destijds

Dit was een mijlpaal, beweerde Dawson destijds'Het was mijn eerste seksuele ervaring. Ik was ook ongeveer 19.'

6. Vergeef hem?!?

Vergeef hem?!?Mensen over het hele internet waren stomverbaasd over het verhaal -- en al snel begon de hashtag #ShaneDawsonIsOverParty trending te worden. In totaal zijn er meer dan 200.000 Tweets over het onderwerp geweest.

7. Trending om alle verkeerde redenen

Trending om alle verkeerde redenen

8. Verdedig jezelf, Shane!

Verdedig jezelf, Shane!Shane besteedde veel tijd aan praten om zich hieruit te praten, zoals hij eigenlijk moest proberen, toch?

9. Geleerde lessen, oké?!?

Geleerde lessen, oké?!?

10. Nepnieuws! Nep verhaal!

Nepnieuws! Nep verhaal!

11. Ik haat mezelf

Ik haat mezelf

12. Ik ben zo veel veranderd

l

13. Ik blijf achtervolgd ... door mezelf

Ik blijf achtervolgd... door mezelf

14. Ik probeer... en het spijt me

l

15. Dit is nu de echte ik

Dit is nu de echte ik

16. Is dit schandaal al voorbij?

Is dit schandaal al voorbij?

17. Niet zijn eerste controverse

Niet zijn eerste controverseIn 2014, in een andere oude podcastaflevering, grapte Shane over een 'sexy' zesjarige en zijn 'rechtvaardiging van pedofilie', wat ertoe leidde dat mensen hem als pedofiel bestempelden.

18. Een sterke berisping

Een sterke berispingShane ging vorig jaar in op de opmerkingen in een YouTube-video waarin hij zei: 'Ik ben geen pedofiel.'

19. Moet Dawson worden vergeven?

Moet Dawson worden vergeven?Het internet is betrokken bij dit debat: heeft Dawson echt zijn lesje geleerd? Is hij nu echt rein en nuchter en berouwvol? Of gewoon voortdurend proberen de aandacht te trekken door grove dingen te zeggen (en zelfs te doen?).

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: