Vrouw live-tweets Airline Meet-Cute, vonkt #PlaneBae controverse

Een vliegtuigreis wordt vaak gezien als een heel alledaagse aangelegenheid, met weinig tot geen opwinding. Maar de recente Twitter-thread van een vrouw is viraal gegaan, nadat ze een meet-cute had beschreven die tijdens haar vlucht was gebeurd. De vrouw, die op Twitter @its_me_eee heet, was op weg van New York naar Dallas toen ze een zeer aantrekkelijke man in de rij voor haar zag zitten. Ze ging vervolgens verder met het live-tweeten van de ontmoeting, tot grote vreugde van haar volgers. Sommigen hebben haar echter bekritiseerd omdat ze de privacy van de man schendt, met de hashtag #PlaneBae trending op Twitter.

Twitter is uitgebroken in controverse, mensen.

Dit keer niet over de kleur van een jurk of het geluid van een woord, maar over het recht op privacy aan boord van een vliegtuig.

Eerder deze maand vloog een Twitter-gebruiker genaamd Rosey Blair naar Dallas toen ze een jonge vrouw vroeg of hij met haar van stoel wilde wisselen zodat ze naast haar vriend kon zitten.

De vrouw stemde toe, ging slechts één rij omhoog, recht voor Blair, en maakte de weg vrij voor een virale meet-cute.

Blair ging inderdaad door met het live-tweeten van de interacties en de uitwisselingen tussen deze man en de man die naast haar het raam nam, wat leidde tot een onverwachte controverse op sociale media.

Was Blair gewoon grappig, zorgde ze voor een paar lachjes voor haar volgers door een behoorlijk coole gang van zaken te beschrijven?

Of was ze zo eng omdat ze inbreuk maakte op de privacy van deze individuen?

Scroll naar beneden, leer meer en beslis zelf.

1. Hier doen we...

Hier doen we...Eerst legde Blair uit wat er zojuist was gebeurd en wat ze HOOPDE dat daarna zou gebeuren. Ze kreeg volgers klaar voor wat komen ging.

2. Totale flirts!

Totale flirts!Het gebeurd! Het gebeurt echt! Het klikte tussen deze fitnessliefhebbers voordat het vliegtuig vertrok.

3. Vegetariërs verenigen zich!

Vegetariërs verenigt u!Ze delen dezelfde smaak in eten en sporten en hun armen raken elkaar ZO dicht bij elkaar. Dit is ware liefde!

4. Oh, het is nu helemaal aan

Oh, het is nu helemaal aan de gangVertrouw ons, jongens: als een vrouw haar haar naar beneden doet, komt ze ter zake.

5. Dus. Veel. Dichterbij.

Dus. Veel. Dichterbij.Laat me hier inzoomen en een diagram maken zodat je de nabijheid van armen hier volledig begrijpt. Ze staan ​​heel dicht bij elkaar!

6. Hiervoor hebben we ALLES IN HOOFDLETTERS nodig

WijEen eiwitbord, mensen! Ze hebben langs drankjes gezoomd en delen al samen een maaltijd!

7. We hebben fysiek contact!

We hebben fysiek contact!Ik herhaal: we hebben fysiek contact! (Ja, een seconde telt nog steeds, oké?!?)

8. SPREEK JE!

SPREEK JE!We hebben de jist hier, maar we hebben meer nodig. Heb je spijt van deze beslissing? Wil je in plaats daarvan nu romantiek nastreven? LAAT ONS WETEN, VREEMDE!

9. OMFG!

OMFG!Toen de vlucht landde, stopte het flirten niet. Dit zijn ze! Dit zijn ze die samen naar buiten lopen en dat bijna hand in hand doen! EEEK!

10. Umm... Dit is erg griezelig

Umm... Dit is erg griezeligHet grootste deel van het internet reageerde vrolijk op dit verhaal, maar sommige mensen wezen erop hoe raar en onaanvaardbaar het eigenlijk is om alleen maar de gesprekken en interacties van volslagen vreemden in de wereld te publiceren. Stel je voor dat je een van de twee mensen was wiens privéchat plotseling naar heel Twitter werd uitgezonden.

11. #PlaneBae geïdentificeerd!

#PlaneBae geïdentificeerd!Dit is de man. Dit is de man die nu bekend staat als Plane Bae: Euan Holden, een ex-Bury Football Club-speler, Major League Soccer draft pick en broer van Stuart Holden, de ex-U.S. heren nationale team, Amerikaanse Olympische en WK-middenvelder.

12. Ik wist het!

Ik wist het!Plane Bae klinkt best gaaf als het op deze manier is gebruikt. Hij zegt ook dat hij wist dat de vrouw achter hem eigenlijk een stalker was.

13. Het is een eer om Plane Bae te zijn

HetHet debat dat in dit geval via Twitter woedt, is ver en interessant. Maar Plane Bae is gewoon blij dat sommige mensen denken dat hij knap is.

14. Wat betreft zijn broer?

Wat betreft zijn broer?'Ik kan niet geloven dat terwijl ik verslag deed van het grootste evenement uit mijn carrière #WorldCup⁠, ik in de schaduw werd gesteld door mijn broer @EuanHolden die verliefd werd in een vliegtuig. #Planebae #HunkyPlaneGuy,' tweette Stu.

15. Maar hoe zit het met het vliegtuig ... schat?

Maar hoe zit het met het vliegtuig ... Babe?Haar naam is Helen, zei Bae in The Today Show en voegde eraan toe: 'Ze is een heel, heel, heel lief meisje. Heel aantrekkelijk, mooi en heeft veel voor zichzelf te zeggen en heel intelligent.'

16. Oké, dus... is dit cool of griezelig?

Oké, dus... Is dit cool of griezelig?Accepteren we dit soort dingen gewoon als een neveneffect van het socialemediatijdperk en gaan we ermee door? Of hebben mensen gelijk als ze boos zijn dat een vrouw in feite totale vreemden filmde en ze vervolgens tegen hun wil in publieke figuren veranderde?

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: