Wilmer Valderrama: Cast op NCIS seizoen 14!

Het is officieel! Wilmer Valderrama voegt zich bij de cast van NCIS voor seizoen 14. De acteur, vooral bekend van zijn rollen in That '70s Show en Minority Report, zal een personage uit de serie spelen genaamd Nicholas 'Nick' Torres. Valderrama's personage wordt beschreven als een 'bad boy' die 'gevaarlijk en charmant' is. Hij is een internationale man van mysterie die een duister verleden heeft waaraan hij probeert te ontsnappen. Gary Glasberg, uitvoerend producent van NCIS, zei in een verklaring: 'We zijn verheugd dat Wilmer ons komt versterken voor het nieuwe seizoen. Hij brengt een leuke energie en opwinding in de show die aanstekelijk zal zijn.' Het nieuwe seizoen van NCIS gaat in première op 20 september om 8/7c op CBS.

Meer dan zes jaar lang was Wilmer Valderrama de helft van een van de meest populaire koppels in Hollywood.

Nu is hij klaar om een ​​castlid te zijn de populairste programma op televisie.Wilmer Valderrama is knap

Eerder deze maand verbaasden Valderamma en Demi Lovato de wereld toen ze het einde van hun langdurige relatie aankondigden.

Beide partijen bevestigden het uiteenvallen via een verklaring op sociale media en zeiden dat ze 'beter af zijn als beste vrienden'.

Maar terwijl het persoonlijke leven van de acteur al enkele maanden in het nieuws is, zoemt het internet nu over een professionele beslissing:

Wilmer Valderrama is een vaste serie in seizoen 14 van NCIS.

Vers van een boog van vijf afleveringen Grey's Anatomy seizoen 12 , zal Valderrama aan boord komen van de best beoordeelde serie van netwerktelevisie als een ooit geaarde NCIS-veldagent die jaren geleden een opdracht voor diepe dekking accepteerde en nooit meer opdook. Veel agenten weten niet dat hij nog aan het werk is of dat hij zelfs maar leeft', aldus een persbericht.

Nu is het personage terug en zijn toewijding aan baan en land heeft hem een ​​onvoorspelbaar, charismatisch los kanon nagelaten.

Via een verklaring zei uitvoerend producent Gary Glasberg dat de rol Valderrama in staat zal stellen zijn dramatische, fysieke en komische talenten te ontplooien.

'Fans gaan hem zien zoals ze hem nog nooit hebben gezien. Dit gaat leuk worden. We zijn heel blij dat hij aan boord komt.

NCIS verloor zojuist de oude ster Michael Weatherly, die afgelopen mei zijn 13-jarige run op de show afsloot.

We hebben ook vernomen dat de Britse acteur Duane Henry en 24 alum Sarah Clarke dit najaar zullen terugkeren in het drama.

Voordat hij bij NCIS kwam en in Grey's Anatomy verscheen, stopte Valderrama bij shows als Minority Report, From Dusk Till Dawn: The Series en Suburgatory.

Hij is erg knap.