Waar wonen de Duggars? (En welk kind woont in deze vuilnisbelt?)

Als je een fan bent van de Duggar-familie, dan weet je dat ze in Arkansas wonen. Maar wist je dat een van de kinderen op een vuilnisbelt woont? Dat klopt, Jana Duggar is het enige kind dat nog thuis woont bij haar ouders. En op basis van de foto's lijkt het erop dat haar woonsituatie niet ideaal is.

Waar wonen de Duggars? Voor veel fans van de beroemde en controversiële familie is de Duggar-woning een bekend gezicht.

Jim Bob en Michelle bouwden een pad van 7.000 vierkante meter in Arkansas met de opbrengst van hun eerste TLC-specials manier vroeger.

Dertien jaar en nog drie kinderen later dient het huis als decor voor twee realityshows - en zeer grote familiebijeenkomsten.

Natuurlijk is 13 jaar een lange tijd en een groot deel van de jongere Duggar-generatie is opgegroeid en is naar een eigen huis verhuisd.

Sommige van de volwassen Duggars zijn net begonnen - terwijl sommigen al een goed leven leiden op een zeer benijdenswaardige eigendom.

Anderen ... nou ja, niet zo veel. Blijf zitten, daar komen we zo op terug.

De mensen van het roddelblad In Touch over beroemdheden hebben alle Duggar-huizen bekeken en je zult misschien verrast zijn door wat ze hebben gevonden.

Dus waar wonen de Duggars? Kijk eens:

1. De verbinding

De verbindingElke Counting On-fan is bekend met het enorme landgoed van Tontitown dat bekend staat als de Duggar-compound. Maar tegenwoordig hebben verschillende kinderen van Jim Bob en Michelle het nest verlaten om hun eigen huis te stichten.

2. Het begin ...

Het begin ...Het verhaal van de Duggars begint hier, in dit veel bescheidener huis in het nabijgelegen Springdale, Arkansas. Niet het soort plek waar je 19 kinderen zou willen opvoeden.

3. Een bescheiden begin

Een bescheiden beginToen de Duggars hun tv-debuut maakten op Discovery Health, hielp het netwerk hen met de bouwkosten voor hun nieuwe huis in Tontitown. Execs vulden ook de voorraadkast van het gezin, iets waar Jim Bob en Michelle in die tijd moeite mee hadden.

4. De woonkamer

De woonkamerDe Duggars houden van het buitenleven (vooral van hun grote achtertuin), maar als ze op het terrein zijn, dient deze uitgestrekte woonkamer -- met zijn torenhoge plafonds -- als de plek voor meer Counting On-scènes dan welke andere dan ook.

5. De hoofdslaapkamer

De grote slaapkamerEn dit -- zoals ze altijd zeiden op MTV's Cribs -- is waar de magie gebeurt. De slaapkamer van Jim Bob en Michelle is de plek geweest waar ontzettend veel baby's zijn gemaakt.

6. Het hoofdbad

Het hoofdbadEn dit is de badkamer naast de kamer van Jim Bob en Michelle. We gokken dat dit ongeveer de grootte was van de woonkamer in hun eerste huis.

7. De meisjeskamer

De meidenEen van de nadelen van het leven in zo'n groot gezin? Zelfs in zo'n groot huis is er weinig privacy. De 'meisjeskamer' op de Duggar-compound werd vaak gedeeld door vier zussen tegelijk.

8. De jongenskamer

De jongensDe jongenskamer was vaak even druk, maar aan de positieve kant had het tenminste een luik dat naar de speelkamer leidde.

9. De speelkamer

De speelkamerJa, de jongens konden rechtstreeks naar een kamer glijden die uitsluitend bestemd was voor kinderrecreatie. Best wel gaaf!

10. Jana's hoekje

gisterenNiemand heeft de Duggar-compound langer naar huis geroepen dan de 30-jarige Jana, en hoewel ze nog steeds geen eigen kamer heeft, heeft ze tenminste een 'hoekje' gekregen voor haar verschillende projecten.

11. Josh en familie

Jos en familieHet eerste Duggar-kind dat de compound verliet, was Josh, maar hij is tegenwoordig meestal niet op de grid. Waarom? Hij en Anna hebben vorig jaar hun huis in Arkansas verkocht voor $285.000... maar hebben nog geen nieuwe gekocht. Waar wonen ze dan?

12. Moeilijke tijden

Moeilijke tijdenInsiders hebben beweerd dat Josh, Anna en hun zes kinderen in een kleine schuur op het terrein van zijn ouders wonen. Sommigen hebben dit beschreven als een magazijn zonder ramen. Hoe dan ook, dit gerucht is niet onafhankelijk bevestigd.

13. Ten zuiden van de grens

Ten zuiden van de grensNadat Josh was vertrokken, was het de beurt aan Jill. Haar eerste niet-samengestelde huis voor lange termijn was in El Salvador, waar zij en haar echtgenoot Derrick Dillard als zendelingen werkten.

14. Terug naar Arkansas

Terug naar ArkansasTegenwoordig wonen Jill en Derick in veel ruimere vertrekken. Het echtpaar bouwde vorig jaar een huis voor zichzelf en hun twee zonen in Lowell, Arkansas.

15. Jessa en Ben

Jessa en BenJessa trouwde met Ben Seewald niet lang nadat haar oudere zus het nest had verlaten. Tegenwoordig noemt het stel deze knusse vertrekken hun thuis.

16. Jessa's woonkamer

JessaHet is misschien niet zo groot als het erf, maar er is genoeg ruimte voor Jessa, Ben en hun drie kinderen.

17. Straten van Laredo

Straten van LaredoNadat ze hun huwelijksleven begonnen in een appartement in Houston, verhuisden Jinger Duggar en Jeremy Vuolo naar dit ruime huis in Laredo, Texas.

18. Weer onderweg

Weer op padTegenwoordig is het stel samen met hun dochter Felicity naar Los Angeles verhuisd. Jeremy gaat naar een godgeleerdheidsschool en de Vuolo's wonen in een gratis huis dat wordt aangeboden door weldoeners.

19. Het is een begin

HetJoy-Anna en Austin hadden een vergelijkbaar ongunstig begin en begonnen hun huwelijksleven in een kleine caravan.

20. Omhoog gaan

Hogerop komenTegenwoordig is het stel verhuisd naar een huis niet ver van Jim Bob en Michelle. Renovaties aan de plaats werden meestal gedaan door Austin - zoals je kunt zien, is het nog steeds een work in progress.

21. Het gebeurt snel

Het gebeurt snelDe Duggars verhuizen zo snel en beginnen tegenwoordig zo snel dat het moeilijk kan zijn om bij te houden. Joseph en Kendra hebben hun nieuwe huis al gevuld met twee eigen kinderen.

22. Zeer snel

Erg snelHetzelfde kan gezegd worden van Josiah Duggar en Lauren Swanson, die ook hun huis kochten met de hulp van Jim Bob's huisflikkerende bedrijf.

23. In zijn eentje

AlleenEn dan is er nog Jed, die nog niet getrouwd is, maar onlangs zijn intrek heeft genomen in een huis van Jim Bob omdat het in het district ligt waar hij hoopt een zetel te bemachtigen in het Huis van Afgevaardigden van de staat Arkansas.

24. Geen plek als thuis

Geen plek zoals thuisMaar hoewel ze tegenwoordig ver weg zijn, zijn de Duggars altijd welkom op de compound. De meisjes in de familie ontwierpen deze logeerkamer waar de kinderen vaak hun hoofd neerleggen tijdens hun bezoeken aan Jim Bob en Michelle.

25. Er komt nog meer

Meer volgtHet is niet te zeggen wat de toekomst biedt voor de Duggars. Maar u kunt er zeker van zijn dat het gaat om uitbreiding naar nog meer onroerend goed!

26. Het huis van Josh Duggar

Josh DuggarSamen met zijn vrouw en kinderen woont Josh Duggar in een opslagloods op het terrein van zijn ouders. De geruchten werden bevestigd tijdens een recente aflevering van Counting On.

27. Josh's House over rekenen op

JosToen de Duggars een verrassende babyshower voor Abbie Duggar organiseerden, deden ze dat in wat werd beschreven als een 'pension'. Fans waren er snel bij om vast te stellen dat het eigenlijk het huis van Josh en Anna was.

28. In het huis van Josh en Anna

Binnen Josh en AnnaDe vloeren, muren, werkbladen en inrichting kwamen allemaal overeen met foto's die door Anna op Instagram waren geplaatst.

29. De kinderen van Josh en Anna thuis

Jos en AnnaAnna heeft nooit buitenfoto's van het huis gepost, maar door haar interieurfoto's te vergelijken met scènes die zijn gemaakt voor Counting On, konden fans bevestigen dat ze in een magazijn woonde.

30. Alleen voor nu

Alleen voor nuVolgens alle indicaties hebben Josh en Anna het financieel nog steeds redelijk naar hun zin, en het magazijn is slechts een tijdelijke regeling.

31. Van het penthouse naar het magazijn

Van Penthouse tot MagazijnToch dient het als een herinnering aan hoe ver Josh is gevallen sinds zijn dagen als een machtige lobbyist in Washington!

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: