The Walking Dead Seizoen 8 Aflevering 10 Samenvatting: The Lost and the Plunderers

Het achtste seizoen van The Walking Dead, een Amerikaanse post-apocalyptische horrortelevisieserie op AMC, eindigde op 15 april 2018. Het seizoen is opgesplitst in twee delen van acht afleveringen, waarvan de eerste helft wordt uitgezonden van 22 oktober 2017 tot 10 december. , 2017. De tweede helft werd uitgezonden van 25 februari 2018 tot 15 april 2018. The Walking Dead seizoen 8 aflevering 10 samenvatting: The Lost and the Plunderers hebben onthuld dat Simon (Steven Ogg) in het geheim voorraden heeft aangelegd achter de rug van Negan (Jeffrey Dean Morgan). In een poging zijn geheim veilig te houden, doodde Simon verschillende van zijn eigen mannen en beschuldigde hij de Heiland ervoor. Dit leidde uiteindelijk tot een enorme strijd tussen de twee groepen, waarbij veel mensen om het leven kwamen. Aan het einde van de aflevering realiseerde Negan zich eindelijk wat Simon had gedaan en besloot hem ervoor te vermoorden. Voordat hij dit echter kon doen, werd Simon vermoord door Maggie (Lauren Cohan).

Hoe gaat het leven verder na het overlijden van een dierbare?

Dat was de grote vraag The Walking Dead seizoen 8 aflevering 10 , een uur waarin zes verschillende verhalen centraal stonden. Ja, fans hebben de neiging om te klagen over de langzame afleveringen die slechts één personage volgen, dus deze leek een manier om te bewijzen dat de show nog steeds spannend kan zijn.Michonne

We hebben Michonne opgepikt in de onmiddellijke nasleep van Carl's dood. Michonne besefte dat Carl zijn handen had geverfd met die van Judith op de veranda.

Michonne en Rick realiseerden zich dat de beste stap voorwaarts was om uit Alexandrië te ontsnappen en zich ergens anders met hun bondgenoten te hergroeperen.

Rick wilde Carls laatste wensen niet uitvoeren en weigerde de brief te lezen die Carl voor hem had achtergelaten. Het enige dat Rick de drive gaf die hij nodig had, was een manier vinden om de waarheid van Jadis over de alliantie te horen.

Rick in Trouble in seizoen 8 van The Walking Dead

Toen ze aankwamen bij de stortplaats die Jadis en haar ondeugende groep naar huis riepen, kwamen wandelaars op hen af ​​en het zag er niet goed uit.

Negan

Negan en Simon waren aan het praten over wat er gebeurde toen ze elk van de plaatsen aanvielen die ze van plan waren. Negan wist niet wat hij moest vinden van het feit dat Carl hem speelde.

Was hij bereid toe te geven dat Carl een van de beste manipulators was, of was hij bereid verder te gaan en te proberen nog meer leden van Rick's groep neer te halen?

Om te beginnen leek het alsof Simon tegen hem loog. Hij beweerde dat het drama op Hilltop allemaal volgens plan verliep. Negan vertelde Simon toen dat 'de vuilnismensen' de volgende op de hitlijst waren.

Simon wordt opgezet op The Walking Dead

Negan gaf Simon de opdracht een van hen te doden om ze in het gareel te houden. Het was een klassieke zet uit het Negan-draaiboek.

Enid

Aaron en Enid zaten vast in Oceanside en Rachel zeurde nog steeds over de dood van Natania. Ze ging zelfs zo ver dat ze beweerde dat ze gedood moesten worden.

Cyndie was degene die de macht kreeg om te beslissen wie ze zou doden, en ze dacht erover na.

Enid gaf aan Aaron toe dat ze, als ze de kans kreeg, opnieuw zou doden. Uiteindelijk werd het paar uit Oceanside verdreven en verteld om nooit meer terug te keren ... of anders.

Rick Grimes in seizoen 8 van The Walking Dead

Aaron zei dat hij zou blijven omdat hij ze nodig had om met hen mee te vechten. Enid was bang dat ze hem niet meer zou zien, maar er ontstond een nieuwe vriendschap.

Simon

Simon begaf zich naar de heuveltop en Jadis probeerde te suggereren dat ze niet de kant van Rick had gekozen en dat ze nog steeds aan zijn kant stond. Simon zei dat de Redders al hun bezittingen moesten meenemen om te bewijzen dat de 'vuilnismensen' met Negan aan boord waren.

Simon maakte wat grappen over het afval en schoot toen Brion neer omdat Jadis allesbehalve open tegen hem was. Simon gaf toen het bevel om alle Scavengers neer te halen. Ja, hij ging hier totaal tegen Negans woord in.

Rick is klaar voor oorlog

Vroeger

Toen Rick en Michonne ontsnapten aan de wandelaars, realiseerden ze zich dat de wandelaars eigenlijk de aaseters waren. Ze gaf toe dat ze dacht dat zij en haar mensen iets van de stortplaats konden maken en daarom bleven ze zo lang hangen.

'Dit was onze wereld, in alle opzichten afgezien van alle anderen, zei ze. Ze smeekte Rick om haar toe te staan ​​zich bij hem en zijn volk te voegen, maar hij liet haar hoog en droog achter om voor zichzelf te zorgen.

Rik

Rick was blij dat hij haar niet had vermoord, maar hij was te zeer in beslag genomen door zijn verdriet om zich druk te maken over wat daarna kwam. Rick besloot wat brieven te lezen en hij was geschokt toen hij hoorde dat er een voor Negan was.

Negan is terug!

Hij keek ernaar en ontdekte dat Carl vrede tussen iedereen wilde omdat er te veel mensen stierven. Rick riep Negan op de walkietalkie en zei dat hij hem kwam halen.

Negan concludeerde dat Rick al had verloren.

Wat denk je?

Klik op de reacties hieronder!