Victoria Messer: Leah's GETROUWDE zus bedriegt echtgenoot, wordt buitenechtelijk zwanger!!

Victoria Messer is een vrouw die zich niet aan de regels houdt. Ze is het zwarte schaap van de familie en ze is altijd een beetje wild geweest. Maar toen ze haar man bedroog en buitenechtelijk zwanger raakte, was haar familie geschokt. Het kan Victoria niet schelen wat iemand van haar denkt – ze is blij met haar nieuwe leven en ze laat zich door niemand vertellen wat ze moet doen.

Nou, als je bang was dat Leah Messer niet veel drama op tafel zou brengen in het komende seizoen van Teen Mom 2, lijkt het erop dat je die angsten officieel opzij kunt zetten.

Wanneer de show volgende week terugkeert naar MTV, zullen Leah en haar familie hun best doen om de afwezigheid van Jenelle Evans goed te maken door een ernstige gezinsdisfunctie te veroorzaken.Volgens The Ashley's Reality Roundup, de zus van Leah Victoria Messer is zwanger van haar derde kind .

Het enige probleem is dat Vicky getrouwd is, maar de vader niet haar echtgenoot is.

Ja, het klinkt als een grote rotzooi voor de Messer-clan.

Hier is alles wat we tot nu toe weten over de situatie:

1. De Messier Messer

De Messier MesserVictoria is al de hele tijd van Leah in de show te zien in Teen Mom 2. En misschien is ze eigenlijk meer een dramamagneet dan haar oudere zus.

2. Jong beginnen

Jong beginnenVicky heeft misschien net gemist dat ze een tienermoeder was, maar de 24-jarige heeft in haar jonge leven veel babypapa-drama ingepakt.

3. Echtgenoot nr. 1

Echtgenoot nr. 1Vicky's oudste dochter, Cami, is een product van haar huwelijk met Brian Jones.

4. De Crapello-sage

De Crapello-sagaDie relatie duurde niet lang en kort daarna trouwde Victoria met Domenick Crapello. Ja, dat is een echte naam en geen Jersey Shore-castlid dat we zojuist hebben verzonnen.

5. Uitgeput

UitgekrastVictoria en Domenick hebben samen een dochter genaamd (zucht) Cerenity, maar het lijkt erop dat ze de afgelopen maanden niet met elkaar overweg kunnen.

6. Vaarwel, Crapello

Vaarwel, CrapelloSterker nog, zij en Domenick wonen naar verluidt in verschillende staten, aangezien hij naar Florida is verhuisd en zij in haar geboorteland West Virginia is gebleven.

7. Semi-single

Semi-enkelHet paar is niet gescheiden - of zelfs maar wettelijk gescheiden - maar desalniettemin lijkt het erop dat Vicky ten volle heeft geprofiteerd van haar hervonden vrijheid toen ze met Leah meeging op een recente reis naar Costa Rica.

8. Een uitgebreide rondleiding

Een uitgebreide rondleidingVolgens The Ashley kon Victoria het ECHT goed vinden met een gids die ze tijdens haar reis ontmoette -- en ze is momenteel zwanger van de baby van de man.

9. Vervelende details

Vervelende detailsVictoria was nog steeds getrouwd toen ze in april met Leah en Kail [Lowry] naar Costa Rica ging, vertelt een bron aan The Ashley.

10. Raften zonder rubber

Raften zonder rubberZe ontmoette daar een raftinggids en klikte met hem en ze maakten contact. Toen werd ze zwanger', vult de informant aan.

11. Verblind

VerblindZe kwam thuis van die reis en vertelde hem dat ze wilde scheiden, beweert de bron.

12. Slimme zet

Slimme zetHij had geen idee dat ze zwanger was. Victoria hield het geheim zodat het haar strijd om de voogdij niet zou schaden', zegt de insider.

13. Haar geheim bewaren

Haar geheim bewarenMaar hoewel Domenick misschien in het ongewisse is gehouden, waren TM2-producenten naar verluidt op de hoogte van Vicky's zwangerschap - en ze filmden al het drama voor het komende seizoen van de show.

14. Drama op de eilanden

Drama op de eilandenMTV heeft de echtscheidingshoorzittingen van Victoria gefilmd en ze waren zelfs van plan haar en Leah te filmen terwijl ze onlangs naar Costa Rica gingen om [de vader van de baby] te zien. De enige reden dat ze niet in Costa Rica hebben gefilmd, was omdat het budget ervoor was verlaagd, vertelt de bron van The Ashley haar.

15. Lea's betrokkenheid

LeaZe wisten dat dit veel sappiger was dan alles waar Leah momenteel mee bezig is, dus maakten ze er een verhaallijn van voor Leah, aangezien ze haar zus hiermee 'ondersteunt'', onthult de informant.

16. Gemengde gevoelens

Gemixte gevoelensHet klinkt natuurlijk alsof 'ondersteunend' misschien niet het beste woord is om Leah's reactie op de situatie te beschrijven.

17. Boze Lea

Boze LeaLeah was geschokt en overstuur dat haar zus zo onverantwoordelijk was, zegt de bron. Ze werd verschillende keren voor de camera gefilmd terwijl ze tegen haar zus schreeuwde en haar vroeg: 'Wat is er verdomme aan de hand met jou?!'

18. Het wordt erger...

Het wordt erger ...Nu lijkt het erop dat de hele Messer-clan verwikkeld is geraakt in Victoria's baby-papa-drama.

19. Leah Messer, van dichtbij

Leah Messer, van dichtbijDe familie van Leah voert al maanden ruzie met de familie van Domenick, voegt de bron eraan toe. De vader van Leah en Domenick is er ook een paar keer op Facebook op ingegaan.

20. Veel om mee om te gaan

Veel te verwerkenEen moeilijke situatie voor de Messer-clan, maar geweldig nieuws voor iedereen die het gevoel had dat Leah's verhaallijn vorig seizoen een beetje plat viel!

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: