Victoria Fuller: Bachelor-koploper ontmaskerd als huisvernietigende seriële bedrieger?!

Als je een fan bent van The Bachelor, dan weet je alles over Victoria Fuller. Ze is een koploper in het huidige seizoen en ze is prachtig. Maar er is nog iets anders aan haar dat de krantenkoppen haalt... Victoria is ontmaskerd als een huisvernietigende seriële bedrieger! Deze bombshell-onthulling heeft iedereen aan het praten en het zou het einde van haar tijd op The Bachelor kunnen betekenen. Lees verder voor alle details.

Hannah Browns seizoen van De Vrijgezellin werd ontsierd door onthullingen dat verschillende deelnemers (waaronder twee van haar vier finalisten) niet helemaal eerlijk waren tegenover producers toen ze beweerden dat ze vrijgezel waren.

In 2020 kan een van haar exen met een soortgelijk probleem worden geconfronteerd.Peter Weber op de bank

Volgens De vrijgezel spoilers, Peter Weber zou misschien een aantal even oneerlijke potentiële partners moeten doorzoeken.

Deze keer is de vermeende rokkenjager de in Virginia Beach geboren Victoria Fuller, een van de grootste kanshebbers voor Peters hart.

Als je het hebt bijgehouden Bachelor opleiding spoilers, dan weet je dat Peter aan zijn laatste vier zit en op datums in zijn geboorteplaats.

Als je niet bent ingehaald en je wilt laten verrassen door de wendingen van dit seizoen, lees dan niet verder, want dit is een doozy:

Victoria F.

Spoilermaster Reality Steve schreef vandaag op zijn site :

'Ik kan eerlijk zeggen dat ik in al mijn jaren dat ik dit doe, nog nooit zoveel negatieve verhalen heb gehad en dat zoveel mensen contact met me hebben opgenomen over één persoon dan dit seizoen met Victoria Fuller.'

'Het was onwerkelijk om eerlijk te zijn.'

Steve voegt eraan toe dat hij zijn bronnen moest onderzoeken voordat hij verder kon gaan, en nu hij dat heeft gedaan, is hij bereid zijn bevindingen te delen met kaartdragende leden van Bachelor natie .

Victoria Fuller

Blijkbaar werd de in Texas gevestigde blogger en Bachelor-spoilergod gebombardeerd met e-mails over Victoria kort nadat ze op de show was uitgebracht.

En wat stond er in die e-mails?

'Kortom dat ze slecht nieuws was, veel mensen in Virginia Beach kenden de verhalen over haar, en ik zou er meer naar moeten kijken', schrijft Steve.

'Niet alleen dat, maar als ik diep genoeg zou zoeken, zou ik waarschijnlijk een of twee huwelijken kunnen vinden die ze hierdoor heeft verbroken', voegt hij eraan toe.

'Dus ik keek. En ik vond.'

Peter en Victoria

Steve vervolgt:

'En ik heb het er niet over dat dit een keer of zelfs maar twee keer gebeurt. De informatie die ik kreeg ging over dat ze dit 3-4 keer had gedaan.'

Het is duidelijk dat als Victoria sliep met getrouwde mannen, dan zijn die mannen de schuldigen, niet zij.

Maar Steve deed wat speurwerk en ontdekte dat de nietsvermoedende vrouwen allemaal vrienden van Victoria's waren, en ze hielp zoveel huwelijken kapot te maken dat het bijna leek alsof het een sport voor haar was.

Peter en Victoria 2

'Het is één ding dat iemand zo'n levensstijl heeft', schrijft Steve, net zo geschokt als iedereen.

'Maar toen ik dieper groef, ontdekte ik niet alleen dat dit gedrag waar was, maar ontdekte ik ook dat de vrouwen van de echtgenoten met wie Victoria relaties had, eigenlijk vrouwen waren die Victoria kende en waarmee ze bevriend was.'

'Zoals, hadden hun bruiloft bijgewoond en sh-t.'

Terugblik van Chris Harrison en Peter Weber

En voor het geval je je zorgen maakt dat Steve een onbevestigd gerucht aan het napraten is, wees gerust, de man heeft hier zijn beenwerk voor gedaan:

'Ik kan je vandaag vertellen dat ik persoonlijk contact heb gehad met vrouwen van wie de nu ex-echtgenoot een relatie had met Victoria terwijl ze nog getrouwd waren, en beiden bevestigden dat aan mij', zegt hij.

'Hier is nog een laag in dit verhaal: de productie weet er ook van. De productie nam zelfs CONTACT op met een van de vrouwen die ik sprak en wilde weten wat ik weet.'

Peter Webers

Ja, de kat is uit de zak, wat betekent dat Victoria's verleden waarschijnlijk een rol zal spelen in de laatste afleveringen van dit seizoen, evenals in het besluitvormingsproces van Peter.

Gelukkig kreeg Peter de feiten te zien voordat hij het punt bereikte om de vraag aan iemand te stellen, dus hopelijk kunnen we een volgende voorkomen Jed Wyatt-situatie , evenals nog een 'verspild seizoen'.

Steve geeft toe te voelen sommige sympathie voor Victoria, maar hij gelooft ook dat ze niemand anders dan zichzelf de schuld kan geven van haar huidige hachelijke situatie:

Peter Weber foto

'Haar leven zal de komende maanden helaas klote zijn, maar misschien is er daarom zoiets als karma', schrijft hij.

'Als er OOIT een tijd is om iemand uit deze show te roepen omdat hij er niet is om de juiste redenen, dan is het Victoria Fuller.'

We blijven dit lopende verhaal volgen en houden u op de hoogte zodra er meer informatie beschikbaar komt.