Vicki Gunvalson en Tamra Judge vs RHOC: elk stukje schaduw dat ze hebben gegooid

Het is geen geheim dat Vicki Gunvalson en Tamra Judge twee van de meest schaduwrijke huisvrouwen op reality-tv zijn. Van hun constante opgravingen naar elkaar op The Real Housewives of Orange County tot hun recente Twitter-vete, deze twee dames weten hoe ze het drama levend moeten houden. Ter ere van hun vete blikken we terug op alle keren dat Vicki en Tamra schaduw naar elkaar wierpen.

Vicki Gunvalson was en zal altijd de OG van de OC blijven.

Hou van haar? Haat haar?Tijdens haar lange regeerperiode op Bravo hebben de meeste kijkers beide op een of ander moment gedaan.

Hetzelfde geldt voor Tamra Judge, die de hoofdrol speelt De echte huisvrouwen van Orange County voor bijna net zo lang.

Dat veranderde allemaal na seizoen 14, toen Bravo besloot de cast te herschikken.

Maar alleen omdat ze niet in de show zijn voor seizoen 15, wil nog niet zeggen dat ze in de vergetelheid zijn geraakt.

Vicki en Tamra maken een groot deel uit van de Echte huisvrouwen wereld, wat de fans betreft.

En ze hebben veel te zeggen gehad over hun voormalige castmates.

Veel ervan varieert van liefdeloos tot louche tot ronduit hardvochtig.

Kijk eens:

1. Het is echt het einde van een tijdperk

HetVicki Gunvalson was vanaf het begin veertien jaar in The Real Housewives of Orange County. Tamra Judge was 12 jaar in de show. Toen waren ze plotseling allebei uit de serie verdwenen.

2. Weg, maar niet vergeten

Weg maar niet vergetenBeide reality-tv-hoofdstukken hebben nog meer projecten op stapel staan ​​​​sinds ze stopten met filmen, hoewel de COVID-19-pandemie natuurlijk de plannen van de meeste mensen voor 2020 heeft verstoord.

3. En van geen van beiden is bekend dat ze terughoudend zijn

En van geen van beiden is bekend dat ze terughoudend zijnSinds ze de show op minder dan gelukkige voorwaarden hebben verlaten, hebben Tamra en Vicki allebei veel te zeggen gehad over hun voormalige vrienden, voormalige castmates en niet-zo-voormalige vijanden.

4. Emily Simpson

Emily SimpsonEmily was een paar jaar castmates met Vicki en Tamra, wat haar aanhoudende huwelijksspanning naar de show bracht. Veel kijkers vonden haar herkenbaar. Vicki en Tamra? Niet zo veel.

5. Dit is wat de ex-OG's te zeggen hadden

HierEmily Simpson? Ik heb haar nooit echt goed leren kennen, gaf Vicki toe op Instagram Live in mei 2020. Tamra antwoordde toen: 'Lucky you.' Ze legde de snark niet uit, maar dat hoefde ook niet. Au.

6. Shannon Beador

Shannon BeadorEx-bestie Tamra heeft nagedacht: Normaal gesproken zouden we elke dag, meerdere keren per dag praten, vertelde Tamra ons in mei 2020. En als ik haar niet meteen zou bellen of terugbellen, zei ze: 'Waar ben je ? Waarom heb je me niet gebeld?' En toen was het ineens alsof ik niets meer van je hoor.'

7. Er zijn veel gekwetste gevoelens

Er zijn veel gekwetste gevoelens'Ik zei:' Ik had het gevoel dat ik, eerlijk gezegd, op dit moment de moeilijkste tijd van mijn leven doormaak. Zoveel veranderingen tegelijk. En ik kan je niet te pakken krijgen. Je belt me ​​niet of je belt me ​​niet terug of je neemt mijn telefoontjes niet aan.’ Dat is wat pijn doet, ik wil gewoon dat mijn vriend erbij is,’ vervolgde Tamra.

8. Dat is slechts een deel van het verhaal

DatIn het openbaar zagen we de pijn tussen de ex-Tres Amiga's nadat Shannon zich publiekelijk had verzoend met Kelly Dodd, de vijand van Vicki en Tamra. Maar blijkbaar was dit pas na weken of zelfs maanden van ghosting van Vicki en Tamra.

9. Mooiweervrienden ...

Fairweather-vrienden...Sommige fans hebben zich afgevraagd of de ruwe beoordelingen van seizoen 15 zullen betekenen dat Bravo heroverweegt om een ​​of beide van Vicki en Tamra te laten gaan. Als Tamra bijvoorbeeld terugkeert voor 16 of 17 (als de show zo lang duurt), zal Shannon haar dan weer bellen en met haar praten?

10. Shannon zegt dat ze beter is dan zij

Shannon zegt ze'Ik ben niet de persoon die afzinkt tot een niveau om ruzie te maken met mensen - die ik als goede vrienden beschouw - in de pers of op sociale media', hield Shannon later in 2020 vol. 'Dat is niet wie ik ben, dat is niet wat ik' Ik ben gemaakt van, dus ik heb gewoon het gevoel dat ik een beetje meer decorum heb dan zij. Ik wil niet met ze in zee gaan, behalve om te zeggen dat de dingen die ze hebben gezegd, vooral Tamra, een waslijst is van dingen die niet waar zijn.

11. Tamra klapte terug

Tamra klapte terugNee lieverd, ik was een goede vriend voor JOU! verkondigde ze op sociale media en beweerde ook dat Shannon haar ooit huilend had gebeld toen de nieuwe dame van David Beador, Lesley, de steuncheque van die maand had getekend. Oef. Je weet dat een vriendschap zuur is geworden als de bonnen uitkomen.

12. Braunwyn Windham-Burke

Braunwyn Windham-BurkeVicki's eerdere pogingen om Braunwyn te bestempelen als 'Boring-Wind' werkten niet, vooral omdat Braunwyn allesbehalve saai is. Nadat ze haar eigen weg was gegaan, bedacht Vicki een andere bijnaam.

13. 'Gebruinde wind?'

Browned Wind is erg gek en Browned Wind was een kastkijker. Ze kende niemand van ons en toen kwam ze op en zei: 'Ik mag je niet. Ik heb een slecht gevoel over jou.' En ik heb zoiets van 'Wie ben jij?' Vicki beschuldigd.

14. Zelfs Tamra stemde toe

Zelfs Tamra stemde toeZe speelde dat verkeerd met je,' zei Tamra, die zeker goed leek te kunnen opschieten met Braunwyn tijdens hun tijd dat ze het scherm deelden, tegen Vicki. 'Er komen zoveel mensen naar de show en ze zijn fans van de show. Het zorgt niet voor een goede huisvrouw. Ooit. Het probleem is dat de show al zo lang aan de gang is dat iedereen hem heeft gezien. Het is dus moeilijk om zonder verwachtingen op de show te komen.

15. Covidiocy

covidiotieKelly is de regerend kampioen op deze afdeling, maar ze is niet de enige Echte Huisvrouw die dit jaar ernstige fouten heeft gemaakt tijdens de COVID-19-pandemie.

16. Oh nee

Oh neeTamra Judge reageerde op deze afbeelding met de 'facepalm'-emoji, iets wat alleen wordt gebruikt als je getuige bent van absolute domheid. In dit geval waren het huisvrouwen die deden alsof ze de COVID-veiligheidsrichtlijnen volgden... maar maskers zijn niet hetzelfde als 1,80 meter uit elkaar staan. Clownerie.

17. En het werd erger

En het werd ergerKelly Dodd, geen vriend van Tamra of Vicki, was ook geen vriend van zichzelf of haar dierbaren. Naarmate de pandemie voortduurde en steeds meer werd gepolitiseerd door randextremisten en hun volgelingen, maakte ze een show van het negeren van veiligheidsrichtlijnen als een vorm van wat alleen kan worden omschreven als 'boosaardige signalen'. Erger waren de dingen die ze zei.

18. Kelly Dodd werd smerig

Kelly Dodd werd smerigZe noemde de pandemie 'Gods manier om de kudde uit te dunnen'. Ze maakte gevaarlijk valse vergelijkingen met de griep. Ze spotte met het dodental. Ze loog over het dodental. Ze vloog heen en weer van LA naar New York in een tijd dat New York massagraven aan het graven was voor hun COVID-sterfgevallen. Kelly kwam in de problemen op sociale media voor het verspreiden van kwaadaardige desinformatie.

19. Tamra zei dat Kelly ontslagen moest worden

Tamra zei dat Kelly ontslagen moest wordenZelfs als ze zo dacht, zou je dat niet in het openbaar moeten zeggen, want er zijn veel mensen die hun vader en hun grootvader en hun oom en hun tantes en hun moeders missen omdat ze zijn overleden, merkte Tamra in juni op als Kelly bleef maar herhalen dat ze vreselijk was.

20. Het is gewoon niet goed

HetHet is zo ongevoelig om te zeggen, vooral nu Andy [Cohen] het coronavirus [had]”, merkte Tamra op. 'Je denkt dat je een beetje slimmer zou zijn dan dat.

21. Heeft Kelly haar lesje geleerd?

Heeft Kelly haar lesje geleerd?Kortom, nee. Kort voor Thanksgiving moest Kelly's moeder naar de IC. Ze had COVID-19. En Kelly bleef gedachteloze verkeerde informatie verspreiden in de commentaren op Instagram. Echt, haar hersenrot kent geen grenzen.

22. Ook?

Ook?Tamra roosterde Kelly voor het trouwen met een veel, veel oudere en ouder uitziende man. Tamra deed het heel schaduwrijk, met een 'ieder zijn eigen' houding. Het had ons in een deuk.

23. 'Chanel versus werfverkoop'

Vicki deelde een meme die ze zelf niet had gemaakt, een die Tamra, Gretchen Rossi en Heather DuBrow contrasteerde met de castleden Kelly, Emily, Gina en Elizabeth van seizoen 15. Het onderschrift 'Chanel vs Yard Sale' was HARSH, maar het maakte Vicki aan het lachen.

24. Korter seizoen ... minder inhoud?

Korter seizoen ... minder inhoud?Er zijn geen Tres Amigas meer. … In feite hebben ze twee avonden geleden de seizoensfinale gefilmd en vreemd genoeg waren we niet uitgenodigd. We waren gewoon niet uitgenodigd! Tamra merkte laat in de zomer van 2020 op Instagram Live op. Vicki stemde toen in met: En raad eens? Er zijn nog maar 12 tegen 22 afleveringen. Misschien is er geen inhoud omdat het allemaal nepbitches zijn! Voor alle duidelijkheid ... dat is waarschijnlijk een gevolg van de COVID-19-pandemie.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: