Vicki Gunvalson geeft verklaring af over Shannon Beador-drama [exclusief]

Vicki Gunvalson zet het record rechtstreeks op haar recente drama met Shannon Beador. Een bron die dicht bij de realityster staat, vertelt exclusief aan PEOPLE dat Gunvalson 'beu' is met Beador's 'constante slachtofferschap' en 'manipulatie'. 'Vicki is klaar met het drama van Shannon', zegt de bron. 'Ze heeft er genoeg van dat Shannon het slachtoffer speelt en situaties manipuleert om Vicki er slecht uit te laten zien.' De bron voegt eraan toe dat Gunvalson het gevoel heeft dat ze Beador 'extreem geduldig en ondersteunend' is geweest tijdens haar scheiding van ex-man David, maar dat ze 'slechts zo veel kan hebben'. Het drama tussen de twee Real Housewives of Orange County-sterren kwam vorige week tot een hoogtepunt toen Beador Gunvalson confronteerde met het verspreiden van geruchten dat Beador weer aan het drinken was.

Een paar dagen geleden hebben zowel Vicki Gunvalson als Tamra Judge Shannon Beador ontvolgd.

Tamra maakte snel duidelijk dat ze voelt dat Shannon een 'nepvriend' is, en misschien altijd al was.Vicki zei niets... eerst.

Nu heeft de eens en voor altijd OG van de OC gegeven Themusicblog een exclusieve verklaring.

1. Vicki spreekt!

Vikki spreekt!Voordat we je precies vertellen wat ze zei over het niet meer volgen van Shannon en de nasleep, laten we dit drama snel in de juiste context plaatsen.

2. Dingen zijn echt aan het veranderen

Er zijn echt dingen aan het veranderenIn januari van dit jaar kondigde Vicki op Instagram aan dat ze The Real Housewives of Orange County zou verlaten.

3. Het was het einde van een tijdperk

Het was het einde van een tijdperkNa 14 jaar stopte de OG van de OC met RHOC. Blijkbaar kreeg ze een 'Friends'-rol aangeboden, maar wees die af, zoals ze maanden eerder tijdens Bravocon had beloofd.

4. Wat geeft?

Wat geeft?We hebben begrepen dat Bravo-execs 'de boel wilden opschudden' met de cast van RHOC. Vicki heeft een sterke persoonlijkheid en was meer dan tien jaar lang het middelpunt van een groot deel van het drama. Ze gokken erop dat een opschudding een hogere kijkcijfers kan opleveren. Als ze het bij het verkeerde eind hebben, kruipen ze misschien terug naar Vicki als het tijd is voor seizoen 16.

5. Maar goed, dat geeft niet!

Maar goed, datVicki heeft haar eigen dingen aan de hand, waaronder haar nieuwe podcast. Bovendien is ze ondernemer. Ze is een moeder, ze is een grootmoeder...

6. ... en een verloofde!

... en een verloofde!Vicki verloofde zich afgelopen voorjaar met Steve Lodge. Critici beschuldigden haar ervan verloofd te zijn, puur om zichzelf een verhaallijn in de show te geven, maar gezien het feit dat Steve off-camera voorstelde, lijkt het erop dat dit de real deal was.

7. Haar carrière duurde langer dan veel huwelijken

Haar carrière duurde langer dan menig huwelijkHoeveel realitysterren kunnen met dit soort uiterste precisie de scheiding van iemand anders noemen?

8. Vicki is weg, maar niet vergeten

Vicki is weg, maar niet vergetenVicki heeft niet alleen RHOC helpen vormgeven, maar de hele Real Housewives-franchise vanaf het begin. Ook al keert ze nooit meer terug naar de show, ze heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten.

9. Vicki is niet de enige die stopt

Vicky isLetterlijk de dag nadat Vicki haar vertrek uit de show aankondigde, volgde Tamra Judge haar voorbeeld.

10. Tamra is uit!

Tamra is uit!Met name - en dit is relevant voor het huidige drama - ontvolgde Tamra bijna onmiddellijk iedereen die met de show te maken had, van haar castmates tot Andy Cohen zelf.

11. Tamra legde uit

legde Tamra uitZe vertelde Andy Cohen tijdens een verrassende livestream dat ze eigenlijk gewoon even haar hoofd wilde leegmaken. Weet je hoe je soms een vriend ontvolgt die je via een ex hebt ontmoet vlak na het uiteenvallen? Zo was het min of meer.

12. Er zijn aanwijzingen dat Tamra zou kunnen terugkeren

Er zijn aanwijzingen dat Tamra zou kunnen terugkerenAndy Cohen zei dat hij haar graag in een of andere vorm terug zou zien komen. Rapporten hebben beweerd dat hij bedoelt voor seizoen 16, nadat het huidige seizoen een nieuwe cast-dynamiek tot stand heeft gebracht. Tamra zei zelf iets in die zin.

13. Tamra speelde 12 jaar lang

Tamra speelde 12 jaar langZe haalde zelfs Vines en memes die werden genoten en gedeeld door mensen die nog nooit naar Real Housewives hebben gekeken -- en niet eens weten dat wat ze zien afkomstig is van RHOC.

14. En kijk ze nu eens

En kijk ze nuTamra en Vicki zijn gezien terwijl ze iets aan het filmen waren, maar we weten niet wat het geheime project is. We kijken ernaar uit om erachter te komen wat!

15. Vrienden blijven bij elkaar, toch?!

Vrienden blijven bij elkaar, toch?!Maar wacht ... er ontbreekt een belangrijk iemand op deze foto ...

16. Er waren DRIE vrienden

Er waren DRIE VriendenVicki Gunvalson en Tamra Judge zijn slechts twee delen van de triade. Waar is Shannon Beador in dit alles?

17. Shannon is nog steeds in de show

Shannon is nog steeds in de showHeb je ooit een leraar gehad die jou en je vrienden naar verschillende delen van de kamer verplaatste omdat je deed alsof? Shannon is de enige van de Amiga's die bij wijze van spreken haar bureau niet hoefde te verplaatsen. (Er zijn complottheorieën die zeggen dat Bravo Shannon in de show hield om beschuldigingen van leeftijdsdiscriminatie te voorkomen)

18. Dus ... Shannon is helemaal alleen tegen Kelly Dodd?

Dus ... Shannon is helemaal alleen tegen Kelly Dodd?Vicki en Kelly zijn al jaren aartsrivalen, en dat betekende dat Kelly beef had met alle drie de Amiga's. En, zoals bekend, sloeg Kelly Shannon ook op het hoofd voor de camera, waardoor ze naar verluidt een hersenschudding kreeg. Zal de verhaallijn van seizoen 15 van Shannon niets anders zijn dan geterroriseerd worden door Kelly zonder enige back-up?

19. Blijkbaar niet zo veel

Blijkbaar niet zo veelShannon Beador en vriend John Janssen poseerden voor deze foto met Kelly Dodd en haar verloofde, Rick Leventhal. De twee Huisvrouwen wonen op loopafstand van elkaar.

20. Die foto veroorzaakte een storm

Die foto veroorzaakte een stormNa de kleine fotosessie van Shannon en Kelly is het duidelijk dat haar vroegere vrienden zich verraden voelden.

21. Ze volgden BEIDE Shannon niet meer

Ze volgden BEIDE Shannon niet meerDie dramatische wending laat precies zien hoe sterk hun gevoelens waren. Er wordt boos op een vriend vanwege hun vermeende ontrouw, en er wordt publiekelijk ontvolgd als je WEET dat fans het zullen merken.

22. Tamra gaf Shannon het

Tamra gaf Shannon hetTamra postte over nepvrienden, en je hoefde je niet lang af te vragen waar het over ging.

23. Harde woorden!

Harde woorden!Zelfs in een tijd dat Vicki het met hen beiden oneens was, bleven Tamra en Shannon dichtbij.

24. Ja, ze hebben eerder problemen gehad ...

Ja zeMaar in het verleden was het grootste deel van hun drama gerelateerd aan de show. Tamra wordt deze keer niet betaald voor ruzie. Ze is gewoon boos.

25. Hoe zit het met Vicki?

Hoe gaat het met Vickie?Vicki Gunvalson vertelt Lamusiqueblog exclusief over het rundvlees met Shannon.

26. Dit is wat Vicki te zeggen heeft:

Hier'Er gebeurt momenteel veel in de wereld, zoals jullie allemaal weten', vertelt Vicki Gunvalson exclusief aan Lamusiqueblog.

27. Vicki zegt dat er grotere zorgen zijn.

Vicki zegt dat er grotere zorgen zijn.In een gesprek met THG merkt ze op: ‘Er sterven mensen aan het coronavirus, de beurs crasht en ik maak me zorgen over mijn verzekeringsbedrijf op een kritiek punt in dit land.’

28. Shannon is de minste van haar zorgen

Shannon is de minste van haar zorgen'Bezorgd maken of Shannon Beador boos is als ik haar niet meer volg, staat niet eens op mijn radar', zegt Vicki tegen ons.

29. Shannon is niet de enige aan wie ze niet denkt

Shannon'Er zijn belangrijkere dingen gaande in de wereld dan je zorgen maken om haar,' bevestigt Vicki tegen THG, 'of een van mijn andere voormalige costars.'

30. We hebben nu allemaal grotere zorgen

We hebben nu allemaal grotere zorgenTer afsluiting van haar verklaring aan THG zegt Vicki: 'Ik wens iedereen het beste in deze turbulente tijd in de geschiedenis van ons land.'

31. Wauw!

Wauw!Kelly Dodd ging onlangs op een anti-Vicki-tournee en maakte enkele ronduit akelige analogieën over haar en Tamra met betrekking tot hun vertrek (serieus, ze zei dingen die ik me niet kan voorstellen te herhalen). Vicki heeft haar ups en downs gehad, zoals alle realitysterren, maar het klinkt alsof ze haar prioriteiten op dit moment op orde heeft.

32. Voor nu...

Voor nu ...... de rest van ons kan naar hartenlust allerlei reality-tv-onzin blijven volgen. Miljoenen Amerikanen hebben plotseling veel meer tijd om al hun favoriete shows en roddels bij te houden.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: