Vicki Gunvalson: Betrapt op LIGGEN over Brooks Ayers' Epic Cancer Con Job?

Vicki Gunvalson is verstrikt geraakt in een web van leugens over de diagnose kanker van haar ex-vriend Brooks Ayers. Gunvalson is beschuldigd van het bestendigen van de kankerzwendel van Ayers om sympathie en aandacht van het publiek te krijgen. Er wordt beweerd dat Gunvalson wist dat Ayers zijn kankerdiagnose deed alsof en meedeed aan de schertsvertoning om de aandacht van het publiek op haar te houden. Dit is een serieuze beschuldiging, omdat het niet alleen het karakter van Gunvalson in twijfel trekt, maar ook haar mentale toestand. Gunvalson heeft alle beschuldigingen ontkend, maar veel mensen zijn niet overtuigd. Het bewijs tegen haar neemt toe en het lijkt erop dat ze eindelijk op een leugen is betrapt.

Een relatie die jaren duurde, veranderde in een paar bittere exen met grote beschuldigingen van fraude.

We hebben het over Vicki Gunvalson en haar beruchte ex, Brooks Ayers.

(Serieus, wat voor monster vervalsingen hebben kanker ?)

Tegenwoordig is hun enige interactie de rechtszaak van Vicki tegen Brooks. Veel fans hopen dat ze hem zal opruimen.

Maar anders De echte huisvrouwen van Orange County fans zijn nog steeds terughoudend om Vicki zelf te vertrouwen na het hele debacle met Brooks.

Hoeveel wist Vicki, wanneer wist ze het en wanneer komt de waarheid naar buiten? Kijk eens:

1. Brooks zal Vicki de rest van haar dagen achtervolgen

Brooks zal Vicki de rest van haar dagen achtervolgenWetende dat hij vanaf het begin problemen veroorzaakte, verandert niets aan hoe lelijk dit verhaal werd of hoe lang het duurde voordat Vicki Brooks zag zoals haar dierbaren.

2. Kijkers ontmoetten Brooks Ayers voor het eerst in seizoen 7

Kijkers ontmoetten Brooks Ayers voor het eerst in seizoen 7Hij verscheen begin 2012 bij de seizoenspremière en werd destijds voorgesteld als Vicki's nieuwe vriendje.

3. Hij veroorzaakte meteen problemen

Hij veroorzaakte meteen problemenWekenlang liepen de spanningen op voordat de zaken explodeerden tussen Vicki en Tamra, die zich ernstige zorgen maakten over Brooks en zijn bedoelingen.

4. Dan, in seizoen 8...

Dan, in seizoen 8...In 2013 gingen Vicki en Brooks nog steeds op date, en Vicki kreeg te horen dat Brooks een soort 'interactie' had gehad met een pornoster. Brooks houdt vol dat ze op dat moment een pauze hadden. Vicki kwam echter wel bij hem terug.

5. Dingen werden serieus en GROSS

Het werd serieus en GROSSVicki's dochter Briana kreeg een enorm gevecht met Brooks en beweerde dat een opname Brooks blootlegde die Briana's echtgenoot aanmoedigde om haar te HIT. Op de een of andere manier is dat niet genoeg.

6. In 2014 ...

In 2014 ...Op dit punt gedragen zij en Brooks zich als een liefdevol stel, zelfs een band met RHOC-nieuwkomer Shannon Beador en haar toenmalige echtgenoot, David Beador. Diezelfde zomer onthult Vicki dat zij en Brooks samenwonen ... en dat hij kanker heeft. Dit is dezelfde zomer waarin ze voor de camera ontdekt dat haar moeder is overleden.

7. Er gebeurt veel

Er gebeurt veelEen seizoen lang debat in 2015 omringt of Brooks daadwerkelijk kanker heeft, en het wordt allemaal afgetrapt door een paranormaal begaafd persoon. Briana gaat ook weer achter Brooks aan en onthult dat hij haar had geslagen terwijl ze zwanger was. Zijn zelfverzonnen bijnaam? Singel Brooks. (Kijk, als we dat niet ongedaan kunnen maken, dan mag jij het ook niet vergeten!!)

8. Dan de grote onthulling

Dan de grote onthullingIn november van dat jaar, tijdens de reünie, is Vicki klaar om toe te geven dat ze niet gelooft dat Brooks kanker heeft.

9. Brooks probeert het nog steeds te bewijzen

Brooks probeert het nog steeds te bewijzenHij legt vermeende medische documenten over zijn kanker voor, wat waarschijnlijk genoeg zou zijn geweest als hij niet op camera was geweest. Het ziekenhuis in kwestie ontkent beweringen dat ze hem behandelden voor kanker. WAUW.

10. Dat was moeilijk voor Vicki

Dat was moeilijk voor VickiTerwijl seizoen 11 van The Real Housewives of Orange County in 2016 begint, begint ze aan haar lange reis om het vertrouwen van haar vrienden, haar castmates en kijkers terug te winnen.

11. Maar dat is niet het einde

Maar datVicki heeft Brooks sindsdien bestempeld als een zelfverzekerde man die geen acht slaat op het welzijn van anderen.

12. Ze is gelukkig verder gegaan

Ze is gelukkig verder gegaanEerder dit jaar verloofde Vicki zich met vriend Steve Lodge. Hoewel hij klinkt als een totale preuts over Vicki's zeer redelijke en bij de leeftijd passende outfits, is hij duidelijk veel beter voor haar dan Brooks was.

13. En er is meer

En daarIn april 2019 kondigde Vicki aan dat ze Brooks aanklaagt wegens onbetaalde leningen.

14. Vicki gaat achter hem aan

VickyBij de allereerste Bravocon eind 2019 ging Vicki achter Brooks aan en beloofde het publiek: 'Ik ga die vent pakken. Ik ga hem halen. In december hebben we onze volgende hoorzitting. ik ga hem halen'

15. Leugenaars komen aan hun trekken

Leugenaars komen aan hun trekken'Ik ga achter hem aan omdat hij liegt,' verklaarde ze. Dat is ... nou, dat is een manier om ernaar te kijken, dat is zeker. Ze beweert dat zij en Brooks een afspraak hadden dat hij haar zou terugbetalen voor een reeks leningen, waarvan het totaal ongeveer $ 184.000 bedroeg.

16. Ze wil dat hij betaalt

Ze wil dat hij betaaltBrooks zou zijn schuld aan Vicki hebben erkend (wat haar juridische status geeft, althans dat is haar hoop), en ze wil al zijn rekeningen en inkomstenbronnen zien om te bepalen hoeveel hij kan terugbetalen en hoe snel.

17. Vicki is niet de enige die verder is gegaan

Vicky isIn maart 2018 trouwde Brooks met een vrouw genaamd Christy Groves.

18. Vicki denkt daar niet veel over na

Vicki wel'Hij is hertrouwd -- ik denk dat ze geld heeft, zei ze op Bravocon. We hebben wat onderzoek naar haar gedaan. Ze is weer een suikermoeder waar hij waarschijnlijk misbruik van maakt.'

19. Maar is Vicki onschuldig?

Maar is Vicki onschuldig?Haar aartsvijand op The Real Housewives of Orange County denkt van niet, duidelijk.

20. Kijk, Vicki heeft haar vrienden

Kijk, Vicki heeft haar vriendenZij en Shannon Beador en Tamra Judge staan ​​niet langer op gespannen voet zoals een paar jaar geleden, en zijn nu The Tres Amigas. Hun solidariteit heeft nogal wat mensen geërgerd.

21. Maar ze hebben hun vijanden

Maar ze hebben hun vijandenTijdens dit laatste seizoen ging Kelly Dodd uiteindelijk alle drie af omdat de andere twee zo solidair waren met Vicki.

22. Maar haar grootste vijand blijft Vicki

Maar haar belangrijkste vijand blijft VickiTerwijl Vicki woedend 'SLET!' bij Kelly (wat een compliment is, maar noem iemand niet tenzij ze blij zijn met het label), vuurde Kelly terug dat Vicki een 'oplichter' was. . . een duidelijke verwijzing naar blijvende vragen van fans.

23. Wat wist Vicki en wanneer wist ze het?

Wat wist Vicki en wanneer wist ze het?Ze heeft volgehouden dat ze nooit heeft gelogen over Steve Lodge, maar fans willen weten hoe lang Vicki vermoedde dat zijn kanker een oplichterij was voordat ze klaar was om het hardop te zeggen op de reünie.

24. Vreemde woorden...

Vreemde woorden...Vicki voorspelde tenslotte dat Meghan King Edmonds zou scheiden - bijna tot op de exacte datum. Hoe kan een vrouw die zo opmerkzaam is over een castmate zo verkeerd zijn over haar eigen romance. Maakte liefde haar blind voor alles wat iedereen, van Tamra tot Briana tot gezond verstand, haar vertelde?

25. Misschien komt de waarheid naar buiten

Misschien komt de waarheid aan het lichtAls Brooks niet komt opdagen voor de rechtbank, riskeert hij dat Vicki precies krijgt wat ze wil. Als hij toch komt opdagen, kan een intens heen en weer in een rechtszaak allerlei dingen over hun relatiegeschiedenis naar boven halen. Fans zouden erg geïnteresseerd zijn om te horen wat Vicki wist en wanneer ze het wist, vooral in de vorm van beëdigde getuigenissen in de rechtszaal.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: