Vanessa Lachey: Deed ze een nep-garderobestoring bij Dancing With the Stars?

Vanessa Lachey is een pro in het doen alsof tot ze het haalt. De voormalige Miss USA-deelnemer die realityster werd en danseres werd, is beschuldigd van het vervalsen van een garderobedefect in de aflevering van Dancing With the Stars van gisteravond. Lachey danste de foxtrot met haar partner, Maksim Chmerkovskiy, toen haar jurk aan de achterkant schijnbaar losging. Het moment werd op camera vastgelegd en ging snel viraal, waarbij veel kijkers Lachey ervan beschuldigden opzettelijk met haar blote achterkant te pronken. Dus, deed Vanessa Lachey alsof haar garderobe defect was in Dancing With the Stars? Laten we het bewijs eens bekijken.

Vanessa Lachey heeft in Dancing with the Stars bewezen dat ze een kracht is om rekening mee te houden.

Terwijl zij en haar danspartner, Maks Chmerkovskiy, blijkbaar behoorlijk wat ups en downs hebben gehad, lijkt het erop dat ze de strijdbijl hebben begraven ten gunste van het winnen van de felbegeerde trofee.

Vanessa Lachey huilt

Voor Vanessa zou winnen betekenen dat ze nog een paar maanden relevant zou blijven, en ze heeft zeker de vaardigheid om verder te komen in de competitie.

Tijdens de meest recente aflevering kreeg Vanessa een kledingstoring waardoor haar jurk scheurde tijdens haar routine.

Het was perfect getimed omdat de camera's erg op haar gericht waren.

Sommige fans hebben zich afgevraagd of ze het allemaal zelf heeft georkestreerd om haar naam in de media te houden.

Hoewel het gebruikelijk is dat mensen op reality-tv de blootstelling tot het bittere einde willen uitmelken, hebben we geen idee of Vanessa zou gaan Dat laag.

Vanessa Lachey

Volgens Star Magazine wist Vanessa wat ze deed en deed ze het om verder te komen in de competitie.

Vanessa's dans gisteravond was onberispelijk, maar haar afscheurende rok was helemaal geƫnsceneerd! de tipgever schonk de publicatie.

Ze heeft zo'n dorst om te winnen nu ze bereid is alles te doen om in de lucht te blijven', vervolgde de bron.

'Ze is niet dom. Voordat Vanessa op zichzelf al een beroemdheid was, was ze een entertainmentnieuwsverslaggever, dus ze weet zeker hoe ze de krantenkoppen moet halen.

Maksim Chmerkovskiy en Vanessa Lachey op DWTS

Hoewel het een redelijke veronderstelling is om over Vanessa's eerdere werk te doen, is het moeilijk voor te stellen dat ze zich in wezen uitkleedt op live televisie om mensen over haar te laten praten.

Als ze zo ver zou gaan, zou het de wereld laten zien hoe haar karakter echt is.

Er gingen eerder deze maand geruchten dat haar plaats in de competitie in gevaar kwam toen Val haar diva-gedrag beu werd.

Maks Chmerkovskiy en Vanessa Lachey

Vanessa is de baas en houdt van onderdanige mannen die doen wat ze zegt dat ze moeten doen, onthulde een bron destijds aan Star.

Ze wil haar eigen dansen choreograferen, haar eigen muziek kiezen en zelfs haar eigen kostuums ontwerpen.'

Wat vind je van dit alles? Zou de ster echt proberen een controversieel pad naar glorie te creƫren?

Klik op de reacties hieronder!