Vanessa Grimaldi en Nick Viall wijzen critici af, houden vol dat ze echt gelukkig zijn

Vanessa Grimaldi en Nick Viall zijn het nieuwste vrijgezellenpaar dat te maken heeft gehad met geruchten over het uiteenvallen, maar ze laten zich niet door de haters in de steek laten. De twee houden vol dat ze samen gelukkig zijn en zeggen dat hun relatie echt is. Critici worden verdoemd! Vanessa Grimaldi en Nick Viall doen het nog steeds goed, ondanks wat de nee-zeggers misschien denken. De Bachelor-sterren, die zich eerder dit jaar verloofden tijdens de seizoensfinale van de ABC-realityshow, stopten onlangs geruchten dat hun relatie op de klippen loopt. 'We zijn gelukkig en we zijn verliefd', zei Vanessa tegen E! Nieuws. 'Dat is het enige dat telt.' Nick herhaalde het gevoel van zijn verloofde en vertelde aan het tijdschrift People dat hij 'nog nooit zo gelukkig is geweest' als met Vanessa aan zijn zijde.

Nick Viall en Vanessa Grimadli stemmen critici af na een breed gefilterd debuut als koppel De vrijgezel: na de laatste roos speciaal .

Zoals The Bachelor-spoilers voorspelden, stelde Nick voor, ze zei ja ... en voorspellingen van hun aanstaande ondergang leken ook niet ver weg.Vanessa Grimaldi verlovingsring

Het volstaat te zeggen dat zowel alumni van Bachelor Nation als fans verre van vertrouwen hadden in de toekomstige maandag van Nick Viall en Vanessa Grimaldi.

Eerdere sterren van Sean Lowe en Catherine Guidici tot J.P. Rosenbaum en Trista Sutter gebruikten allemaal sociale media om hun scepsis te uiten.

Meestal zie je een verenigd front, met de alumni die zich rond het stel scharen, maar de interactie tussen Viall en Grimaldi was net zo ongemakkelijk.

Maar ondanks het negatieve commentaar van critici die twijfelen aan hun liefde voor elkaar, concentreert het paar zich samen op het positieve.

Je kunt mensen nooit gelukkig maken. Aan het eind van de dag concentreren we ons op onze relatie, zei Grimaldi, een speciale ed-leraar.

Het is zo gemakkelijk om me op het negatieve te concentreren, wat ik soms doe, en Nick probeert me eruit te halen. Maar het is de wereld waarin we leven.

Nick Viall met Vanessa Grimaldi Picture

Het duo toegegeven dat het een strijd is geweest tot nu toe, en dat ze klaar zijn om samen te leven zonder draaiende ABC TV-camera's.

Ik was opgewonden dat het zou eindigen, maar nu ben ik verdrietig, zei Grimaldi.

Ik bedoel, ik ben opgewonden dat we ons echte leven samen beginnen.

(OPMERKING: waarom is ze er dan verdrietig over? Dit is verwarrend.)

Ze kijkt er erg naar uit dat dit voorbij is, voegde Viall eraan toe en gaf toe: 'Het was erg moeilijk voor ons als koppel aan het eind.

Terwijl het paar verloofd is, erkennen ze dat ze nog een lange weg te gaan hebben en elkaar tegenwoordig leren kennen.

Ik denk niet dat een relatie perfect is, zei Vanessa.

Nick en Vanessa op ATFR

Absoluut niet, maar de meeste Bachelor opleiding en Vrijgezellin koppels komen uit de finale en zien er wat optimistischer uit dan deze twee tortelduifjes.

Ik hoop dat we vanavond verliefd en gepassioneerd overkwamen,' zei Nick, in reactie op het wijdverbreide gevoel dat ze er ellendig uitzagen.

'De realiteit is - we maken er grappen over, maar het is waar - we weten niet hoe het is om samen naar de film te gaan, om samen tijd door te brengen in de echte wereld.'

'Onze relatie is gebaseerd op stressvolle situaties.'

Vanessa, van haar kant, steunde dat idee en zei dat ik het gevoel heb dat het een tijdje stil heeft gestaan ​​... ik ben klaar om verder te gaan.

Hoe ver gaan ze echter vooruit?

Denk je dat het zal duren? Stem in onze poll hieronder:

Ja! Ze zijn voor elkaar gemaakt!Nee! LOL, kijk ze maar eens.