Vanderpump Rules Seizoen 4 Aflevering 9 Samenvatting: What Happened in Vegas?!

Welkom terug bij weer een spannend seizoen van Vanderpump Rules! De aflevering van deze week was vol drama toen we de bende naar Vegas zagen gaan voor het vrijgezellenfeest van Jax en Bretagne. Zoals altijd was er genoeg drama om rond te gaan. We zagen Jax Bretagne (opnieuw) bedriegen, Lisa Vanderpump voet bij stuk zetten met James Kennedy en Scheana werd veel te dronken en belandde in het ziekenhuis. Het was een wilde rit, dus laten we erin duiken en kijken wat er in Vegas is gebeurd!

Op Vanderpump Rules Seizoen 4 Aflevering 9 , Tom Sandoval en Ariana Madix waren niet in een vergevingsgezinde stemming over Kristen Doute.

als jij bekijk Vanderpump Rules online , je weet dat haar schaduwrijke, onstabiele treinwrakmanieren legendarisch, zelfs allesomvattend zijn.

Nou, toen het onderwerp van Kristen - de oude ex van Tom Sandoval - ter sprake kwam, scheurden hij en Ariana Katie Maloney min of meer een nieuwe.

Mensen zijn blijkbaar klaar om Kristen alles te vergeven (een lange, lange lijst), en het nieuwe gouden koppel van de show is niet gelukkig.

Dit begon allemaal toen, tot haar eer, Kristen terugkeerde naar SUR om zich bij Ariana te verontschuldigen voor haar krankzinnige acties en woorden in het verleden.

Werd ze ingegeven door de producers die een verhaallijn nodig hadden? Wie weet, maar ze bood haar excuses aan en Ariana... had er geen seconde trek in.

Ondanks het feit dat Ariana haar geen woord liet krijgen, bleef Kristen kalm en beheerst en herhaalde ze dat ze alleen maar probeerde haar excuses aan te bieden.

Later, tijdens een gezamenlijk verjaardagsfeest voor Tom en Jax Taylor, schrok Sandoval toen Katie het aandurfde om Kristens naam in zijn bijzijn uit te spreken.

Op de een of andere manier stellen we ons voor dat ze komt opdagen en Tom worstelt met meer dan mensen die haar naam uitspreken. Stel je voor dat je haar eigen stem hoort!

Wat betreft wat er in Vegas is gebeurd ... de jongens hebben hun vriendinnen misschien niet bedrogen tijdens het Sapphic-liefdesfeest dat vorige week was.

Sandoval en Schwartz kregen wel tatoeages.

Niet zomaar inkt, let wel. Sandoval kreeg een 'A' ter ere van Ariana, terwijl Schwartz een 'Bubba' kreeg... voor Katie. U kunt op commando braken.

Aan de positieve kant lijkt Tom Schwartz warm te lopen voor het idee om Katie ten huwelijk te vragen, dus misschien wordt dit seizoen afgesloten met een ring.

Alleen deze keer niet aan een touwtje.