Vanderpump Rules Seizoen 3 Aflevering 4 Samenvatting: Jax Taylor NOSE How to Be a Douche

Tas Welkom bij weer een samenvatting van de Vanderpump-regels! Deze week zagen we dat Jax Taylor zijn gebruikelijke douchebag-zelf was. Hij kreeg ruzie met zijn vriendin Brittany Cartwright en duwde vervolgens zijn neus in haar gezicht. Het was behoorlijk smerig, en zeker niet iets dat je zou moeten doen als je een fatsoenlijk mens wilt zijn. Als je echter een douchebag wilt zijn zoals Jax, ga je gang en duw je neus in iemands gezicht. Het zal zeker een reactie opleveren!

In Vanderpump Rules Seizoen 3 Aflevering 4 kreeg Jax een neuscorrectie omdat hij Jax is, terwijl Tom Schwartz in paniek raakte na een incident bij de PUMP.

Ondertussen probeerde Stassi opnieuw contact te maken met de SUR-crew op een feest in Hollywood, maar dankzij Scheana en Kristen was de ontvangst niet bepaald gastvrij.Wanneer Vanderpump Rules Seizoen 3 Aflevering 4 begon, duurde Schwartz ongeveer 25 minuten in de baan die hij jarenlang lobbyde om bij Lisa's imperium te komen.

Tijdens zijn eerste dienst bij PUMP kreeg Tom een ​​paniekaanval toen een menigte klanten binnenstroomde. Hij raakte in paniek omdat hij niet wist hoe hij tabbladen moest instellen, enz.

Kerel op en ter plekke achtergelaten. Het was behoorlijk zielig.

De meest verrassende (en gerechtvaardigde) scène wanneer je bekijk Vanderpump Rules online deze week is Katie, niet Lisa, die hem hierna de derde graad geeft.

Natuurlijk, Lisa was in de steek gelaten, maar ze kan hem gewoon ontslaan.

Voor Katie was dit ongelooflijk teleurstellend, omdat het grote twijfel deed rijzen over Toms vermogen om alles in het leven aan te kunnen. Wat voor soort langdurige partner is zo'n man?

De zaken erger maken voor Schwartz? Zijn collega. Katie vraagt ​​zich af waarom haar man zich niet meer kan gedragen als een Britse kerel die Beamer-selfies maakt.

We maken geen grapje, en ze heeft een punt.

Als James Kennedy wordt ontslagen omdat hij een sukkel is, schrijft hij tenminste een handgeschreven brief aan de baas en komt hij meer dan eens opdagen om te smeken om zijn baan terug!

Lisa nam James wel weer in dienst, al was het maar omdat ze op dat moment in een goed humeur was en het korte busjongens waren. Hoeveel schade zou hij daar echt kunnen aanrichten?

Tom voelde ondertussen dat hij de hitte niet aankon, dus stopte hij voorgoed met PUMP en gaf hij zijn roze overhemden en zo in. Wat een triest excuus voor een man.

Sympathieke kerel, maar op een bepaalde manier zo triest om te zien.

Over pijnlijke mannen gesproken om op het scherm te zien en misschien niet echt mannen, Jax Taylor kreeg een neuscorrectie, wat volgens Stassi Schroeder hem een ​​vrouw maakt.

Jax bracht het grootste deel van de aflevering door met pijnstillers en gedroeg zich ongelooflijk zielig, wat bijna vertederend was omdat zijn hoede in ieder geval totaal niet was.

Het drama kwam laat in de nacht, op een OK! Tijdschriftenfeest, waar het SUR-personeel aanwezig was en zich opsplitste in twee tafels, een koninklijke strijd die wachtte om te ontploffen.

  1. Stassi, Katie, Peter en Tom Schwartz zaten bij elkaar
  2. Scheana Marie, Shay, Ariana, Tom Sandoval, Kristen en James zaten aan een andere tafel, waar Stassi gedwongen was zich vijf minuten lang te mengen tijdens een uitdaging

Ernstig. Je kunt dit spul niet verzinnen.

Blijkbaar dacht Scheana dat Stassi oprecht was, wat triest was, maar toen begon Kristen Doute Stassi naar Jax te vragen en werd het gewoon ongemakkelijk.

Scheana begreep het uiteindelijk, iedereen begon te vechten totdat Stassi in de war raakte en een Schwartz trok, vredelievend met haar posse (waaronder Schwartz).

Goede tijden met de PUMPers.