Vanderpump Rules Seizoen 3 Aflevering 3 Samenvatting: Krijgt Kristen Doute eindelijk sluiting?!

Welkom terug bij een nieuw seizoen van Vanderpump Rules! De aflevering van deze week ging helemaal over Kristen Doute die eindelijk een einde kreeg aan haar ex, James Kennedy. Na maanden van vechten en schelden, had Kristen eindelijk een gesprek met James om de zaken voor eens en voor altijd uit te praten. En het lijkt erop dat ze misschien heeft gekregen wat ze wilde!

Maandag op Bravo's Vanderpump Rules Seizoen 3 Aflevering 3, zagen we Lisa en haar cast van personages zich voorbereiden op de grote opening van haar baronderneming.

Wie heeft daar zin in?! (Zie je wat we daar deden?!)Dit betekende natuurlijk veel budget- en planningsanalyses Vanderpump Rules Seizoen 3 Aflevering 3 , en ook genoeg werk aan de winkel voor alle betrokkenen.

Dus wie kreeg afsluiting? En wie werd er op de stoep getrapt?

Nadat hij vorige week werd ontslagen door Lisa Vanderpump, weet iemand niet wat 'ontslagen' betekent, of hij had het te druk met het maken van Beamer-selfies die hij vergat.

James Kennedy, iedereen. Wat een douche.

De Britse doorn in het oog van Tom Sandoval kwam eigenlijk klaar voor werk SUR, waar Lisa hem net had ontslagen na zijn epische gevecht met Tom.

Peter nam hier voor de tweede keer de honneurs waar.

Zal de derde keer echter de charme zijn? Na het schrijven van een oprechte brief aan Lisa, werd James Kennedy HERINGEVOERD als SUR's beroemdste busser!

Hoe kon ze de man echt ontslaan nadat hij zoveel naar de tafel bracht (zie je wat we daar deden?!) Toen jij bekijk Vanderpump Rules online deze dagen?

Precies. Het is gewoon zakelijk, dahling.

Ondertussen was Stassi klaargestoomd voor de opening van PUMP, en Jax was enthousiast om haar terug te hebben in de L.A.-scène. Scheana Marie daarentegen?

Verre van enthousiast.

Het duurde eigenlijk niet lang voordat Scheana Stassi confronteerde met haar huwelijk, Stassi vertelde dat ze deed alsof ze beter was dan iedereen, en toen wegstormde.

[Langzame klap]

Zo goed ingestudeerd en overtuigend, Scheana. Het is een wonder dat acteercarrière nu nog niet van de grond is gekomen, hoewel ze het hier op Bravo best goed doet.

Ten slotte hebben we Kristen Doute en Tom Sandoval, die maanden geleden uit elkaar zijn gegaan maar duidelijk geobsedeerd zijn door elkaar, tenminste als je het aan de ander vraagt.

'Tom moet uit mijn leven verdwijnen', zegt Kristen op een gegeven moment, tussen het praten over Tom, het kletsen over zijn vermeende minnaars en het nog wat over Tom praten.

Nadat ze hem een ​​sms had gestuurd om een ​​uitwisseling van hun spullen te plannen, ging ze naar hun oude huis - waar Tom nu met Ariana woont - en werd toen een puinhoop.

Kristen huilde, zei dat ze zo blij was, verklaarde dat ze elkaar niet allemaal leuk hoeven te vinden, vertelde Ariana dat ze haar niet haat, huilde toen meer en kreeg een afsluiting.

Wij denken?

Aanvankelijk aarzelde Tom om afstand te doen van de kabeldoos, maar toen ze zei dat ze hierdoor altijd verbonden zouden blijven, gaf hij het op zoals Scheana Marie aan Eddie Cibrian.

Kristen, die net catharsis had bereikt en opgewonden was om verder te gaan, zei natuurlijk dat ze, zelfs als ze getrouwd is en kinderen heeft, waarschijnlijk aan Tom zal denken.

hoort.