Vanderpump Rules Seizoen 3 Aflevering 17 Samenvatting: Jax Taylor Cracks, gooit Tom Sandoval onder de bus

De aflevering begint met Jax in therapie, wat een primeur voor hem is. Jax probeert zijn woedeproblemen op te lossen en het is duidelijk dat hij veel wrok jegens Tom heeft. Jax zegt dat hij 'Tom in zijn gezicht wil slaan' en dat hij 'hem haat'. De therapeut van Jax probeert de oorzaak van zijn woede te achterhalen en Jax zegt dat het allemaal begon toen Tom sliep met zijn ex-vriendin, Kristen. Jax zegt dat hij over Kristen heen was en dat ze gewoon vrienden waren, maar dat Tom met haar naar bed ging, was verraad. De therapeut van Jax suggereert dat zijn woede misschien meer is dan alleen wat er met Kristen en Tom is gebeurd. Jax begint te vertellen over zijn jeugd en hoe hij nooit echt door zijn vader is geaccepteerd. Jax zegt dat zijn vader altijd kritisch over hem was en dat hij zich nooit goed genoeg voelde. De therapeut van Jax suggereert dat zijn woede jegens Tom misschien gewoon een projectie is van zijn eigen problemen met eigenwaarde en acceptatie. Het is een vrij zware aflevering voor Jax en het is duidelijk dat hij veel onopgeloste problemen heeft.

In de nasleep van Scheana Marie's bijna perfecte bruiloft, vond Vanderpump Rules Seizoen 3 Aflevering 17 dat Jax Taylor worstelde om loyaal te blijven ... opnieuw.

Wat is er nog meer nieuw? Niet veel, als je het Tom Sandoval vraagt.Wanneer Vanderpump Rules Seizoen 3 Aflevering 17 begon, iedereen die niet James heette, voelde zich redelijk goed over het leven na Scheana's huwelijk.

Hoe snel dingen kunnen veranderen in het Land van SUR.

Degenen die bekijk Vanderpump-regels online weet dat Tom Sandoval's vermeende uitspattingen met Miami Girl hier in seizoen 3 een terugkerende verhaallijn zijn geweest.

Nou, deze week zette Jax zijn BFF-hardcore aan.

Bezwijkend voor groepsdruk alsof het zijn werk is, vertelde hij Kristen Doute en Scheana Marie dat Tom sexy tijd had met Miami Girl (ook bekend als Annemarie Kunkel).

Met andere woorden, hij bedroog Ariana Madix.

De mooie (zonder al te veel moeite te doen), grappige, supercoole, relaxte Ariana Madix, die eigenlijk elke dag van de week het droommeisje van hem of van een andere jongen is.

Tom bracht zichzelf niet in een goede situatie.

Het feit dat Jax een pathologische leugenaar en vreselijke vriend is, en dat Kristen Doute erop uit is om Tom in figuurlijke zin te naaien, werkt natuurlijk in zijn voordeel.

Iedereen gelooft dat ze ontspoord is en weet dat Jax iedereen in een oogwenk onder de bus zal gooien, dus als ze met de vinger wijzen, kan het iemand iets schelen?

We zagen Kristen Doute en James Kennedy vechten op de bruiloft, en de redenen waarom, die je echt alles vertelt wat je over haar moet weten.

De strijdlustige tortelduifjes waren deze week beleefd en kwamen overeen om aan zichzelf te werken voordat ze weer bij elkaar kwamen (wat ze hebben gedaan sinds de aflevering werd uitgezonden).

Toch vraag je je af hoe lang dat zal duren als ze niet verder kan met haar obsessie voor Tom Sandoval, zoals zelfs Stassi Schroeder tevergeefs probeerde haar te overtuigen.

Kristen nodigde Jax uit met zichzelf, Scheana, Shay en Bretagne, en Kristen kreeg uiteindelijk Jax zover om toe te geven dat Tom Annemarie had uitgebeend en vervolgens haar handen in de lucht gooide voor de overwinning.

Wat heeft ze precies gewonnen?

Niet veel, als je het aan Scheana vraagt, die zei dat het haar niets kan schelen, dat ze Ariana's geluk met Tom niet wil verpesten, en dat Doute nog steeds gek is.

Ongeveer.

Om de nieuwe mevrouw Shay het te horen vertellen in de quote van de avond: Kristen, mensen denken niet dat je gek bent omdat je misschien wel of niet de waarheid hebt verteld over iets dat Jax je ooit heeft verteld.'

'Het is omdat je sliep met de beste vriend van je ex-vriend, je vriend in het gezicht werd geslagen door een stripper, een meisje door het land liet vliegen om Sandoval te confronteren, tegen Lisa schreeuwde, werd ontslagen en je vriend in het gezicht sloeg tegen een bruiloft.

Waarheid. En het bewijs dat dit meisje zo snel mogelijk een goede therapeut nodig heeft. Het enige nadeel? Geen video van dat gevecht met de stripper.

Wat vond jij van de aflevering van deze week? Is Jax de slechtste vriend ooit? Zal de inmenging van Kristen tussen Tom en Ariana Madix komen of niet?

Klik op de opmerkingen om te bespreken!