Vanderpump Rules Seizoen 3 Aflevering 13 Samenvatting: Tom Sandoval vs. Annemarie!

Welkom bij mijn samenvatting van Vanderpump Rules seizoen 3 aflevering 13! De aflevering van deze week was op zijn zachtst gezegd een doozy. Tom Sandoval en Annemarie kregen een enorm gevecht dat hun vriendschap dreigde te verscheuren. Laten we er meteen in duiken, zullen we?

Tom Sandoval en Annemarie, ook bekend als Miami Girl, stonden gisteravond oog in oog in Vanderpump Rules Seizoen 3 Aflevering 13, dankzij de inmenging van Kristen Doute.

Wat hebben we geleerd van hun epische confrontatie (uiteraard bij SUR)? En waar bleef het tussen Tom en zijn huidige vriendin, Ariana Madix?Om na te denken, Tom had het gevoel dat hij eigenlijk een vorm van afsluiting met Kristen had bereikt.

In Miami voor Scheana's grote bash, vertrouwde Sandoval Doute in tranen toe dat hij nog steeds om haar geeft en gewoon wil dat ze hem en Ariana steunt.

Ze leek dit anders te interpreteren, in de overtuiging dat er nog steeds een kans is dat ze weer bij elkaar komen ... als ze Ariana maar uit beeld kon krijgen!

Haar duivelse complot hield in dat Annemarie, het meisje met wie hij naar verluidt Ariana bedroog in Miami (de vorige reis naar Miami), naar SUR werd gebracht om hem te confronteren.

Toen ze dat deed, werd ze gek Vanderpump Rules Seizoen 3 Aflevering 13 .

Poppenspeler die ze is, en duidelijk een beetje losgeslagen, greep Kristen eigenlijk een drankje en ging zitten om de resultaten te bekijken van het plan dat ze in gang had gezet.

Annemarie Kunkel liep naar binnen om Tom te confronteren, die achter de SUR-bar zat, maar wegrende zodra hij haar zag en met Ariana in een Uber sprong.

Scheana Marie was bijvoorbeeld behoorlijk pissig over hoe ver Kristen zou gaan.

Een week voor haar bruiloft, niet minder (want daar gaat het hier om)! Wat voor lef heb je, vrouw, om de aandacht van MIJ af te leiden?!

Toen een manager genaamd Diana probeerde de ruzie tussen Scheana en Kristen te verbreken, zei de laatste tegen haar dat ze haar mond moest houden en een d-k moest gaan zuigen.

James Kennedy ... je kunt het waarschijnlijk beter doen man. Gewoon zeggen.

Tom en Ariana konden niet eeuwig rennen, omdat ze door Lisa Vanderpump weer aan het werk werden gezet, alleen om Annemarie weer aan de bar te zien verschijnen.

En begin te schreeuwen dat we seks hadden, terwijl we met Tom Sandoval aan het praten waren.

Hij ontkende het, Ariana zei dat ze haar acrylnagels moest pakken en eruit moest komen, de beveiliging verwijderde Annemarie en ze schreeuwde dat Tom een ​​4,5 inch, geschoren penis heeft.

Dit is een Vanderpump Rules PSA geweest. Hoe meer je weet.

We zullen zien hoe Tom en Ariana hier voorbij komen, maar jij kunt bekijk Vanderpump Rules online om zelf de confrontatie(s) te zien. We kunnen hier geen recht doen.

Scheana en Kristen maakten het later goed en haar huwelijksuitnodiging werd niet ingetrokken, godzijdank. Ook Scheana's 'zang' is echt heel wat.

Tom Schwartz kreeg een modellenbaan en sprak met Katie (over Stassi die gek is) en Jax (over Jax die gek is ... over liefde en het krijgen van een vriendin).

Sla die op onder Believe It When We See It.