Vanderpump Rules Seizoen 3 Aflevering 10 Samenvatting: Bachelorette Beach Mayhem in Miami

De dames van Vanderpump Rules zijn terug en deze keer gaan ze naar Miami voor wat zonnig plezier in de zon. Maar een reis is natuurlijk niet compleet zonder wat drama en de dames stellen niet teleur. In de aflevering van deze week nemen de dames het op tegen een vrijgezellenfeest dat uit de hand is gelopen en krijgen ze ruzie met een paar lokale bewoners. Ondertussen blijft Jax uit de hand lopen met zijn manieren van drinken en vreemdgaan.

Vanderpump Rules Seizoen 3 Aflevering 10 nam ons mee naar het vrijgezellenfeestweekend van Miami en Scheana Marie, waar verrassend genoeg geen enkel drama was.

Gewoon rust, ontspanning en strandbinding voor de hele bemanning. Het was verfrissend.GRAPJE! Heeft iemand dat daar even gekocht? Zo ja, dan duidelijk niet bekijk Vanderpump Rules online , want er is altijd drama met deze crew.

Zoals het verblijf in San Diego van vorige week, Vanderpump Rules Seizoen 3 Aflevering 10 stelde niet teleur toen de gevolgen van de vorige reis van de jongens doorgingen.

James Kennedy zei bij het beschrijven van de vriendschap tussen Tom Sandoval en Jax Taylor: Als jij het mij niet vertelt, vertel ik het jou ook niet. Maar als ik het verkloot, vertel ik het je.'

Hij heeft geen ongelijk. Jax gooit links en rechts mensen onder de bus, en na zijn escapades in San Diego staat Tom versteld van het idee hem in te dekken.

Tom is zelf niet perfect, maar hij is een man die bereid is veel achter zich te laten. Wat (en wie) Jax deed in S.D. zat gewoon niet goed bij hem.

Sandoval riep uit naar de ontkenningen van zijn vriend om de meest illegale meid uit te schelden in de badkamer van het hotel waarmee Jax' vriendin Tiffany ze allemaal had ingeluisd.

Jax, een oprechte man die hij is, draaide de rollen van zijn vriend om en bracht zijn eigen vermeende bedrogschandaal ter sprake. Opnieuw was Sandoval verre van tevreden.

Dus heeft Tom Ariana Madix echt bedrogen in Miami de laatste keer dat hij daar was? Het is onduidelijk, maar één persoon in het bijzonder hield waarschijnlijk van de inquisitie:

Kristen Doute, die James Kennedy updates sms'te. Ze speelde het cool, maar liet haar telefoon achter terwijl ze naar de badkamer ging.

Van alle mensen nam Vail Bloom Kristens telefoon in en las de schandalige teksten hardop voor. Doute keerde toen terug en deed alsof er niets aan de hand was.

Dus wacht ... ze WILDE dat die informatie naar buiten zou komen (gewoon omdat ze dat kon, gokken we) en wist dat Vail (of iemand anders) het aas zou pakken!

Je bent een sluwe duivelse schurk, Kristen Doute. Duivels.

Verder zagen we de bende een weekend weg van het werk doorbrengen door de klok rond te feesten, drinken, twerken en vuisten vol kont te grijpen.

Standaard dingen, maar dan in Miami om Ms. Scheana Marie te vieren!

Volgende week lijkt het erop dat Tom Sandoval huilt om Kristen (zucht), terwijl Jax onthult of hij ooit eerder contact heeft gehad met een man. Is het al maandagavond?!