The Vampire Diaries Seizoen 6 Aflevering 12 Teaser: Wat heeft Caroline gedaan?!?

Caroline Forbes staat een wereld van pijn te wachten op The Vampire Diaries. In de teaser van seizoen 6, aflevering 12, 'What Did Caroline Do?!', wordt onthuld dat het vampier zoiets onvergeeflijks heeft gedaan dat zelfs haar eigen man, Stefan Salvatore, haar niet in de ogen kan kijken. Jakkes! Het lijkt erop dat Caroline op het punt staat te boeten voor haar daden. We kunnen niet wachten om te zien hoe dit allemaal uitpakt!

O, Caroline Forbes. We weten dat je gisteravond goed bedoelde, maar wat heb je gedaan?!

Inderdaad, op The Vampire Diaries Seizoen 6 Aflevering 11 , ging er veel actie met hoge inzetten mis (Kai ontvoerde Elena; Jo pleegde bijna zelfmoord toen hij haar probeerde te redden; Enzo kocht wat kunst van Sarah Salvatore), maar kijkers bleven maar om één reden aan een klif hangen:

Het lot van onze geliefde sheriff Forbes.

Ze kreeg vampierbloed gevoed door haar goedbedoelende (zij het onwetende) dochter en, zoals geplaagd in de bovenstaande promo voor The Vampire Diaries Seizoen 6 Aflevering 12 , ziet de toekomst er somber uit voor Caroline's liefhebbende moeder.

De titel van de aflevering van 29 januari? 'Gebed voor de stervenden.' Het boezemt niet bepaald vertrouwen in.

Elders zullen Liv en Luke proberen hun vader ervan te overtuigen dat zij NIET de tweeling mogen zijn om deel te nemen aan de fusieceremonie, terwijl Damon problemen krijgt met zijn riskante plan.

Betekent aanstaande donderdag het einde van Kai? Of Jo? Of Liv? Of Luc?

Denk samen met u na over de mogelijke uitkomsten van een fusie bekijk The Vampire Diaries online om volledig in te halen: