The Vampire Diaries Seizoen 5 Aflevering 13: Damon, Dancing & Deception

Welkom terug bij 'The Vampire Diaries' seizoen 5, aflevering 13. In deze aflevering zien we dat Damon weer zijn oude trucjes uithaalt terwijl hij Bonnie probeert te misleiden om hem te helpen met een nieuw plan. Ondertussen probeert Stefan nog steeds uit te zoeken wat er met Elena aan de hand is en hoe hij haar kan helpen. En Caroline heeft te maken met onverwacht nieuws. Dus laten we er meteen in duiken!

Damon Salvatore is een koelbloedige moordenaar.

Het moet gezegd worden. Ja, de man is knap... en grappig... en geestig. Maar hij werd gedumpt door Elena - eigenlijk, correctie, hij dumpte Elena eerst - en hij reageerde door een moordpartij te beginnen.The Vampire Diaries Seizoen 5 Aflevering 13 volgde Damons verslinding van de arme Aaron op met hem en Enzo die samenwerkten om ook het hoofd van de Whitemore-beveiliging te vermoorden en Jeremy Gilbert bijna uit te schakelen.

Is het personage voorbij het punt van verlossing?

We krijgen allemaal ons hart gebroken, Damon. Ga je emoties uiten op een pint ijs, geen onschuldige mensen.

Elders in de laatste aflevering van Vampire Diaries tot 27 februari:

  • Katherine vond het geweldig om te doen alsof ze Elena was, en ze had duidelijk haar zinnen gezet op het terugwinnen van Stefan. Maar Caroline is misschien iets op het spoor met haar beste vriendin. Of dat, of ze is jaloers dat 'Elena' en Stefan weer dichtbij komen.
  • Bonnie stuitte op een heks in de sociologieklas die haar hielp Dr. Wes te vinden op bevel van Damon.
  • Matt werd gegijzeld door Nadia nadat hij erachter kwam dat Katherine echt Elena is.
  • Enzo en Damon vonden Wes, maar werden geconfronteerd met een groep reizigers. Ze stelden Wes in staat om Damon zijn magische elixer te geven dat vampiers dwingt zich te voeden met andere vampiers.

Zal Damon Enzo vermoorden? Zal Stefan racen om hem te redden? Zal Katherine ooit ontdekt worden? Zal Jeremy terugkeren naar het dragen van wifebeaters?

Dit zijn de prangende vragen die fans tijdens de onderbreking zullen tegenkomen. Bezoek TV Fanatiek aan kijk The Vampire Diaries online en luister nu naar de nieuwste aflevering.