Tristan Thompson over Khloe's lichaam na de operatie: het is beter dan ooit!

Volgens haar vriend Tristan Thompson ziet Khloe Kardashian er beter uit dan ooit. Kardashian onderging onlangs een operatie om een ​​stent uit haar baarmoeder te verwijderen en sindsdien herstelt ze thuis. Thompson stopte dinsdag bij 'The Ellen DeGeneres Show', waar hij vertelde hoe het met zijn vriendin gaat na de operatie. 'Ze doet het geweldig,' zei Thompson. 'Ze is op en over.' Hij gutste ook over hoe Kardashian eruitziet na de operatie en zei: 'Ze ziet er geweldig uit.'

Als je haar op Instagram volgt, weet je waarschijnlijk dat Khloe Kardashian de afgelopen maanden wat werk heeft verzet.

Zelfs als je (op de een of andere manier) de verandering zelf niet hebt opgemerkt, ben je waarschijnlijk nogal wat opmerkingen tegengekomen van Captain Obvious-types die erop staan ​​​​te wijzen op hoeveel Khloe is veranderd elke keer dat ze een foto plaatst.Het is duidelijk dat er niets ongewoons is aan een beroemdheid die onder het mes gaat om hun uiterlijk af te stemmen.

Maar terwijl de meeste A-listers in de loop van een aantal jaren geleidelijke aanpassingen maken, besloot Khloe te profiteren van haar quarantaine-uitvaltijd om haar hele lichaam van de ene op de andere dag te reviseren.

Khloe Kardashian gaat helemaal Uncanny Valley

(We kunnen de wijsheid van het ondergaan van electieve procedures tijdens een pandemie een andere keer bespreken.)

Fans zijn verdeeld over de nieuwe look, sommigen speculeren daarover Khloe is verslaafd aan plastische chirurgie en anderen die volhouden dat ze alleen maar haar beste leven leidt.

Het is natuurlijk belangrijk om in gedachten te houden dat uiteindelijk de mening van Khloe echt de enige is die ertoe doet.

Buiten met Tristan en Khloe

Dat gezegd hebbende, ze is waarschijnlijk op zijn minst enigszins geïnteresseerd in de mening van haar babypapa Tristan Thompson.

Zijn Tristan en Khloe momenteel samen?

Dat is een moeilijke vraag met een complex antwoord, maar ongeacht of er enige waarheid is in de geruchten over het huwelijk tussen Khloe en Tristan , het lijkt duidelijk dat deze twee aan het aansluiten zijn en hun dochter gelukkig samen opvoeden.

Khloe Kardashian Modellen Zwemkleding

En voor het geval iemand vergeet hoe sterk Tristan zich aangetrokken voelt tot de moeder van zijn kind, plaatste hij zojuist een krachtige herinnering.

Eerder deze week plaatste Khloe de bovenstaande foto van zichzelf in zwempak.

Meer dan je standaard dorstval, doet deze foto ook dienst als advertentie voor de nieuwe badkledinglijn van Khloe's Good American kledinglijn.

Khloe Kardashian in Turks- en Caicoseilanden

MORGEN weer goed uitzwemmen, onderschreef ze de post.

Om voor de hand liggende redenen ontving Khloe een aantal complimenteuze opmerkingen, maar de meest uitbundige kwam van Tristan, die blijkbaar sprakeloos was.

Hij reageerde met een hoop vlammen en kwijlende emoji's, de universele tekenen van een succesvolle dorstval.

Tristan Thompson in de lucht

Over Tristan en chirurgische procedures gesproken, insiders zeggen dat Khloe nog steeds van plan is om haar eieren te laten invriezen, zodat ze kleine True een jongere broer of zus kan geven als ze er klaar voor is.

En Khloe wil nog steeds dat Tristan de vader van de baby wordt.

De dokter is erg blij met het aantal follikels dat ik op dit moment heb, dus dit wordt de perfecte maand om met hormooninjecties te beginnen, zei Koko tijdens een recente aflevering van KUWTK.

Eerbetoon aan Khloe

Hopelijk zal dat mijn follikels helpen groeien tot een gezonde, volwassen grootte', voegde ze eraan toe.

Ik heb een spermadonor, onthulde Khloe, verwijzend naar Tristan.

Na de afspraak met mijn arts heb ik met Tristan gesproken, want als je embryo's kunt maken en alle DNA-testen kunt doen, denk ik dat dat de slimmere keuze is ... Maar het is raar omdat Tristan en ik niet samen zijn. Ik weet niet welke kant ik op moet.'

Tristan Thompson is KUWTK

Gevraagd naar haar relatie met de vader van True, was Khloe een beetje afstandelijk:

'Op dit moment, Tristan en ik, zitten we in deze vreemde overgangsperiode waarin we grenzen opzoeken', zei ze destijds.

Het is gewoon niet het juiste moment, maar wie weet, misschien kan dat op een dag veranderen.

Khloé Kardashian in 2021

Dat was natuurlijk bijna een jaar geleden en dit is nu.

En tegenwoordig klinkt Tristan enthousiaster dan ooit om nog een baby te maken met Khloe!