Trina McGee: Boy Meets World Alum beschuldigt sterren van racistisch pesten

Trina McGee is vooral bekend van haar rol als Shawn's vriendin, Angela Moore, in de hitcomitcom Boy Meets World uit de jaren 90. Maar nu haalt de actrice de krantenkoppen voor het beschuldigen van haar voormalige co-sterren van racistisch pesten op de set. McGee, die Afro-Amerikaans is, zegt dat ze voortdurend werd onderworpen aan vernederende opmerkingen en raciaal ongevoelige grappen van haar blanke tegenspelers. Ze beweert ook dat ze vanwege haar ras werd gepasseerd voor bepaalde rollen en kansen. Hoewel McGee geen namen noemde, zegt ze dat het racisme dat ze ervoer 'doordringend' was en het werken aan de show tot een 'levende hel' maakte. Haar onthullingen komen terwijl Hollywood rekening houdt met zijn lange geschiedenis van discriminatie van mensen van kleur.

Degenen onder ons die zijn opgegroeid met het kijken naar de show, vragen zich af en toe af waar de cast vandaan komt Jongen ontmoet wereld is nu.

Zoveel millennials hebben goede herinneringen aan de serie.

Maar niet elk lid van de cast voelt hetzelfde.

Trina McGee speelde Angela Moore, die Topanga's BFF was en de primaire liefdesbelang van Shawn Hunter.

Onlangs ging ze naar Twitter om te onthullen dat drie van de beroemdste sterren uit de show haar als afval behandelden.

Dit was geen vaste vete. Ze legt uit dat ze het onderwerp was van racistische scheldwoorden en pesterijen omdat ze een zwarte vrouw was.

De boosdoeners? Ze doet alles behalve ze een naam te geven: Ben Savage, Danielle Fishel en Will Friedle.

Dit is hartverscheurend maar belangrijk om te lezen.

1. Boy Meets World heeft veel fans

Boy Meets World heeft veel fansDe show leerde mensen veel over relaties, opgroeien, vriendschappen, volwassenheid en gaf zelfs af en toe een kijkje achter de schermen op de vierde muur.

2. De show kreeg zelfs een spin-off

De show kreeg zelfs een spin-offRowan Blanchard speelde in Girl Meets World en ze staat bekend als actrice vanwege haar gepassioneerde opvattingen over belangrijke kwesties op het gebied van sociale rechtvaardigheid. Maar nieuwe beschuldigingen van een voormalige BMW-ster zeggen dat de acteurs die haar ouders speelden (en de oudere broer van haar tv-vader) precies het tegenovergestelde waren.

3. Herinner je je Angela Moore nog?

Herinner je je Angela Moore nog?Trina McGee speelde Angela in tientallen afleveringen van Boy Meets World. Ze speelde de beste vriend van Topanga.

4. Ze was de primaire liefdesbelang van Shawn

Ze was de primaire liefdesbelang van ShawnShawn Hunter, gespeeld door Rider Strong, was een soort rokkenjager en een alomvattende ramp, ondanks dat hij erg slim was. Shawn en Angela waren relatiedoelen voor talloze kijkers.

5. Trina heeft wat dingen te delen

Trina heeft wat dingen te delenNa tientallen jaren van stilte ging Trina McGee eerder dit jaar naar Twitter om wat pijn te delen die ze met zich meedraagt ​​sinds de show aan het filmen was.

6. Hier is hoe het begon

Hier is hoe het begon'Tante Jemima gebeld op de set tijdens haar en make-up', herinnert Gina zich op Twitter. 'Ik werd een bittere teef genoemd toen ik stilletjes wachtte tot mijn scène klaar was met repeteren die keer op keer werd opgeblazen vanwege een aflevering met mijn personage. Verteld 'het was aardig van je om bij ons te komen' als een vreemde na 60 afleveringen.'

7. Het is tijd om je uit te spreken

HetOp zichzelf zou het deel over belachelijk gemaakt worden vanwege religieuze overtuigingen kunnen worden toegeschreven aan ondoordachte jonge acteurs en mensen die ongevoelige klootzakken zijn. Gecombineerd met al het andere klinkt het echter meer alsof ze al een hekel had en de sterren elk excuus gebruikten om haar belachelijk te maken.

8. Trina had dat niet nodig

Daar had Trina geen behoefte aanZe was destijds een werkende moeder, maar moest komen opdagen om het hoofd te bieden aan wat zij omschrijft als racistisch misbruik. Laten we duidelijk zijn, 'tante Jemima' is absoluut een racistische aanval.

9. Maakte Rider er deel van uit?

Maakte Rider er deel van uit?Meer dan eens maakt Trina duidelijk dat Rider Strong, die haar liefdesbelang Shawn Hunter speelde, niet een van de boosdoeners was.

10. Dus, ter verduidelijking

Dus ter verduidelijkingJa, ze bevestigt dat dit ongeveer haar beroemdste rol is, op Boy Meets World. Ja, dit was de hoofdcast. Nee, niet Rider, wat een kleine troost is.

11. Wat betreft Will Friedle

Wat Will Friedle betreftZe lijkt de vraag over Will te ontwijken, die zijn Boy Meets World-rol heeft opgevolgd met een aanzienlijke stemacteurscarrière - met name als een show wil dat een stel kijkers geil wordt voor een geanimeerde kerel, casten ze Will. Werkt elke keer. Het is onduidelijk of Trina zegt dat Will hier niet een van de grotere daders was of dat ze uiteindelijk vrede sloten, of gewoon de vraag ontwijkt en zegt dat de intimidatie eindigde met de show.

12. Hoe zit het met het meer openlijke racisme?

Hoe zit het met het meer openlijke racisme?Blijkbaar vertelde ze de daders hoe ze zich voelde, alleen om een ​​absurd tegenargument te krijgen. Deze vergelijking is pertinent onzinnig. Een van deze voorbeelden van schelden is racistisch. De andere kan alleen een micro-agressie tegen de Hulk zijn.

13. Ze heeft te maken gehad met tientallen jaren van uitsluiting

ZeOndanks dat ze een belangrijk personage is in talloze afleveringen, lijkt Angela soms vergeten door fans. Een deel daarvan kan hun eigen onbewuste racisme zijn (het kan iedereen overkomen die in een blanke supremacistische cultuur leeft, zoals wij allemaal), maar een deel daarvan, zegt ze, is een opzettelijke uitsluiting.

14. Het doet pijn

Het doet pijnTrina erkent snel dat er goede tijden waren en tijden die prima waren, net zoals ze benadrukt dat de bemanning altijd geweldig voor haar was.

15. Ze wacht haar tijd af

ZeNet zoals ze twintig jaar of zo heeft gewacht voordat ze zich uitsprak (en het duurde een paar maanden voordat haar tweets de ronde deden, en daarom hebben we het er nu over), is Trina bereid nog wat langer te wachten voordat ze haar uitroept pesters bij naam.

16. Iemand heeft getagd

Iemand heeft getagdHé, als iemand tweet over een beroemd persoon, tag dan NOOIT het onderwerp van zijn tweet in de tag. Dit is basisetiquette. Wees geen snitch-tagger. Trina verwacht echter geen reactie.

17. Ze is niet de enige die boos is

ZeEen antwoord beschreef een incident waarbij Ben Savage zich rond deze tijd als een dwaas gedroeg tijdens een helikoptervlucht, en Trina was niet verrast.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: