Travis Scott: Ik heb Kylie EN Kendall geneukt! Hier is wie er beter is in bed...

Hallo, internetten! Vandaag gaan we het hebben over Travis Scott, en specifiek met welke van de Kardashian-Jenner-zussen hij seks heeft gehad. Dat klopt, zowel Kylie als Kendall! Dit is wat Travis hierover te zeggen had: 'Ik heb Kylie EN Kendall geneukt! Hier is wie beter is in bed...' Nu weten we allemaal dat de Kardashian-Jenner-zussen behoorlijk populair zijn. Maar welke is beter in bed? Travis Scott lijkt het antwoord te hebben. Laten we eens kijken wat hij te zeggen heeft.

Als Travis Scott op zoek is naar een nieuwe bijnaam, kan hij kiezen voor 'de kapitein Kirk van Rap'.

De kerel gaat moedig ergens heen waar nog nooit iemand is geweest, en hij is blij om verslag uit te brengen aan ons aardgebonden burgers.

Kylie Jenner

Nu denk je misschien als je dit leest:

'Travis Scott slaapt met Kylie Jenner.'

'En dan? Hij is zeker niet de eerste.'

En je zou gelijk hebben.

Maar wat je niet in overweging neemt, tegendraadse, hypothetische lezer, is dat dit niet de eerste keer is dat Travis een duik neemt in de Jenner-genenpool.

Nee, zoals je je misschien herinnert, werd de willekeurige rapper en realityster supermodel Kendall Jenner had vorig jaar ook een korte affaire.

De twee zijn nooit officieel uitgegaan, dus het is niet verwonderlijk dat Kendall het goed zou vinden om haar zus te laten genieten van haar hand-me-downs.

Travis Scott doet zijn ding

Het is echter enigszins verrassend dat:

1. Geen van deze meisjes kan uitgaan met een rapper waar iemand echt naar luistert;

2. Travis is begonnen met het publiekelijk vergelijken van de, eh ... bezittingen van de twee zussen.

Hij schept op dat Kylie veel beter is in bed dan Kendall en meer heeft om mee te spelen, maar Kendall heeft meer persoonlijkheid', vertelt een bron dicht bij de situatie aan iets genaamd Nieuws hiphop .

Ja. We zullen daar geen commentaar op geven, behalve om te zeggen 'meer om mee te spelen'? Goor.

Toevoegen aan de scherpzinnigheid, de uitlaatklep waar we tot nu toe nog nooit van hebben gehoord, merkt op dat tegenwoordig, 'Kendall is gekoppeld aan A $ AP Rocky, die een persoonlijkheid moet zijn.'

Elegant blijven, Nieuws hiphop .

Kylie en Kendall Jenner Foto

Als je na het lezen van dit alles al het gevoel hebt dat je misschien in Purell moet baden, wil je misschien niet verder gaan.

Op de een of andere manier wordt het nog incestueuzer:

Zegt de insider, die op de een of andere manier heel veel weet over Travis Scott's seksuele uitspattingen en zijn manier van denken, deze bom laat vallen:

Scott's echte bedoeling is 'inruilen' voor Kourtney Kardashian, omdat het zijn doel is om door de hele uitgebreide Kardashian-familie te gaan.'

Ja, Travis heeft zijn zinnen gezet op de oudste van de Kardashian broers en zussen, een moeder van drie die twee keer zo oud is als zijn vorige veroveringen.

Natuurlijk is Kourtney tegenwoordig aan het daten met Younes Bendjima, een voormalige professionele bokser, die hier misschien niet vriendelijk tegen is.

Elke ongewenste avances van de vriend van de tienerhalfzus van zijn vriendin zou kunnen resulteren in ... nou ja, een verhaal waar we zeker over zouden rapporteren.

Alles wat we tot slot te zeggen hebben is Ja .

Eerst de Blac Chyna-Tyga-Kylie-situatie, en nu gaat Travis Scott bedhoppen door de hele eerste familie van reality-tv.

Dit is Calabasas, niet Kentucky!

Hoe dan ook, aangezien we niet allemaal in de schoenen van Travis Scott kunnen staan, en hij ons allerlei scenario's in ons hoofd laat spelen, moeten we ons afvragen:

Wie zou je liever... weet je?

KendallKylie