Tori en Zach Roloff: geheimen van de kleine mensen, het privéleven van de grote wereldsterren

Welkom bij mijn laatste aflevering over Amerika's favoriete kleine mensen, Tori en Zach Roloff. Deze twee zijn de sterren van de TLC-realityshow Little People, Big World en ze delen vandaag al hun geheimen met mij. We zullen over alles praten, van hun jeugd en hoe het was om op te groeien met dwerggroei, tot hun trouwdag en het stichten van een eigen gezin. Ze vertellen ook hoe het leven er echt uitziet achter de schermen van hun populaire tv-programma. Dus als je een fan bent van LPBW, of gewoon nieuwsgierig bent om meer te weten over Tori en Zach, stem dan nu af!

Tori en Zach Roloff spelen de hoofdrol in een reality-tv-show die hun leven documenteert.

Maar nog steeds.Hoe goed heb je het gevoel dat je deze Little People, Big World-sterren echt kent?

Het stel slaagt erin een open boek te zijn, maar slaagt er ook in om NIET elk hoofdstuk van hun verhaal te onthullen.

Met dit in gedachten hebben we een lijst met feiten en weetjes samengesteld die zelfs de meest fervente volgers van Zach en Tori kunnen verrassen.

Was u op de hoogte van elk van de onderstaande items?

1. Tori werkte bij Roloff Farms!

Tori werkte bij Roloff Farms!Het is waar. Ze ontmoette Zach omdat ze in 2010 was aangenomen om te helpen met het zeer drukke pompoenseizoen. 'Een collega vertelde me:' Zachary vindt je echt schattig, maar denkt niet dat je ooit met hem uit zult gaan'', vertelde Tori ooit aan People.

2. Het was liefde op het eerste gezicht

Het was liefde op het eerste gezichtOf dichtbij, in ieder geval. 'Onze eerste date duurde vijf uur en sindsdien zijn we samen', vertelde Tori aan People in hetzelfde interview. Hoe lief, toch?

3. Tori was de eerste van Zach

Tori was ZachZijn eerste VRIENDIN, dat wel. We kunnen nergens anders over praten. Maar Zach vertelde ooit aan People dat hij 'nooit echt uitging' voordat hij zijn vrouw ontmoette.

4. Het stel is getrouwd op tv!

Het stel is getrouwd op tv!TLC zond de ceremonie van 2015 uit; die natuurlijk werd bijgewoond door alle beroemde geliefden van Zach. 'Mijn ouders speelden een grote rol bij het opzetten van de boerderij, ze maakten het allemaal mooi', zei Zach destijds, terwijl Tori eraan toevoegde: 'Matt plantte een bos tarwevelden achter het tuinhuisje. Er zijn van die enorme glooiende heuvels van tarwe, die echt prachtig zijn.'

5. Tori's meisjesnaam is Patton

ToriNiets baanbrekends hier, we gokken gewoon dat de meeste mensen dit niet wisten.

6. Tori huilde tijdens het reciteren van haar geloften

Tori huilde tijdens het reciteren van haar geloften'Ik verbind me met lichaam en ziel aan jou', zei Tori op haar trouwdag, terwijl ze haar nieuwe echtgenoot 'nekwrijven' beloofde en zou proberen een 'minder kieskeurige eter' te zijn, terwijl ze ons aan het huilen maakte door te besluiten: 'Jij bent mijn lichte Zachary, ik kan niet wachten om te zien wat God voor ons in petto heeft.'

7. Tori geeft veel uit!

Tori is een grote spender!Dit was eigenlijk het enige probleem waar Zach zich zorgen over maakte voorafgaand aan de bruiloft. Hij vertrouwde zijn vader eens toe dat hij bang was dat Tori's neiging om met geld rond te smijten een 'pijnlijke plek' zou kunnen zijn,' maar Matt Roloff zei simpelweg: 'Je bent zo zuinig als je moeder.'

8. Een paasviering

Een PaasvieringDit is wat we een schattig en gelukkig gezin zouden noemen. Tori, Zach en Jackson zitten rond en genieten van hun eerste Pasen samen.

9. Tori was NIET in het voorstel van Zach

Tori hield niet van ZachIn eerste instantie toch. 'Het gebeurde na een lange dag werken. Het was mijn beurt om naar de boerderij te rijden, maar ik deed natuurlijk moeilijk en wilde thuisblijven om gewoon te chillen, maar Zach stond erop dat ik mee zou gaan,' legde Tori ooit uit. Dus Tori arriveerde en Zach sleepte haar door het veld... om uiteindelijk op een prachtig platform te eindigen waarop Zach de grote vraag stelde.

10. Zach wil meer kinderen

Zach wil meer kinderenHij is hier heel open over geweest en zei in Little People, Big World dat hij ooit een 'roedel' kinderen wil hebben. We zijn er zeker van dat Tori het daarmee eens is, maar tot nu toe terughoudender is geweest om weer zwanger te worden.

11. Zach was ooit sterk genoeg

Zach was ooit op Tough EnoughHerinner je je die WWE-realityshow nog, toch? Over aspirant-professionele worstelaars? Om welke reden dan ook speelde Zach ooit een potje basketbal tijdens een aflevering.

12. Tori is een meester in kalligrafie

Tori is een meester in kalligrafieZe hield over het algemeen van doe-het-zelf en kunstprojecten in het algemeen, maar is vooral bedreven in kalligrafie.

13. Ze werkte ook als kleuterjuf

Ze werkte ook als kleuterjufNiet schokkend, toch? We kunnen ons Tori, met haar geduldige en vriendelijke hart, absoluut voorstellen als de lerares van vier- en vijfjarigen.

14. Tori was de eerste kus van Zach

Tori was ZachHoe romantisch, toch? Wat heel bijzonder. Behoudens een onvoorziene omstandigheid die ons erg verdrietig zou maken, zal ze ook zijn laatste kus zijn.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: