Tommie Lee, Love & Hip Hop Star, aangeklaagd wegens kindermishandeling

Tommie Lee, reality-tv-persoonlijkheid en voormalig muziekartiest, is aangeklaagd wegens kindermisbruik. De beschuldigingen komen na een woordenwisseling tussen Lee en haar tienerdochter in hun huis in Atlanta, Georgia. Het incident werd door de dochter op camera vastgelegd en op grote schaal verspreid op sociale media. In de video is te zien hoe Lee haar dochter in het gezicht slaat en haar uitscheldt. Je kunt de tiener horen huilen en haar moeder smeken om te stoppen. Als Lee wordt veroordeeld, riskeert hij tot 20 jaar gevangenisstraf.

Tommie Lee heeft grote problemen met justitie.

En we bedoelen BELANGRIJK moeite met de wet.Tommie Lee afbeelding

Het voormalige castlid van Love & Hip Hop: Atlanta, wiens echte naam Atasha Chizaah Jefferson is, werd afgelopen donderdag in Cobb County aangeklaagd wegens meerdere misdrijven.

Volgens gerechtelijke documenten omvatten deze kosten:

  • Zware mishandeling
  • Kindermishandeling
  • Batterij
  • Verergerde stalking
  • Het verstoren van een openbare school

En de details achter de beschuldigingen schetsen alleen maar een nog gruwelijker beeld voor Lee.

Ze wordt ervan beschuldigd in oktober naar de middelbare school van haar dochter te gaan, onaangekondigd het klaslokaal van dit kind binnen te lopen en haar dochter met haar handtas op de handen te slaan.

Ze wordt er ook van beschuldigd haar in het gezicht te hebben geslagen... haar aan haar haren door de gang te slepen... en in een metalen kluisje te hebben gegooid.

Tommie Lee mugshot

Deze vermeende gebeurtenissen vonden plaats op 16 oktober op de Griffin Middle School in Smyrna, Georgia.

Jefferson werd ter plaatse gearresteerd en borgtocht betaald, maar toen werd ze gearresteerd nog een keer de volgende dag voor het overtreden van een gerechtelijk bevel om uit de buurt van deze dochter te blijven.

(Als onderdeel van het aangaan van een band kreeg Lee de opdracht om voor een onbekende periode bij haar dochter weg te blijven.)

Volgens dezelfde juridische documenten ging Lee naar huis nadat hij de gevangenis had verlaten na de eerste arrestatie en het jonge meisje was daar.

De politie vond Lee vervolgens op de zolder van deze woning en nam haar opnieuw in hechtenis.

lees tweet

Bekend om het veroorzaken van nogal wat drama tijdens haar aanloop, werd de moeder van twee kinderen in juli 2018 gearresteerd nadat ze een valet-operator had geslagen buiten de Atlanta-hotspot Royal Peacock.

Ze zei eerder dat ze meer dan tien keer was gearresteerd.

En ze leek ook trots op dit feit.

Slechts een dag geleden, op haar meest recente bericht op Instagram (waar ze 3,5 miljoen volgers heeft), deelde Lee een foto van zichzelf met het bijschrift:

Ik heb een storm meegemaakt en het veranderde me in Ah G.'

Dit is de foto die bij die inspirerende woorden hoort:

lee afbeelding

De helft van de tijd heb ik een proeftijd gehad zonder naar de gevangenis te gaan, 'vertelde Lee aan VH1 toen hij in 2016 bij de cast van Love & Hip Hop kwam, en voegde er destijds aan toe:

'De helft van de tijd kreeg ik een proeftijd, maar ik was nog steeds een badass. Ik zou nog steeds de proeftijd schenden. Ik zou geen taakstraf doen, dus [ik] denk dat je weer geboekt wordt en [dan] heb je een hele nieuwe mugshot.'

Lee's volgende rechtbankdatum was niet onmiddellijk online beschikbaar.

Maar als ze wordt veroordeeld voor alle zeven aanklachten waarmee ze wordt geconfronteerd, kan de ex-realityster tot 54 jaar achter de tralies komen te staan.