Tom Cruise vermijdt dochter Suri omdat hij nog steeds verliefd is op Katie Holmes [Report]

Volgens een nieuw rapport vermijdt Tom Cruise zijn dochter Suri omdat hij nog steeds verliefd is op Katie Holmes.

Het is zeven jaar geleden Tom Cruise en Katie Holmes zijn gescheiden .

Het is op dit moment misschien moeilijk voor te stellen, maar er was een tijd dat TomKat net zo goed tot de verbeelding van het publiek sprak als Brangelina - en hun breuk was net zo'n grote schok.

TomKat verlaat het Manhattan Hotel

Maar in de zeven jaar sinds het huwelijk eindigde, is het stof grotendeels neergedaald.

Holmes heeft zich grotendeels gevestigd in een leven van rustige huiselijkheid, en hoewel ze gestaag blijft werken als actrice, is haar leven niet langer het spul van tabloidvoer.

Cruise is natuurlijk een heel andere weg ingeslagen en de acteur blijft een onderwerp van publieke fascinatie.

Tom Cruise en Katie Holmes zijn Tomkat

Natuurlijk heeft het grootste deel van die interesse tegenwoordig weinig te maken met zijn drie mislukte huwelijken.

In plaats daarvan ligt de focus op de toewijding van de acteur aan Scientology en de berichten dat Cruise zijn dochter Suri sinds 2013 niet meer heeft gezien.

Aanvankelijk leek het erop dat die twee facetten van Cruise's leven nauw met elkaar verbonden waren.

Tom Cruise op de set

Het verhaal ging dat Suri was bestempeld als een 'onderdrukkend persoon' vanwege het besluit van haar moeder om haar weg te leiden van de Scientology Kerk.

Nu is er echter een nieuw verhaal naar voren gekomen, met insiders die beweren dat Toms scheiding van Katie zo verwoestend was dat hij al die jaren later nog steeds niet verder moet.

Sinds zijn hartverscheurende, zeer openbare breuk met Katie, aarzelt Tom om hardop te leven of weer verliefd te worden en soms heeft hij het gevoel dat het goed komt als hij nooit meer trouwt. een bron dicht bij de situatie vertelt Hollywood-leven .

Katie Holmes en Suri Cruise

Dus is Tom zo verliefd op Katie dat hij er niet toe kan komen om tijd door te brengen met hun 12-jarige dochter?

Nou, niet noodzakelijkerwijs, zegt de insider.

Blijkbaar is Cruise actief op zoek naar mevrouw Right, maar de zoektocht is tot stilstand gekomen vanwege de angst van de acteur om dezelfde fouten te maken die hij met Katie maakte.

Tom Cruise voor De mummie

Tom gaat wel terloops uit met vrouwen, maar nooit in het openbaar. Hij is altijd erg privé en heeft geen vaste vriendin, vult de informant aan.

Tom geeft de voorkeur aan romantische vrouwen die dezelfde spirituele interesses delen, wat zijn veld vernauwt bij het kiezen van een romantische partner.

Met andere woorden, hij is op zoek naar een trouwe scientoloog.

Je zou denken dat dat gemakkelijk te vinden zou zijn, gezien het feit dat Hollywood krioelt van Hubbard-acolieten en Tom in feite hun redder is.

Tom Cruise in Duitsland

Maar blijkbaar heeft Cruise geen geluk, en hij heeft gezworen niet de fout te herhalen om een ​​onzekere relatie aan te gaan.

Hoewel Tom graag verliefd wordt, is hij ook blij dat hij alleen is en heeft hij geaccepteerd dat hij, na drie mislukte huwelijken, misschien nooit meer zal trouwen, zegt de bron.

Hij waardeert zijn privacy en zijn religie gaat voor relaties of iets anders, en dat vindt hij prima.

We vermoeden dat dat zijn prioriteiten zijn -- omdat het lijkt alsof zijn religie hem zijn familie heeft gekost.