Todd Heap slaat per ongeluk toe en doodt 3-jarige dochter met auto

Voormalig NFL-tight end Todd Heap sloeg en doodde vrijdag zijn 3-jarige dochter met zijn auto. Heap was zijn vrachtwagen aan het verplaatsen bij zijn huis in Mesa, Arizona toen hij per ongeluk zijn dochter aanreed, die achter het voertuig stond.

Todd Heap, een voormalige opvallende tight end die 12 seizoenen in de NFL speelde, beleeft nu de ergste nachtmerrie voor elke ouder:

De dood van zijn eigen kind. En het wordt erger.

Todd hoop

De politie van Mesa in Arizona heeft bevestigd dat Heap vrijdag per ongeluk zijn driejarige dochter met zijn vrachtwagen heeft aangereden en gedood.

We kunnen ons niet voorstellen wat zijn familie moet doormaken.

Volgens politiegegevens zei Heap dat het kind op haar oprit stond toen hij een vrachtwagen ging verplaatsen en haar net voor 16.00 uur aanreed. lokale tijd.

Ambtenaren bevestigden de tragische gebeurtenis en zeiden dat de 37-jarige zijn vrachtwagen naar voren reed op zijn oprit en zijn dochter niet zag.

Hij realiseerde zich gewoon niet dat het meisje in het pad van het voertuig was.

Autoriteiten vertelden een aan ABC gelieerde onderneming dat er geen tekenen van beperking of verdachte omstandigheden achter het incident waren.

hoop

Terwijl er een onderzoek gaande is, is dat een formaliteit, en de politie zegt dat Heap op geen enkele manier werd benadeeld op het moment dat dit gebeurde.

Het klinkt alsof het gewoon een vreselijk, vreselijk ongeluk was.

De politie van Mesa vertelde Fox 10 Phoenix dat de dochter van Heap naar een plaatselijk ziekenhuis was gebracht, waar ze later overleed.

Voordat Heap in 2001 werd opgesteld door de Baltimore Ravens, ging hij naar de Mountain View High School in Mesa, waar het ongeval plaatsvond.

Daarna ging hij spelen aan de Arizona State University.

plakband

Heap bracht 10 seizoenen door bij de Ravens en voegde zich vervolgens in 2011 en 2012 bij zijn geboorteplaats Arizona Cardinals voordat hij door een blessure met pensioen ging.

Todd stopte tijdens zijn tweede seizoen bij Arizona.

Heap's dochter was de jongste van zijn vijf kinderen met vrouw Ashley. Hij heeft een dochter Brooklyn en zonen Preston, Kyle en Cade.

De ex-All Pro moet nog commentaar geven op de situatie.

In 2014 werd Heap ingewijd in de Baltimore Ring of Honor, de hoogste onderscheiding die de Ravens-franchise aan een speler kan geven.

Hij beëindigde zijn carrière met 499 recepties, 5.869 yards en 24 touchdowns. Heap werd twee keer genoemd in de Pro Bowl-selectie.

stapel tweets

Hij was een steunpilaar van de gemeenschap en had in 2010 een kindercentrum in Baltimore dat naar hem werd vernoemd. Hij beloofde in 2007 $ 1 miljoen aan de faciliteit.

Zijn liefdadigheidsstichting heeft geld ingezameld voor zieke en kansarme kinderen, wat hem het respect van zijn leeftijdsgenoten op en buiten het veld opleverde.

Hierboven ziet u wat velen van hen hebben gezegd.

We sluiten ons aan bij iedereen die contact heeft opgenomen met Heap en zijn familie om hun gedachten en condoleances te betuigen in deze onmogelijke tijd.

Ons hart gaat uit naar hem en zijn dierbaren, en we kunnen alleen maar hopen dat ze ondanks deze tegenspoed sterker zullen worden.

Moge zijn geliefde peuter in vrede rusten.

Hoop afbeelding