Tiffany Trump: 'Like a Bird'-lied duikt weer op; Internet lacht hartelijk

Terwijl de wereld blijft rouwen om het verlies van muziekicoon Whitney Houston, is weer een van haar liedjes een eigen leven gaan leiden. Tiffany Trump, dochter van de Amerikaanse president Donald Trump, deelde een video op sociale media waarin ze een cover zong van Houston's hit 'Like a Bird'. Het internet barstte prompt in lachen uit, waarbij veel commentatoren wezen op de ironie van de dochter van Trump die een lied over vrijheid zong. Het lijkt erop dat Tiffany Trump het geschenk is dat blijft geven als het gaat om het internet voorzien van materiaal om haar vader te bespotten. Het laatste voorbeeld kwam toen ze een video deelde waarin ze een cover van Whitney Houston's 'Like a Bird' zong. Het internet wees al snel op de ironie van de dochter van Trump die een lied over vrijheid zong, gezien de staat van dienst van haar vader op het gebied van mensenrechten. Hoe dan ook, de video zal de komende dagen zeker veel voer opleveren voor meme-makers en sociale media-trollen.

Als je net als de meeste Amerikanen bent, denk je nu waarschijnlijk dat je zo ongeveer alles weet wat er te weten valt over de familie Trump.

Tiffany Trump viert Amerika Trump-familiefoto

Algemeen wordt aangenomen dat de drie oudste kinderen van Donald de architecten zijn van zijn verbazingwekkend succesvolle campagne.

Ivanka's toespraak op de RNC werd door veel Republikeinen beschouwd als het hoogtepunt van de conventie.

Sommige insiders zijn zelfs zo ver gegaan om te beweren dat er zonder de invloed van Ivanka en haar broers Donald Jr. en Eric helemaal geen kandidatuur van Trump zou zijn.

Maar ondanks alle aandacht van de Trump-kinderen in de afgelopen maanden, is er weinig aandacht geweest voor zijn jongste twee kinderen, Tiffany, 22, en Barron, 10.

Het is duidelijk dat ze niet bepaald aan het zicht worden onttrokken:

Tiffany's Instagram-pagina bezorgde haar enige populariteit op sociale media lang voordat haar vader politieke invloed begon te verwerven.

En haar toespraak op de RNC werd niet zo goed ontvangen als die van Ivanka, maar ze deed het bewonderenswaardig om haar vader af te schilderen als een mens die in staat is tot elke andere emotie dan ziedende woede.

Maar Tiffany heeft ambities die niets te maken hebben met de politieke campagne van haar vader.

Natuurlijk, ze is onlangs afgestudeerd aan de Universiteit van Pennsylvania met graden in sociologie en stadsstudies, maar er was een tijd dat Tiffany meer glamoureuze carrièredoelen in gedachten had:

Het zwaar automatisch afgestemde juweel hierboven is Tiff's single 'Like a Bird' uit 2011, die blijkbaar is opgenomen met twee andere 'artiesten', hilarisch genaamd Sprite en Logic.

De magische knop van de studio staat zo hoog dat het moeilijk te zeggen is waar Tiff over zingt, maar internet heeft een velddag gehad met teksten als:

'Je bent schattig en je tweet me/Baby, je gaat piep piep piep,' en 'We leven het uit/Glans als aluminiumfolie in de club.'

Het klinkt alsof de Trump-campagne gewoon had moeten afkoelen en Tiff haar eigen toespraak had moeten laten schrijven.

Op die manier had ze ons kunnen raken met parels van wijsheid, zoals: 'Diamanten zijn zo glinsterend/Speciale dingen ontdekken me.'

Po√ęzie, allemaal.