Teen Mom: We weten EINDELIJK wie het rijkste castlid is!

Heb je je ooit afgevraagd wie het rijkste lid van de cast van Teen Mom is? We hebben eindelijk een antwoord! En het zal je misschien verbazen...

Een van de coolste dingen van Teen Mom zijn, is dat je heel veel geld kunt verdienen voor jou en je gezin.

Zoals een kavel .

De moeders en oorspronkelijke vaders van de MTV-franchise verdienen honderdduizenden per seizoen, als je het zelfs maar kunt geloven.

Ze mogen ook gratis reizen tijdens het filmen, wat best netjes is sinds we meer vakanties in de show hebben gezien.

Althans in pre-Covid tijden. Hoe dan ook ...

Maar naast de show zelf halen castleden tegenwoordig waanzinnige hoeveelheden geld binnen uit allerlei wilde en gekke plaatsen.

'Zoals waar?' vraag je je misschien af.

Nou, vraag me niet verder af...

We hebben niet alleen de nieuwste informatie over hoe de moeders hun buit maken, we weten eindelijk precies wie de rijkste is.

Dus scroll verder voor het laatste nieuws en als bonus kun je genieten van de langzame financiële achteruitgang van Jenelle Evans. Je weet dat je hier op hebt gewacht!

1. Anders

BleekZoals we al zeiden, verdienen de originele castleden - de moeders en vaders van hun eerste kinderen - allemaal hetzelfde bedrag, dat ergens in de buurt van $ 350.000 tot $ 400.000 per seizoen ligt. Maar wat doet iedereen anders?

2. Er meteen in springen

Meteen naar binnen springenVoordat we ingaan op HOE ze hun geld verdienen, laten we je geven waarvoor je hier kwam: de informatie over hoeveel de castleden naar verluidt waard zijn. Houd er rekening mee dat het moeilijk is om precies te weten wat het vermogen van een beroemdheid is, vooral als je bedenkt hoeveel een deel van de Teen Mom-crew uitgeeft aan advocatenkosten, maar we zullen ons best doen, oké?

3. Jade Cline - $ 250.000

Jade Cline - $ 250.000Jade is een nieuwkomer, wat betekent dat haar salaris niet zo hoog is als dat van de andere meisjes. Maar ze heeft wat bijzaken (zoals het verkopen van dieetgummies), en ze heeft al een nettowaarde van ongeveer $ 250.000 bereikt.

4. Cheyenne Floyd - $ 450.000

Cheyenne Floyd - $ 450.000Cheyenne is ook een van de nieuwere castleden, maar toen ze bij de cast kwam, was ze bij sommige fans al bekend van haar optredens in Are You The One. Mevrouw Floyd is $ 450.000 waard.

5. Jenelle Evans - $ 30.000

Jenelle Evans - $ 30.000Er was een tijd dat Jenelle's nettowaarde veel, veel hoger was - slechts een paar jaar geleden werd gemeld dat het ongeveer $ 2 miljoen bedroeg. Recentere rapporten beweren echter dat ze nu ongeveer $ 30.000 waard is. Dit is logisch, aangezien ze niet meer in de show verschijnt en zij en David Eason zoveel van haar realityshow-fortuin hebben doorstaan ​​​​door advocaten en gerechtskosten te betalen.

6. Briana DeJesus - $ 750.000

Briana DeJesus - $ 750.000Briana is een geboren oplichter. De combinatie van het sterrendom van Teen Mom 2 en meerdere zakelijke ondernemingen heeft haar op een nettowaarde van $ 750.000 gebracht.

7. Amber Portwood - ???

Amber Portwood - ???Deze is interessant, want hoewel sommige sites het nettovermogen van Amber op iets meer dan een miljoen dollar vermelden, beweren nogal wat sites dat haar nettowaarde tegenwoordig slechts $ 10.000 is. Gezien hoe weinig ze lijkt te doen en hoe vaak ze advocaten heeft moeten betalen, moeten we ons voorstellen dat het cijfer van $ 10.000 veel dichter bij de waarheid ligt.

8. Maci Bookout - $ 1,5 miljoen

Maci Bookout - $ 1,5 miljoenMaci is een andere tienermoeder met een serieuze drukte, dus het is logisch dat ze meer dan een miljoen dollar waard is.

9. Leah Messer - $ 1,2 miljoen

Leah Messer - $ 1,2 miljoenOndertussen is Leah ergens tussen de $ 750.000 en $ 1,2 miljoen waard. Goed voor haar, toch?

10. Catelynn Lowell - $ 1,3 miljoen

Catelynn Lowell - $ 1,3 miljoenCatelynn leeft behoorlijk sober in vergelijking met de meeste van haar mede-tienermoeders, dus een nettowaarde van $ 1,3 miljoen is logisch. Tyler's is naar verluidt ongeveer hetzelfde.

11. Kailyn Lowry - $ 1,7 miljoen

Kailyn Lowry - $ 1,7 miljoenNu komen we in het echt grote geld. Kailyn Lowry is een gerapporteerde $ 1,7 miljoen waard.

12. Chelsea-broodje - $ 200.000

Chelsea-broodje - $ 200.000Nogmaals, er zijn tegenstrijdige rapporten over het vermogen van Chelsea, maar de meest recente rapporten schatten het rond de $ 200.000.

13. Farrah Abraham - $ 1 miljoen

Farrah Abraham - $ 1 miljoenHoud van haar of haat haar, het valt niet te ontkennen dat Farrah wat drukte heeft, en daarom is ze een van de weinige Teen Moms met een gerapporteerde nettowaarde van $ 1 miljoen. Haar vader heeft zelfs beweerd dat ze behoorlijk wat meer geld heeft, maar dat kunnen we niet echt vertrouwen. Toch is een miljoen dollar zeker niets om tegen te schudden.

14. Amber Portwood

Amber PortwoodLaten we beginnen met het bekijken van Amber's bijzaken -- dit is het gemakkelijkst om te doen, omdat ze er echt geen heeft.

15. Niet veel

WeinigZe deelt artikelen op haar Instagram-pagina, wat geld opbrengt, en ze verscheen een paar jaar geleden in dat ene seizoen van Marriage Boot Camp, dus dat is al wat.

16. Een snelle hobby

Een snelle hobbyDaar heeft ze een tijdje met Matt Baier van huis gewisseld, maar dat heeft ze niet meer gedaan sinds hij weg is.

17. Voor altijd hoog

Voor altijd hoogZe had wel een tijdje dat vage kledingbedrijf, Forever Haute, maar ze heeft er al heel lang niet meer over gesproken, en de Facebook-pagina van het merk is al meer dan drie jaar niet bijgewerkt, dus het is waarschijnlijk veilig om te zeggen dat dat gedaan is.

18. Nou...

We zullen ...Op dit moment heeft ze een proeftijd omdat ze is veroordeeld voor het mishandelen van Andrew Glennon, dus haar kansen om geld te verdienen zijn misschien wat beperkt.

19. Netto waarde?

Netto waarde?Hoeveel geld Amber tegenwoordig nog heeft, is moeilijk te zeggen. Ze moet in de loop der jaren waanzinnig veel geld hebben verdiend, maar met alle advocaatkosten en gerechtskosten die ze heeft moeten betalen, evenals al het geld dat naar drugs is gegaan, heeft ze misschien niet zoveel als je zou denken . Vooral met het recente nieuws dat ze is aangeklaagd omdat ze de vergoeding van $ 600 voor haar vereniging van huiseigenaren niet heeft betaald -- het moeten moeilijke tijden zijn, weet je?

20. GaryShirley

Gary ShirleyAls originele vader verdient Gary hetzelfde geld als Amber, maar in tegenstelling tot Amber is hij er heel slim mee geweest.

21. Opmerkelijk

OpmerkelijkZoals de man die condooms verkocht met zijn gezicht erop, hij weet wat hij doet.

22. Goed doen

Goed doenNaast de condooms verkocht Gary zelfgemaakt gebak -- hij houdt van koken! Tegenwoordig bezit hij een paar huizen die hij verhuurt, en hij is nu ook nog een agent!

23. Klinkt ongeveer goed

Klinkt goedGary heeft naar verluidt een nettowaarde van ongeveer $ 500.000, wat goed klinkt - alles bij elkaar genomen is hij misschien wel klaar voor het leven.

24. Matt Baier

Matt BaierHoewel Gary op dit moment waarschijnlijk voor het leven is ingesteld vanwege zijn enorme salaris en zijn slimme keuzes, zit Matt helemaal niet in hetzelfde schuitje.

25. Sorry, vriend

Sorry, BudHij verscheen slechts een paar seizoenen in de show als Amber's vriendje, dus zijn salaris was naar verluidt ergens rond de $ 5.000 tot $ 10.000 per aflevering.

26. Ugh

UghHij deed Marriage Boot Camp met Amber, dus hij maakte daar iets en hij heeft een boek uitgebracht. Maar tegenwoordig woont hij in Las Vegas en lijkt hij nogal wat te gokken. We kunnen ons niet voorstellen dat hij nog veel of geen geld van zijn Teen Mom-geld over heeft, en als hij dat wel zou doen, zou het waarschijnlijk allemaal naar kinderalimentatie gaan.

27.Andrew Glennon

Andreas GlennonAndrew verdiende waarschijnlijk hetzelfde als Matt, maar in tegenstelling tot Matt had hij een vaste carrière voordat hij een vaste klant werd bij Teen Mom -- hij werkte in de filmwereld.

28. Hard werken

Hard aan het werkenHij werkte in de productie van Marriage Boot Camp, waar hij Amber ontmoette, en nadat ze begonnen te daten, deed hij wat dingen met een paar vrienden voor een film. Hij is ook begonnen met daghandel en hij lijkt het er goed mee te doen.

29. Een mysterie

Een mysterieEr is geen woord over hoeveel geld hij tegenwoordig precies heeft, maar gezien het feit dat hij de zoon is van een beroemde cameraman die opgroeide in Malibu, zouden we zeggen dat het hoe dan ook goed met hem komt.

30. Maci-boekuitgave

Maci-boekuitWe gaan meteen verder met Maci, die natuurlijk geld verdient met de show. Zoals de meeste moeders plaatst ze ook artikelen op sociale media, maar de meesten van ons weten al wat haar grootste drukte is.

31. Dingen die ertoe doen

Dingen die ertoe doenSamen met echtgenoot Taylor McKinney bezit Maci een kledingbedrijf genaamd Things That Matter, en in tegenstelling tot Amber's Forever Haute steken ze er heel veel werk in.

32. Leuk

Mooi hoorDaarnaast werkt ze fulltime bij een marketingbedrijf voor sociale media -- ze runt het bedrijf ook, maar ze zegt dat ze al dat werk 'heel gescheiden' houdt van haar Teen Mom-dingen.

33. Oh wauw

Oh wowOK, en ben je hier klaar voor? Er wordt gespeculeerd dat haar nettowaarde ergens tussen de 1,5 en 2,5 MILJOEN DOLLAR ligt. Niet slecht voor een tienermoeder, toch?

34. Ryan Edwards

Ryan EdwardsHet zal een beetje een schok zijn om van het bespreken van Maci's geweldige werkethiek over te gaan naar het praten over die van Ryan, maar goed, hier zijn we dan.

35. Interessant

InteressantAls je tegenwoordig aan Ryan denkt, denk je misschien aan alle drugs en arrestaties, maar hij heeft naast Teen Mom ook nog een werkverleden -- hij was een lineman.

36. Hm

HmEen paar jaar geleden beweerde Mackenzie Standifer dat hij nog steeds als lineman werkte en dat hij ook dieselmonteur was, maar we weten niet zeker of hij dat nog steeds doet. Het lijkt nogal onwaarschijnlijk, gezien de hoeveelheid tijd die hij de afgelopen jaren in de gevangenis en afkickkliniek heeft doorgebracht, maar we weten het echt niet zeker.

Wacht! Er is meer Teen Mom: we weten EINDELIJK wie het rijkste castlid is!! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: