Teen Mom OG Seizoen 9 Preview: Wie is er zwanger? Wie gaat er scheiden? Wie vecht tegen Covid?

Het laatste seizoen van Teen Mom OG zal ongetwijfeld vol drama zitten, met drie castleden die zwanger zijn, een gaat scheiden en een ander vecht tegen Covid. Ontdek hieronder wat je kunt verwachten van het nieuwe seizoen!

Nou mensen, een nieuw seizoen van Teen Mom OG staat voor de deur.

Dat maakte MTV deze week bekend dat het negende seizoen van de show op 26 januari in première gaat.

Het lijkt misschien alsof er meerdere seizoenen meer zijn geweest, maar om contractuele redenen hebben producers de gewoonte om de afleveringen op te splitsen in seizoenen 'A' en 'B'.

(De moeders krijgen allemaal gegarandeerde verhogingen voor elk nieuw seizoen, maar niet voor elk 'B'-seizoen. Snap je?)

Hoe dan ook, deze keer zullen we Amber Portwood en zijn bedrijf zien doen wat we allemaal het grootste deel van het afgelopen jaar hebben gedaan: grip krijgen op het 'nieuwe normaal' dat is ontstaan ​​door de pandemie van het coronavirus.

Maar de uitbraak van Covid-19 is niet de enige verrassing die deze dames in petto hebben.

Blijf scrollen voor meer insiderinfo over wat een zeer bewogen seizoen belooft te worden.

1. De OG's zijn terug

De OGHet is lang wachten, maar Teen Mom OG seizoen 9 is bijna hier. En we hebben wat vroege informatie over wat voor soort uitdagingen de moeders zullen tegenkomen als ze hun tweede decennium van reality-tv-roem ingaan.

2. Hoe meer dingen veranderen...

Hoe meer dingen veranderen...De gezichten zijn in de loop der jaren misschien een beetje veranderd, maar veel dingen zijn consistent gebleven - de belangrijkste daarvan is een heleboel baby-papa-drama.

3. Het gebeurt!

HetZoals voor het eerst gemeld door The Ashley's Reality Roundup, heeft MTV de eerste officiële informatie over het nieuwe seizoen vrijgegeven via een persbericht.

4. 2020-sferen

2020 Vibes'Van veranderende relaties tot grote verhuizingen, de vrouwen laten zien hoe het is om moeder te zijn in dit huidige 'nieuwe normaal', luidt het persbericht.

5. Er staan ​​grote dingen op stapel

Er staan ​​grote dingen op stapelEn wat houdt dat nieuwe normaal in? Welnu, dit is wat elk van de moeders in petto heeft in het komende seizoen ...

6. Nieuwe man voor Cheyenne?

Nieuwe man voor Cheyenne?Nou, niet helemaal. Cheyenne komt weer bij elkaar met haar ex Zach Davis, en... ja, de situatie escaleert snel.

7. Verrassbaby!

Verras schat!Cheyenne heeft onlangs aangekondigd dat ze in verwachting is van haar tweede kind. (Het wordt haar eerste met Zach.)

8. Het verleden

Het verledenCheyenne had haar eerste kind, Ryder, met een andere ex, Cory Wharton. Cory zal dit seizoen waarschijnlijk niet verschijnen als gevolg van beledigende opmerkingen van zijn verloofde, Taylor Selfridge.

9. Een verwoestend verlies

Een vernietigend verliesDe verhaallijn van Catelynn Lowell en Tyler Baltierra zal vooral draaien om de miskraam die ze in november kreeg.

10. Haar waarheid spreken

Haar waarheid sprekenCatelynn opende onlangs over het verlies in een openhartig interview waarin ze hartverscheurende details aanbood.

11. Opwinding veranderde in tragedie

Opwinding veranderde in tragedie'Ongeveer 3 dagen voor Thanksgiving kwamen we erachter dat we in verwachting waren', vertelde ze de site. We waren zoooo enthousiast! We hebben het Nova niet verteld omdat we nog even wilden wachten. Ik heb zes verschillende zwangerschapstesten gedaan om er zeker van te zijn!

12. Overweldigd door verdriet

Overweldigd door verdrietWat er ook gebeurt, ik geloof dat wanneer een vrouw een positieve test ziet, je automatisch opgewonden raakt. Dat viel allemaal in duigen. We zijn de baby kwijt. Ik werd overweldigd door verdriet en voelde mijn emoties', voegde ze eraan toe.

13. Een liefdevol eerbetoon

Een liefdevol eerbetoon'Ik ben nog steeds bezig met het verwerken van dit verlies, aangezien het recent was en al het emotionele trauma dat volgt op zo'n verlies in een toch al verschrikkelijk zwaar jaar', schreef Catelynn bij een foto van een tatoeage die ze kreeg ter ere van de baby die ze verloren.

14. Zwaar materiaal

Zwaar materiaalHet behoeft dus geen betoog dat de verhaallijn van Catelynn en Tyler een behoorlijk emotionele aangelegenheid zal zijn waar sommige fans misschien moeite mee hebben.

15. De Bentley-kwestie

De Bentley-kwestieSchakelen tussen versnellingen, het thuisleven van Maci Bookout blijft redelijk stabiel. Maar haar strijd met Ryan Edwards over de voogdij over haar 11-jarige zoon Bentley houdt maar niet op.

16. Een moeilijke keuze

Een moeilijke keuzeMaci heeft de volledige voogdij over Bentley en zij mag beslissen of Ryan bezoektijd krijgt met de jongen. Momenteel staat ze helemaal geen bezoek toe, een beslissing die naar verluidt is ingegeven door recent, grillig gedrag van Ryan.

17. Terug van de wagen?

Terug van de wagen?Ryan zegt dat hij tegenwoordig nuchter is, maar sommige van zijn recente TMOG-optredens hebben ertoe geleid dat fans zich afvragen of dat echt waar is.

18. Een moeilijke positie

Een moeilijke positieMaci heeft er altijd op gestaan ​​dat ze wil dat haar zoon een relatie met zijn vader krijgt, en onlangs verklaarde ze dat ze haar persoonlijke gevoelens opzij zou zetten om Bentley te steunen.'

19. Een rots en een harde plek

Een rots en een harde plekJe kunt dus verwachten dat Maci het hele seizoen met deze beslissing worstelt.

20. Amber versus Leah

Amber versus LeaOver gespannen ouder-kindrelaties gesproken, de verhaallijn van Amber zal zich naar verluidt richten op de groeiende spanning tussen haar en haar dochter Leah.

21. Het laten werken

Het laten werkenAmber woont het afgelopen jaar in een huurhuis in Indiana, maar als gevolg van haar problemen met Leah overweegt ze te verhuizen naar het eigendom van Gary Shirley om dichter bij haar dochter te zijn. Dat zou goed moeten komen!

22. Weer aan, weer uit

Weer aan, weer uitWat betreft Mackenzie McKee ... nou, hier is geen persbericht nodig. Als je haar op sociale media hebt gevolgd, weet je alles over Mackenzie's gespannen relatie met ex-man, Josh McKee.

23. Alleen op pad?

Op haar eigen?Mackenzie's verhaallijn zal zich richten op haar vertrek uit Oklahoma om een ​​nieuw leven te beginnen in Florida. Maar we denken dat het veilig is om te zeggen dat Josh op een gegeven moment weer in beeld zal komen. Hij doet altijd...

24. Nog steeds aan het streven

Nog steeds aan het strevenOndertussen moet Mackenzie het verlies van haar moeder verwerken en probeert ze haar fitnessmerk van de grond te krijgen.

25. Mack is terug!

Mac is terug!Ze is misschien de nieuwste OG, maar Mackenzie heeft al een behoorlijke schare fans ontwikkeld. We kijken ernaar uit om haar en de rest van de moeders vanaf 26 januari in te halen.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: