The Teen Mom Empire: hier is elke spin-off van MTV's grootste franchise!

De Teen Mom-franchise van MTV is een van de grootste in reality-televisie. De show heeft talloze spin-offs voortgebracht, waaronder Teen Mom 2 en Teen Mom OG. De franchise is een groot succes geweest voor MTV en de sterren zijn enkele van de meest gevolgde beroemdheden op sociale media geworden. De show is ook bekritiseerd vanwege de weergave van tienerzwangerschappen en moederschap.

Het is bijna een decennium geleden 16 en zwanger debuteerde op harde kritiek en geweldige kijkcijfers.

In de jaren daarna is de show een eigen leven gaan leiden, sterren maken van de originele castleden en talloze spin-offs voortbrengen.Er zijn onderweg veel verrassingen geweest - wie had dat gedacht? Tienermoeder 2 een grotere hit zou blijken te zijn dan de OG's? -- maar de grootste verrassing is hoe populair de franchise blijft.

Dus maak een reis door de geheugenstrook van Teen Mom met dit overzicht van elke spin-off die door is gelanceerd 16 en zwanger .

Het is nogal een lijst:

1. 16 en zwanger

16 en zwangerHet begon allemaal met 16 en Zwanger, dat in juni 2009 zijn debuut maakte op MTV.

2. Op weg naar de Majors

Op weg naar de MajorsHelaas gingen de meeste meisjes op 16 en Zwanger niet door naar de bekendheid van Teen Mom. Sommigen werden nooit opnieuw gecast, terwijl anderen - zoals Mackenzie McKee - speelden in spin-offs die niet lang duurden.

3. Reden voor optimisme?

Reden voor optimisme?De casting van Briana DeJesus op Teen Mom 2 bood enige hoop aan voormalige 16 en Zwangere sterren, en ongetwijfeld waren velen optimistisch dat ook zij het telefoontje van MTV zouden krijgen.

4. Hoop vervlogen

Hoop vervlogenHelaas, de laatste keer dat producers een vacature hadden om in te vullen, gingen ze buiten de franchise en voegden Bristol Palin en Cheyenne Floyd toe.

5. Tienermoeder EN

Tienermoeder ENNatuurlijk waren veel fans van de franchise van streek door het feit dat Bristol en Cheyenne niet voldeden aan de kerncriteria van de show omdat ze geen 'originele meisjes' waren die te zien waren in het eerste seizoen van 16 en zwanger.

6. EN EN

EN ENAmber Portwood, Farrah Abraham, Maci Bookout en Catelynn Lowell waren de eerste sterren van de show die begon als Teen Mom en Teen Mom OG werd.

7. Personeelswisselingen

PersoneelswisselingenFarrah werd eind 2017 ontslagen en vervangen door Bristol en Cheyenne.

8. Grote schoenen om te vullen

Grote schoenen om te vullenHelaas konden Cheyenne en Bristol samen niet zoveel drama genereren als Farrah, en de kijkcijfers van de show zijn sindsdien aan het dalen.

9. Tekenen van ouderdom

Tekenen van ouderdomTerwijl de kijkcijfers bleven dalen tijdens het achtste seizoen van de show, waren er zorgen of de serie al dan niet zou worden verlengd.

10. De Farrah-factor

De Farrah-factorHoewel de show voor een negende seizoen is verlengd, denken insiders dat dit de laatste ronde van TMOG zal zijn. We denken dat Farrah hier het laatst om lachte!

11. Tienermoeder 2

Tienermoeder 2Een deel van het probleem met de beoordelingen van TMOG is dat de show op die afdeling niet kan concurreren met Teen Mom 2.

12. Spin-off koninginnen

Spin-off koninginnenJenelle Evans, Kailyn Lowry, Chelsea Houska en Leah Messer zijn de dames die hebben geholpen om van Teen Mom 2 een nachtelijke hit te maken.

13. Beter laat dan nooit

Beter laat dan nooitBriana DeJesus werd in 2017 op de show gecast, en hoewel de beslissing aanvankelijk controversieel was, zijn fans opgewarmd voor de voormalige Teen Mom 3-ster.

14. Evenwichtswet

EvenwichtsoefeningMaar tegenwoordig heeft de show een Farrah-achtig probleem dat in de toekomst grote problemen zou kunnen veroorzaken. De naam van dat probleem is Jenelle Evans.

15. Naast Go?

Naast gaan?Jenelle's echtgenoot, David Eason, is al ontslagen uit de show, en velen vinden dat Jenelle de volgende moet zijn vanwege beschuldigingen van misbruik en onverdraagzaamheid.

16. Spelen met vuur

Spelen met vuurMaar als Jenelle gaat, volgen de kijkcijfers dan? Iets zegt ons dat we daar snel genoeg achter zullen komen.

17. Tienermoeder 3

Tienermoeder 3Dan is er Teen Mom 3, dat voor MTV bewees dat je altijd te veel van het goede kunt hebben.

18. Gemakkelijk komen, gemakkelijk gaan

Zo gewonnen zo geronnenDe show duurde slechts één seizoen in 2013. Van de castleden kreeg alleen Briana verdere bekendheid binnen de franchise.

19. Teen Mom VK

Teen Mom VKIn 2016 begonnen Britse omroepen met het produceren van hun eigen versie van de Amerikaanse hit. Hoewel het eerste seizoen in de VS werd uitgezonden, moet Teen Mom UK nog veel indruk maken aan deze kant van de vijver.

20. Teen Mom Polen

Tienermoeder PolenDatzelfde jaar debuteerde Polen met zijn eigen versie van de show. De taalbarrière heeft voorkomen dat het in de Verenigde Staten debuteert.

21. Tienermoeder New Jersey

Tienermoeder New JerseyNatuurlijk hebben beide buitenlandse versies het beter gedaan dan Teen Mom New Jersey, dat werd geannuleerd voordat een enkele aflevering werd uitgezonden vanwege een gebrek aan interesse op sociale media.

22. Teen Mom: jonge en zwangere cast

Teen Mom: jonge en zwangere castEn dan is er Teen Mom: Young and Pregnant, dat vorig jaar zijn debuut maakte op MTV.

23. Sterk begin

Sterk beginOndanks de overbodige titel wist de show in het eerste seizoen publiek te trekken. Zal het blijven zoals sommige van zijn voorgangers? De tijd zal het leren.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: