Tienermoeder Shockers achter de schermen: wie was 'altijd high' tijdens het filmen? Wiens huis is een walgelijke puinhoop?

Welkom bij mijn alles vertellen over de werking achter de schermen van de show Teen Mom. Ik ga alle sappige details vertellen over wie altijd high was tijdens het filmen, wiens huis een walgelijke puinhoop is, en al het andere dat je ooit wilde weten over de show.

Als je al heel lang fan bent van de Teen Mom-franchise, weet je waarschijnlijk al dat er de afgelopen tien jaar allerlei gekke gedragingen in de MTV-serie te zien zijn geweest.

Maar wat als we je zouden vertellen dat sommige van de moeders allerlei schokkende handelingen hebben verricht die te bizar, te verontrustend of gewoon te grof waren om uitgezonden te worden?Ja, zoals zowat elke andere langlopende show op televisie, hebben Teen Mom OG en Teen Mom 2 in de loop der jaren nogal wat geheimen achter de schermen verzameld.

Maar in tegenstelling tot de meeste van die andere shows, zijn deze anekdotes van de TM-sets meer triest dan grappig.

Begrijp ons niet verkeerd -- het kan zijn dat je hardop moet lachen om de bizarre gesprekken en gedragingen die buiten de camera plaatsvonden.

Maar meestal word je eraan herinnerd wat een vreemde cast van personages de afgelopen 10 jaar in deze shows heeft gespeeld.

Kijk eens:

1. De waarheid over tienermoeder

De waarheid over tienermoederDe sterren van Teen Mom en Teen Mom 2 hebben zich in de loop der jaren echt wild gedragen. Veel ervan is op camera vastgelegd. Een deel ervan is tot nu toe echter geheim gehouden.

2. Het gordijn opzij gooien

Het gordijn opzij gooienEen reeks recente Reddit Q&A's met producers en andere crewleden die aan de shows werkten, heeft licht geworpen op enkele verrassende waarheden over MTV's vlaggenschipfranchise.

3. Terughouden

TegenhoudenEen gerucht over de show dat door ten minste twee stafleden werd bevestigd, is dat producenten en cameramensen worden aangespoord om niet in te grijpen, zelfs niet in gevallen waarin ze denken dat de moeders zichzelf in gevaar kunnen brengen.

4. Opmerkelijke uitzonderingen

Opmerkelijke uitzonderingenAls de bemanning echter van mening is dat de moeders hun eigen kinderen in gevaar brengen, wordt van hen verwacht dat ze contact opnemen met de kinderbescherming. Het is onduidelijk of dit ooit is gebeurd.

5. Sommige dingen veranderen nooit

Sommige dingen veranderen nooitEn wat voor waanzin hebben de showrunners gezien in hun jaren achter de camera? Nou, zoals je misschien al geraden had, was er heel wat slordig ouderschap bij betrokken.

6. Gekke vader

Gekke vaderEen deel van het drama achter de schermen dat nooit werd uitgezonden, werd tabloidvoer, zoals de neiging van David Eason om de bemanning te achtervolgen met een pistool op zijn heup en een geweer in zijn handen terwijl ze Jenelle Evans probeerden te filmen.

7. Overkill

OverkillNatuurlijk bleven de wapenstunts van David escaleren totdat hij de hond van Jenelle neerschoot en doodde, wat leidde tot het CPS-onderzoek waardoor ze uit de show werd ontslagen.

8. Mysterieuze puinhoop

Mysterieuze puinhoopMaar er is niets vreselijk schokkends aan bedreigingen en misbruik vanuit het huishouden van Eason. Maar het antwoord op de vraag welke Teen Mom het smerigste huis heeft? Nou, dat zou je misschien verbazen ...

9. Een Messier Messer

Een Messier MesserBlijkbaar gaat de twijfelachtige eer van Messiest Mom naar Leah Messer. Een producer zegt dat de situatie in het huis van Leah zo slecht werd dat hij weigerde daar verder te filmen.

10. Grote Jakkes

Grote JakkesHij herinnerde zich een weerzinwekkend incident waarbij de kinderen van Leah haar 'smerig tapijt' doorzochten op weggegooide kaassoesjes en andere snacks die ze konden eten. Ja... best wel vies.

11. Een droevig achtergrondverhaal

Een triest achtergrondverhaalDe producent beantwoordde geen vervolgvragen, maar veel fans theoretiseerden dat het incident plaatsvond in de periode dat Leah worstelde met een verslaving aan voorgeschreven pijnstillers.

12. Kail de opgever

Kail de opgeverOver Leah gesproken, het lijkt erop dat haar huidige BFF Kailyn Lowry bijna stopte met de show voordat ze elkaar zelfs maar ontmoetten.

13. Weglopen

WeglopenKail was naar verluidt zo van streek door de mogelijkheid dat ze zou worden afgeschilderd als 'ontrouw' aan toenmalige vriend Jo Rivera, dat ze tijdens haar eerste filmseizoen bijna de banden met de show verbrak.

14. Het binnenharken

Het erin harkenTien jaar en nog twee baby-papa's later verdient Kail nog steeds veel geld als een van de originele castleden van Teen Mom 2.

15. Niet slecht voor een paar maanden werk

Niet slecht voor een paar maandenNu we het toch over salarissen hebben, het zal je misschien verbazen welke Teen Mom-ster het meest lucratieve contract tekende.

16. Groot geld Bristol

Groot geld BristolBristol Palin kreeg het meeste betaald voor een eerste seizoen van de show. Producenten zeggen dat ze instemde met een salaris van $ 250.000, en dat ze $ 350.000 zou hebben gekregen als ze drie seizoenen had overleefd.

17. Kon het niet hacken

KonHelaas stopte Bristol na slechts één seizoen in de show. Het leven van een tienermoeder is niet voor iedereen weggelegd!

18. Het draait allemaal om wie je kent ...

HetHet is duidelijk dat Bristol het optreden binnenhaalde omdat haar moeder bijna vice-president werd, maar sommige van de andere moeders werden ook geholpen door hun familiebanden.

19. Een ster is geboren

Een ster is geborenAmber was bijvoorbeeld verbonden met producers door haar broer Shawn, die de hoofdrol speelde in een kortstondige MTV-realityshow genaamd Underage and Engaged.

20. Allemaal bergafwaarts

Allemaal bergafwaartsAmber werd uitgebracht op 16 en Zwanger, toen Teen Mom ... en toen begonnen de problemen.

21. De hele tijd hoog

Altijd hoog'Ik was toen helemaal verloren', vertelde Portwood Dr. Phil over haar vroege jaren in de show. 'Ik had dit geld. Ik had deze pillen. Ik had een gek leven... Elke keer dat je me in die show zag, was ik high, behalve toen ik 16 was en zwanger was.'

22. Coping-mechanismen

Coping-mechanismenAmber zegt dat ze de stress van roem het hoofd zou bieden door high te worden, en merkte op dat ze zelfs zou feesten met de paparazzi die haar huis vaak in de gaten hielden.

23. Een snelle afdaling

Een snelle afdalingProducenten zeggen dat Amber vocht met een vrouw in een iHop en uit een Wal-Mart werd geschopt omdat ze dronken en wanordelijk was tijdens het filmen. Ze bereikte uiteindelijk een dieptepunt en belandde in de gevangenis.

24. Match gemaakt in de gevangenis

Match gemaakt in de gevangenisProducenten zeggen dat Amber hoopte dat haar ervaringen achter de tralies haar zouden helpen een cameo-rol op Orange Is the New Black te krijgen, maar dat kwam nooit uit.

25. Niets te verbergen

Niets te verbergenProducenten hadden verrassend weinig te vertellen over Farrah Abraham, maar dat zou kunnen komen doordat Farrah zo'n absurd open boek is dat ze geen geheimen heeft.

26. Sommige vroege bedrog

Sommige vroege bedrogZe merkten wel op dat ze vermeed gefilmd te worden op de begrafenis van haar babypapa, Derek Underwood, door te liegen tegen producenten en hen te vertellen dat ze niet zou gaan.

27. Twee erwten in een peul

Twee druppels waterZe merkten ook op dat Jenelle zegt dat ze het vertrouwen had gekregen om naar een 16 en zwanger casting te gaan nadat ze Farrah's aflevering van de Teen Mom-voorloper had gezien. Dat verklaart zo ontzettend veel.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: