Teen Mom 2 Trailer: Zoveel slechte levenskeuzes. Zo weinig tijd.

Als het gaat om het zijn van een tienermoeder, zijn er zeker enkele slechte levenskeuzes die kunnen worden gemaakt. En helaas lijkt het erop dat de meisjes op Teen Mom 2 er veel van maken! Van op jonge leeftijd zwanger worden tot omgaan met gewelddadige relaties, deze meisjes hebben hun handen vol. Maar ondanks al hun strijd blijven ze vechten voor hun families en proberen ze het beste uit hun situatie te halen. Het is zeker niet makkelijk om een ​​tienermoeder te zijn, maar deze meiden zijn het bewijs dat het kan!

Nou, er komt weer een seizoen van Teen Mom 2 aan.

Het is een bijna onmogelijke taak voor een realityshow om de dingen echt fris te houden na tien jaar filmen, maar het MTV-nietje heeft een truc in petto. Een geheim wapen. Een aas in het gat, als je wilt:Een cast vol jonge ouders die van drama houden!

En die verslaafd zijn aan vreselijke levenskeuzes!

MTV debuteerde deze week met de trailer van het nieuwe seizoen, en als je je zorgen maakte dat de show bijna leeg zou raken, vrees dan niet:

We hebben SOA-bekentenissen, bemoeizuchtige baby-papa's en zelfs de langverwachte terugkeer van de moeder van Kailyn Lowry.

Onnodig te zeggen dat het een doozy zou moeten zijn.

Kijk eens:

1. Tienermama-drama

Tienermama-dramaDe officiële trailer voor Teen Mom 2 seizoen 10 is hier, en wauw. Het lijkt erop dat geen enkele mate van social distancing deze dames ervan kan weerhouden overal drama te verspreiden.

2. Nieuwe inhoud uit een oude tijd

Nieuwe inhoud uit een oude tijdWij jochie. Het lijkt erop dat het seizoen geheel (of bijna geheel) is gefilmd vóór de pandemie van het coronavirus. Dus je hebt tenminste iets om naar te kijken terwijl de pandemie 2021 ingaat!

3. Groot nieuws!

Groot nieuws!Voordat we verder gaan, willen we Kailyn Lowry feliciteren met het verwelkomen van haar vierde zoon. Helaas zal dat magische moment dit seizoen niet voorkomen.

Vier.

Veel om naar uit te kijkenHoe dan ook, hier is de trailer in zijn geheel. Het is slechts 30 seconden lang, maar het belooft veel drama.

5. Jade wordt gespeeld

Jade wordt bespeeldWe beginnen met een verschijning van Jade Cline, die in een enigszins geagiteerde toestand lijkt te zijn.

6. De nieuwe Jenelle

De nieuwe JenelleJade kwam in 2019 bij de cast om Jenelle Evans te vervangen. Maar in de zin dat je de krankzinnigheid van Jerry Springer-kaliber op het scherm brengt, kan niemand Jenelle echt vervangen.

7. De Duelin' Clines

De DuelinMaar Jade doet haar best, God zegene haar, en we weten zeker dat we dit seizoen meer waanzin zullen zien bij de unieke Cline-familie.

8. Luxe leven

Lux levenVan daaruit duiken we in het steeds rommeliger wordende leven van Kailyn Lowry.

9. Verdubbeling van Chris

Verdubbeling van ChrisHet is duidelijk dat Kail tegenwoordig genoeg op haar bord heeft - ze heeft tenslotte net een TWEEDE kind verwelkomd met Chris Lopez - maar de supersnelle babypapa is zeker niet de eerste die haar in de steek laat.

10. Terugkeer van de moeder

Terugkeer van de moederHet lijkt erop dat Kail in het nieuwe seizoen te maken krijgt met de terugkeer van haar moeder, die niet altijd de meest positieve invloed in haar leven heeft gehad.

11. Afwezige oma

afwezige omaZoals Kail nogal heftig opmerkt in deze trailer, heeft haar moeder Lux zelfs nog nooit ontmoet, die toen 2 jaar oud was.

12. Lux weggelaten

Lux weggelatenDus Lux heeft een vader die zelden in beeld is, een oma die hij nog nooit heeft ontmoet, en het is veilig om aan te nemen dat de ouders van Chris zelden in de buurt zijn.

13. Moeder en zoon

Moeder en zoonMet andere woorden, Kail is eigenlijk de enige persoon die consequent aanwezig is in zijn leven.

14. Kailux voor altijd

Kailux voor altijdWe weten dat Lowry veel luchtafweer afweert, maar de kleine Lux zou zeker veel erger kunnen doen op de moederafdeling. Zeg wat je wilt over Kail, ze is volledig toegewijd aan haar kinderen.

15. Een hartverscheurende situatie

Een hartverscheurende situatieOver goede moeders in moeilijke tijden gesproken, de focus gaat dan naar Leah Messer, wiens dochter Ali overlijdt aan spierdystrofie.

16. In nood

In noodJe hoort Leah zeggen: 'Ze kan niet zo vallen!' en we haten het om zelfs maar na te denken over wat het seizoen voor haar gezin in petto heeft.

17. Hier gaan we weer

Daar gaan we weerOver problemen gesproken die maar niet verdwijnen, het lijkt erop dat Chelsea Houska opnieuw te maken heeft met Adam Lind-drama.

18. De A-Hole keert terug

De A-Hole keert terugLind, zoals je je misschien herinnert, is de douchebag-vader van Chelsea's oudste dochter, Aubree.

19. Lind Kerfuffle

Lind KerfuffleDe trailer ging niet in detail in op wat we van Lind kunnen verwachten, maar je kunt er zeker van zijn dat het razend zal zijn.

20. Het harde leren

Het harde lerenMaar hey, Chelsea weet tenminste dat haar ex rotzooi is. Het lijkt erop dat Briana DeJesus nog steeds gevoelens heeft voor een van de dodelijke vaders uit haar verleden.

21. Niet doen, meid!

MaffiabaasDe trailer laat Briana zien die rondhangt met Luis Hernandez, de vader van haar jongste dochter Stella. En helaas, dat kleine gedoe gaat niet goed ...

22. Had haar eigen advies moeten inwinnen

Zou moetenBri was GEWOON aan het klagen over wat een sukkel Luis is, en toch lijkt het erop dat ze toch besloot om met hem naar bed te gaan...

23. Grote Jakkes

Grote JakkesIn de trailer bekent ze dat Hernandez haar een klein afscheidscadeau heeft nagelaten: een SOA.

24. Geen moment dat je wilt delen

Geen moment dat je wilt delenWe denken dat dat verklaart waar Bri onlangs naar verwees, toen ze tweette: Dit seizoen zal rotzooi voor mij zijn. Ik kan het niet aan. Klaar voor alles om voorbij te zijn ... Ik bid dat het niet eens zal luchten, maar wat dan ook, het is nu toch uit mijn handen.

25. Kijk naar de zonnige kant!

Bekijk het van de positieve kant!Nou, hopelijk is het iets te genezen. Bovendien had het erger kunnen zijn - ze had door Luis vast kunnen komen te zitten met een andere baby. Teen Mom 2 seizoen 10 gaat op 1 september in première op MTV.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: