Teen Mom 2 Trailer Drops: Wie is er terug? Wie is er uit? Wie kan kanker hebben??

De trailer voor het komende seizoen van Teen Mom 2 is hier, en het zit vol met drama! Wie is er terug? Wie is er uit? En wie kan er kanker hebben?! Haal de primeur op alle grootste momenten uit de onderstaande trailer.

Noem het seizoen 9B (zoals producers het verkiezen) of noem het seizoen 10 zoals een normaal persoon. Een van beide werkt.

Welke naam je er ook aan geeft, feit blijft dat nieuwe afleveringen van Tienermoeder 2 zijn onderweg!En het lijkt erop dat hoe meer dingen veranderen, hoe meer ze hetzelfde blijven op de MTV reality-basis.

We hebben een nieuwe moeder in de mix, dankzij de toevoeging van Jade Cline (wie dat ook is) aan de cast.

En natuurlijk, de Carolina Hurricane zelf Jenelle Evans is niet langer bij ons, heiligen worden geprezen.

Maar geloof het of niet, dat is nog maar het begin van de opschudding die dit seizoen op ons afkomt.

We raden je aan een hoed te pakken, de f-k vast te houden en je gordel om te doen. Bekijk wat er in de winkel ligt.

1. Raak opgewonden!

Opgewonden raken!Zeker, Teen Mom-trailers beloven altijd 'nieuwe avonturen', maar deze keer is er echt een grote verandering in de maak.

2.

Tienermoeder 2 dagen!Om te beginnen is de show op een gloednieuwe avond! Ja, Teen Mom 2sdays zijn officieel een ding. Bekijk de volledige trailer van seizoen 10 om te zien wat je te wachten staat!

3. RIP naar een echte

RIP naar een echteZoals veel fans hebben opgemerkt, lijkt er niet veel drama in deze trailer te zitten, maar dat komt grotendeels door de afwezigheid van Jenelle Evans.

4. Goede raad

Opgeruimd staat netjesMisschien wordt ze gemist door fans die alleen afstemmen op de show vanwege krankzinnige conflicten en bedreigde kinderen, maar we nemen een iets langzamer seizoen over een verhaallijn waarin Jenelle David helpt de hond te begraven die hij elke dag heeft vermoord.

5. Terug naar de werkende mensen

Terug naar de werkende bevolkingWat betreft de voormalige co-sterren van Jenelle die nog steeds een baan hebben, het lijkt erop dat ze het meeste uit hun aanhoudende baan halen

6. Niets is perfect

NiksNatuurlijk had ze gehoopt bij de liefde van haar leven in te trekken, maar hey, alles te zijner tijd!

7. Leah verliefd?

Leah verliefd?Over de zoektocht naar Mr. Right gesproken, het lijkt erop dat Leah Messer nieuwe liefde heeft gevonden op een oude plek.

8. Mevrouw Calvert?

Mevrouw Calvert?Ja, de geruchten over het verzoenen van Leah met Jeremy Calvert doen al maanden de ronde, en deze trailer zal zeker wat brandstof aan dat vuur toevoegen.

9. Trots op het display

Trots op displaySommige fans zullen waarschijnlijk klagen over hoe weinig we zien van Chelsea Houska en Cole DeBoer in deze trailer, maar om eerlijk te zijn, zorgt huiselijk geluk niet altijd voor meeslepende tv.

10. Het huis

De HouskWe weten zeker dat Chelsea het goed vindt. Ze krijgt tenslotte nog steeds hetzelfde betaald.

11. Gewoon vrienden

Gewoon vriendenTerugkomend op de geruchten - Kail en Leah gaan graag samen op vakantie, dus ze moeten wel verliefd zijn, toch? Helaas is dat wat een verrassend groot deel van de fans gelooft.

12. Zalige Bri

Zalige BriOver geluk gesproken, het lijkt erop dat Briana DeJesus dol is op Johnny Rodriguez, dus misschien zie je haar dit seizoen ook niet veel. Sorry, Bri!

13. En toen was er Jade

En toen was er JadeGelukkig besloten producers om een ​​beetje chaos in de procedure te brengen met de toevoeging van nieuw castlid Jade Cline.

14. Een serieuze opmerking

Een serieuze opmerkingNatuurlijk zijn het niet allemaal castruzies en relatiedrama. Het ziet ernaar uit dat de show weer serieus wordt als het gaat over Leah Messer en de trieste situatie van haar familie.

15. Het A-Team

Het A-TeamDochter Adalynn kampt met een aantal gezondheidsproblemen, en het proces van vechten tegen haar ziekte heeft een enorme tol geëist van zowel Leah als haar andere dochters.

16. De ex-bestanden

De ex-dossiersHet lijkt erop dat er ook wat drama in de verhaallijn van Bri zal komen, aangezien haar babypapa Devoin ontspoort en hard op de fles begint te slaan. Nooit een saai moment in het huishouden van DeJesus.

17. Wat betreft jade

Wat betreft JadeJade Cline is geen Jenelle Evans als het om kijkcijfers gaat - we gaan ervan uit dat MTV daar binnen ongeveer 10 minuten achter komt. Maar het zal niet door gebrek aan proberen zijn ... het lijkt erop dat een groot drama tussen Jade en haar toenmalige vriend Sean Austin ook op camera is vastgelegd.

18. Austin-kracht

Austin KrachtGelukkig is het onrustige stel sindsdien uit elkaar gegaan, maar dat betekent niet dat het drama in de nabije toekomst niet weer de kop op zal steken. Deze vetes blijven zelden slapend.

19. Afgemat

AfgematGeen woordspeling bedoeld! Maar hey, het zou geen seizoen van Teen Mom 2 zijn tenzij de politie erbij betrokken raakte. Rechts? Bekijk de première van het tiende seizoen van de show op 10 september ... en blijf ondertussen op de hoogte van Lamusiqueblog voor alles wat met TM te maken heeft.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: