Teen Mom 2 Seizoen 7 Aflevering 10 Samenvatting: Schokkende video ROCKS Leah Messer tot in haar kern

Niemand had de bom kunnen voorspellen die op Leah Messer zou vallen in de aflevering van Teen Mom 2 van deze week. In een schokkende gang van zaken bracht Leah's ex-man Corey Simms een video uit die haar op haar grondvesten deed schudden. De beelden toonden Corey met een andere vrouw en het was duidelijk dat de twee intiem waren. Leah was absoluut kapot van de video en ze moest op haar vrienden en familie steunen voor steun. Dit is zeker een moeilijke tijd voor Leah, en we zullen moeten zien hoe ze ermee omgaat in de komende weken.

Gisteravond verder Teen Mom 2 Seizoen 7 Aflevering 10 , dreigde een verontrustende video het co-ouderschap van Corey en Leah op zijn kop te zetten.

Leah Messier

Dat hoeft niet eens bekijk Teen Mom 2 online om te weten dat Leah Messer de laatste tijd door de mangel is gehaald, om talloze redenen.Haar ouderschap is een veel voorkomend onderwerp van internetfascinatie.

Er gaat geen week voorbij zonder een nieuwe crisis, en dit was geen uitzondering, want Leah was woedend op haar ex-echtgenoot vanwege zijn laatste beschuldigingen.

Temidden van berichten dat de dochter van Leah niet aankomt, had ze het gevoel dat Corey haar ervan beschuldigde haar thuis niet genoeg te eten te geven.

Messer zegt dat ze haar kinderen te eten geeft, heel erg bedankt, en ging op haar ex en hun situatie af tijdens een telefoontje met haar neef, Chastity.

Chastity nam een ​​gesprek op dat Ali met haar had over Miranda Patterson, de vrouw van Corey, en de inhoud van dat gesprek bracht Messer van streek.

'Miranda wordt altijd boos op me omdat mijn rugzak te zwaar is', zegt Ali (die lijdt aan een vorm van spierdystrofie) op de tape.

'Ik geef haar mijn rugzak als het buiten te zwaar is. Als we naar binnen gaan. En ze zegt: 'Ali, ik moet een baby vasthouden.''

Leah was duidelijk overstuur, en Chastity ging verder: 'De luie teef moet de rugzak oppakken en voor haar dragen.'

'Alleen omdat ze niet uit je reet kwamen zoals Remi (de dochter van Corey en Miranda), wil nog niet zeggen dat je ze anders behandelt.'

Amen dat?

Ondertussen pleegde Adam Lind in South Dakota weer een epische mislukking in het ouderschap door Aubree's vader-dochterdans op school te laten vallen.

Gelukkig stapte Chelsea Houska, die hem vooraf zeker een herinneringstekst had gestuurd, samen met haar verloofde Cole DeBoer op het bord.

Het was echter nog steeds hartverscheurend om Aubree's reactie te zien.

'Mijn andere vader is niet gekomen,' zei het kleintje door tranen heen.

Niets kan de puinhoop van Adam Lind goedmaken, maar Cole lijkt in ieder geval alles op de man en vaderfiguur te zijn die de twee meisjes nodig hebben!

Over rotzooi gesproken, Kailyn Lowry en Javi Marroquin vallen uit elkaar dankzij een andere grote communicatiestoring via FaceTime.

Nu Javi op uitzending is, is dat waar het voor hen om draait.

Hij beschuldigde zijn vrouw ervan koud te zijn en geen gevoelens te hebben, en vroeg haar op een bepaald moment in hun gesprek: 'Welke emoties gaan er door je lichaam?'

'Eerlijk gezegd heb ik gewoon het gevoel dat het je niets kan schelen... Het zou leuk zijn als ik wat van mijn verhalen zou kunnen delen... Je vraagt ​​gewoon niet eens hoe het met me gaat.'

Haar reactie? 'Ik ga nu ophangen, want dat is onzin.'

Wauw. Later besloot Kail contact op te nemen met Vee Torres (ook bekend als de vriendin van haar eerste babypapa Jo Rivera) voor een een-op-een-binding.

En je hart luchten over Javi, want dat is helemaal gezond.

'We hebben geen dingen meer om over te praten... ik kan me niet vinden in wat hij zegt,' zei Kailyn. 'Hij raakt van streek omdat ik geen emoties laat zien. Dat doe ik nooit.'

Wauw.

Eindelijk blijkt er iets mis te zijn met Jenelle Evans.

Nee, we bedoelen medisch. Niet in de zin van 'wat is er mis met Jenelle Evans' die op elk moment van de dag van toepassing kan zijn.

Ze heeft 'opvliegers'. Ze heeft 'verdoofde vingers'.

Haar 'ogen doen pijn' of 'voelen enorm' en er is dat 'gevoel in de mist te zijn' waar ze 'niet kan spellen' en heeft 'soms oncontroleerbare lichaamsschokken'.

Misschien heeft het 25 jaar Jenelle zijn zijn tol geëist.

Jenelle leek zich zorgen te maken over de mogelijkheid van een schildklierprobleem, of MS, of Restless Leg Syndrome, terwijl ze tegen haar moeder Barbara zei:

'Ik heb het rustelozebenensyndroom! Ik kan niet eens lopen ... mijn knieën en gewrichten doen pijn! Er is iets mis... ik denk dat ik MS heb, ik zweer het, godverdomme.'

Helaas was ze gefrustreerd toen doktoren in NYC haar geen resultaten konden geven ... in ieder geval niet voor het einde van deze aflevering.

'Ik voel me gewoon zo hulpeloos, en ik heb het gevoel dat niemand er iets om geeft', zei Jenelle tegen haar vriend, David Eason. 'Ik wil gewoon dat deze pijn weggaat.'

Misschien is het echter niet allemaal slecht voor de orkaan Carolina.

Op een gegeven moment merkte ze op dat 'ik het gevoel heb dat ik Spidey-zintuigen heb' en 'moleculen kan zien', wat behoorlijk slecht klinkt om helemaal eerlijk te zijn.

Is ze gewoon een superheld aan het worden?!