Teen Mom 2 Seizoen 6 Aflevering 4 Samenvatting: Baby Mama Drama Off the Chain

Als je dacht dat het baby mama-drama van de ketting was in de aflevering van Teen Mom 2 van vorige week, wacht dan maar tot je ziet wat er in de aflevering van deze week gebeurt! Van Jenelle Evans' moeder Barbara die haar autosleutels afpakt tot Chelsea DeBoer en Cole DeBoer die hoofden stoten over Adam Lind, er is geen tekort aan drama in de aflevering van deze week.

Teen Mom 2 Seizoen 6 Aflevering 4 zag Leah en Corey's pogingen tot co-ouderschap een grote duikvlucht nemen, zoals elke fan had kunnen zien aankomen.

Ondertussen reisden we verder over de ruige weg van Kailyn en Javi, terwijl Chelsea de controle verloor en Barbara Evans een bezoek bracht aan Jenelle ...Verder gaan waar vorige week gebleven was, Teen Mom 2 Seizoen 6 Aflevering 4 ontdekte dat Jenelle Evans haar inspanningen opvoerde om de voogdij over Jace te krijgen.

als jij bekijk Teen Mom 2 online , dan weet je dat ze dit recht nooit heeft gehad, aangezien haar moeder Barbara de voogd is van haar eerstgeboren zoon.

Dit is geen normale situatie, maar wel een vloeiende. Jenelle heeft geweldige vorderingen gemaakt, maar Babs heeft hem uit wrok bij haar weggehouden.

Je weet nooit van de ene op de andere dag hoe het zal gaan, of wat er vervolgens in deze fragiele relatie zal gaan knagen.

Toen Jenelle en verloofde Nathan Griffith Jace vroegen of hij bij hen wilde wonen, en hij zei dat hij dat deed, was dat geweldig ... totdat het niet zo was.

Barbara was niet blij dat ze dit naar buiten hadden gebracht en zei dat Jace haar al had verteld dat hij bij zijn oma wilde blijven wonen.

Ik zou er kapot van zijn [als Jenelle de voogdij zou krijgen], omdat ik weet dat hij naar dit huis zou gaan en dat hij zo van streek zou zijn, vertelde Barbara aan een vriend.

Al dat geschreeuw en geschreeuw. Hij zou zo ongelukkig zijn. Ik zou hem waarschijnlijk nooit meer zien. Het zou mij doden en het zou hem pijn doen.

Ze brengt een geldig punt naar voren... een die naar huis is gereden toen Babs langskwam om de kleine man op te halen en Jace zijn oma mam noemde.

Jenelle was woedend. Er ontstond ruzie.

Zal dat iets veranderen nu Evans onlangs afstudeerde aan de universiteit? Is ze serieus en in staat om de voogdij over te nemen?

Ze lijkt er niet klaar voor. In ieder geval voor ons.

In South Dakota probeerde Chelsea Houska Aubree en Adam Lind naar een bezoekcentrum te sturen waar ze konden worden gecontroleerd.

Adam vond dit belachelijk en stond erop dat hij, ondanks zijn reputatie als slechte jongen en zijn lange strafblad, nu 18 maanden nuchter is.

Het nuchtere leven is de manier om te zijn. Als ik niet nuchter was, zou ik waarschijnlijk in de gevangenis zitten of dood zijn, zei Lind tegen een vriend terwijl hij serieus ijzer pompte.

Ik heb altijd gezegd dat Chelsea en Taylor geweldige moeders zijn', voegde hij eraan toe over zijn twee babymama's, maar 'co-ouderschap, niet zozeer.

Kan ze dit in der minne oplossen nu Chelsea haar zelfbeheersing verliest? Niet helder. Idem Kailyn Lowry en Javi Marroquin, die aan een zijden draadje hangen.

Javi en ik kregen enorme ruzie. Ik weet het niet. Ik ben zo dicht bij het gooien van de handdoek in de ring, Kail vertelde een vriend over haar man.

Ik wil gewoon gelukkig zijn. We haastten ons in het huwelijk, we haastten ons om nog een baby te krijgen. We hebben dit spul [eerder] nooit ontdekt.'

In de weekenden wil ik bij mijn vrienden zijn en heb je constante genegenheid en aandacht nodig, legde Kailyn uit aan haar man.

Je moet overal bij worden betrokken, en zo ben ik niet, voegde ze eraan toe, waarop hij antwoordde: 'Maar vroeger was je zo.'

Waarom zou ik om willen gaan met iemand die alleen maar ruzie maakt? We staan ​​op het punt te scheiden, antwoordde Kailyn.

Vrij brutaal spul. Javi blijft echter resoluut in het zoeken naar een oplossing, dus er is nog hoop... althans voorlopig.

Ondertussen verhuizen haar eerste baby papa Jo Rivera en zijn vriendin Vee naar Delaware om dichter bij Isaac te zijn. Dus daar is dat.

Eindelijk, in West Virginia, scheurde Corey Simms Leah Messer een nieuwe over hoe ze de bal laat vallen met hun tweelingmeisjes.

Ze maakten ruzie over hoe ze hun dochters het beste konden straffen, waarop Corey zei dat Ali en Aleeah ​​meer bij hem moesten blijven.

Waarom? Want hij kan het echt aan.

Dat is een beetje extra waar ik me geen zorgen over hoef te maken. Ik hoef me geen zorgen te maken of ze te laat zijn, of ze te laat zijn, legde hij uit.

Mijn zorgen zijn scholing,' voegde hij eraan toe, erop wijzend dat ze altijd te laat of MIA zijn. 'Aanwezigheidscijfers die redelijk normaal zijn.

Ik heb vertrouwensproblemen met je, het gevoel dat je een bedreiging voor me bent, schoot Leah terug. Aan het eind van de dag zijn het mijn kinderen, mijn leven.'

Ik moet doen wat ik moet doen.

Misschien wel, maar als vijfjarige kinderen hun eigen ontbijt moeten maken omdat je niet wakker kunt worden, is het misschien tijd om opnieuw te evalueren.