Teen Mom 2 Seizoen 6 Aflevering 11 Samenvatting: Je wordt bespeeld!

De nieuwste aflevering van Teen Mom 2 gaat helemaal over relaties en hun ups en downs. Van Briana's rotsachtige on-again, off-again relatie met Devoin tot Javi's mogelijke nieuwe relatie, er is veel drama om bij te praten. Laten we eens kijken naar de belangrijkste momenten uit de aflevering van deze week!

Teen Mom 2 Seizoen 6 Aflevering 11 nam kijkers mee achter de schermen van Jenelle die werd beschuldigd van misdrijf, Leah die haar huwelijk beëindigde en Jo die MIA ging.

Je weet hoe het is. Standaardweek voor de fantastische vier van MTV!Jij wist Teen Mom 2 Seizoen 6 Aflevering 11 zou gek worden toen Jenelle Evans onthulde dat ze weer contact had met Nathan Griffith.

Maar... haar (ex?) verloofde ging ook uit met een ander meisje.

Ze confronteerde hem in de sportschool en snauwde: je gaat met me slapen en gisteravond met me knuffelen, met je stijve tegen mijn rug!

Je hebt geen filter, antwoordde Nathan. Nieuw hier, bruh?

Terwijl de openbare woordenstrijd voortduurde, ging hij voor de lage slag: je bent aanhangwagenafval. Je bent niet speciaal. Waarom zou ik iets met jou te maken hebben?

Verdorie, dat is koud. Maar oh man, zou niet verhit raken.

Toen Nathan zijn nieuwe meisje meebracht om Kaiser op te halen, werden er meer woorden (en mogelijk klappen) uitgewisseld en werd Evans gearresteerd. Nog een keer.

Je hoeft geen man te hebben om compleet te zijn, zei haar advocaat, in navolging van iedereen die tegen de iPad schreeuwt als ze bekijk Teen Mom 2 online .

Dat is wat ik nodig heb, beaamde Jenelle. Om mezelf te genezen.'

'Eindelijk als ik op het punt sta te genezen, duikt hij op in mijn leven.

Je wordt bespeeld, dat weet je toch? vroeg Amy Lawrence, wijze advocaat van de realityster, voordat Evans haar laatste mugshot maakte...

In het leven van Chelsea Houska loopt het lang niet zo uit de hand. Haar grootste probleem is of ze Aubree haar nieuwe vriend Cole 'papa' mag noemen.

Cole's babypraatstem is eigenlijk een soort crisis, maar de Housk lijkt hem leuk te vinden, en hij is 100 keer beter dan Adam. Over wie gesproken...

Aubree kon Vaderdag niet doorbrengen met haar echte vader, die besloot de stad uit te gaan en haar bij zijn ouders achter te laten. Papa van het jaar!

Ik wou dat mijn vader zich zou gedragen als [Cole], zei Aubree later, en geen woorden konden dieper snijden dan dat, of je nu een fan bent van deze show of niet.

Down, but not out, in Delaware, kreeg Kailyn Lowry een baan bij de nieuwszender van haar school, maar het nieuws aan het thuisfront verliep minder vlot.

Jo Rivera had de tijd van Isaacs voetbalwedstrijd verkeerd en miste de hele zaak; Jo miste ook het afstudeerevenement van Isaac voor de kleuterschool. WTF.

Jo kwam hierheen en zei dat hij dichter bij Isaac wilde zijn en deel wilde uitmaken van Isaacs dagelijkse leven, klaagde Kailyn tegen de camera's.

Hij vergat Isaac mee te nemen naar Isaacs wedstrijd, dus miste hij zijn hele voetbalwedstrijd, en nu miste hij het eindexamen van zijn zoon.

Stap voor de rechter, verklaarde Javi. Dun dun dun .

Leah Messer was ondertussen in de afkickkliniek in de aflevering van deze week, terwijl Corey Simms en vrouw Miranda onthulden dat ze in verwachting zijn! OMG!

Wat betreft de twee kinderen die hij momenteel heeft, vroeg Corey Leah's andere ex, Jeremy Calvert, om af te spreken op de dag voordat ze hun scheiding afrondden.

Ik voel me weer de oude. Ik voelde me ellendig, zei Jeremy. Ze ging van normaal naar een compleet 180 ... voorgeschreven pilprobleem.

Dit drugsprobleem waarvan iedereen weet dat ze het heeft, wordt onder het tapijt geveegd, zei Corey instemmend. Wij zijn de vaders van haar kinderen.'

'Als wij het waren, zouden we onze kinderen nooit meer zien.

Terwijl Corey Simms en Jeremy Calvert veel jabs deelden ten koste van Leah, gaf laatstgenoemde ook toe wat zijn scheiding en stress aanwakkerde.

Mijn grootste angst is dat ze ermee weg blijft komen tot een van deze nachten, jij en ik krijgen dit verknipte telefoontje.'

Wat Leah betreft, ze zei tegen haar familie: 'Ik ben gebleven omdat ik niet in verlegenheid wilde worden gebracht door nog een scheiding. Maar weet je wat, ik laat het gaan.

Haar moeder, Dawn Spears, zei dat ze een verbetering in haar stem kon horen, en we kunnen alleen maar hopen dat dit een positieve trend is die doorzet.

Tenminste totdat ze betrapt wordt op seks in Corey's truck.