Teen Mom 2 Seizoen 5 Aflevering 25 Samenvatting: allemaal opgegroeid voor onze ogen

Welkom bij mijn samenvatting van de laatste aflevering van Teen Mom 2! Het was een echte emotionele achtbaan deze week, waarbij de meisjes allemaal volwassen waren en voor nieuwe uitdagingen stonden. Laten we erin duiken en kijken wat er is gebeurd!

Kailyn werd emotioneel herenigd met Isaac, terwijl die verzakte Adam voor de zoveelste keer naar de gevangenis ging in Teen Mom 2 Seizoen 5 Aflevering 25.

Ondertussen is de spanning tussen Leah Messer en Corey Simms nog steeds hoog, terwijl Jenelle Evans Barbara Evans probeert te overtuigen om Jace eindelijk te laten gaan.

Zo volwassen als we haar ooit hebben gezien, gaat Jenelle zitten voor een gesprek met haar moeder en de voogd van haar zoon over Barbara die Jenelle de voogdij geeft.

Nathan Griffith komt langs voor steun, en hoewel hij vreest dat Babs hem weer zal aanvallen, reageert ze goed op Jenelle's kalme, afgemeten toespraak.

Natuurlijk, als het onderwerp gaat over Nathan's drinken, Teen Mom 2 Seizoen 5 Aflevering 25 neemt een wending voor het dramatische en hij stormt de kamer uit.

Gelukkig heeft dit niets ontspoord, aangezien Barbara er in tranen mee instemt om Jace terug te geven aan Jenelle na het einde van zijn volgende schooljaar. Dus komende zomer.

Ze stikt als ze eraan denkt afscheid te nemen van Jace, alsof ze hem in de steek laat zoals Jenelle deed, maar is tegelijkertijd trots op Jenelle.

Babs geeft toe dat ze dacht dat haar dochter nu dood zou zijn, maar in plaats daarvan bloeit ze en verdient ze het om terug te keren naar de volledige voogdij.

Ga zo door, Jenelle ... maar we raden Evans niet aan om te roken terwijl ze haar zoontje Kaiser borstvoeding geeft. Ik help je zaak niet, schat.

Over voogdijgesprekken gesproken, Leah Messer nodigt Miranda Patterson, de nieuwe vrouw van Corey Simms, te goeder trouw uit voor een van Ali's therapieafspraken.

Op die manier kunnen zij en Corey zien dat ze ze echt neemt zoals beloofd. Dan goed nieuws voor iedereen: de rolstoel van Little Ali is eindelijk goedgekeurd!

De dokter vertelt Leah en Miranda dat Ali 15-25 jaar zou moeten kunnen blijven lopen, wat Leah begrijpt, maar Miranda lijkt erdoor verpletterd te worden.

Zou ze net zo in ontkenning kunnen leven als Corey, die tegen Leah zegt dat hij het beste voor de meisjes wil, maar niet naar haar luistert of denkt dat ze het werk aankan?

Waar het op neerkomt, zegt Corey, hij wil meer tijd met de meisjes en meer zeggenschap. Of het nu gaat om voogdij of meer bezoeken, hij wil ze helpen opvoeden.

Leah kan niet veel zeggen om dat te weerleggen (dat doet ze niet). In Pennsylvania is Jo nog steeds erg kwaad over de racistische opmerkingen van Kailyn Lowry over Isaacs haar.

Jo en Kailyn gaan zitten om het incident te bespreken, waarna hij Kailyn verblindt over de andere gedachten waarmee ze zijn hoofd vervuilt over ras.

Kailyn wordt defensief, en misschien was hij op zoek naar een reactie, maar ze liep deze tegen het lijf. Haar man, Javi Marroquin, staat echter achter haar.

Javi, die ook Spaans is, zegt dat Kailyn geen racist is, maar het weegt nog steeds op haar. Net zoals Adam Lind altijd een lijkkleed over Chelsea Houska werpt.

Ze doet echter haar best om hem deze week achter te laten, aangezien ze ermee instemt om te gaan speeddaten met hilarische resultaten. Geen romantische resultaten, maar hilarisch.

Dan het schokkende einde van een ander seizoen. Wanneer je bekijk Teen Mom 2 online , zet je schrap, want als Chelsea haar Aubree gaat ophalen?

Ze komt erachter dat Adam weer in de gevangenis zit. Nog een keer. Zij en haar vader Randy zijn van plan een advocaat te bezoeken en de beperkingen van hun omgangsovereenkomst te wijzigen.

Chelsea wil een avondklok voor Adam als hij Aubree heeft, en ervoor zorgen dat hij niet met haar in een auto rijdt. Kerel is zo'n beetje de pits, moeten we zeggen.

Wat vond je van Teen Mom 2 Seizoen 5 Aflevering 25? In wiens verhaallijn ben je het meest geïnvesteerd? Aan wie erger jij je het meest? Raak de reacties!