Taylor Swift is voorbij feest: Twitter-gebruikers vieren de ondergang van Singer

Het is geen geheim dat Taylor Swift de laatste tijd in een neerwaartse spiraal zit. En, afgaand op de reactie van veel Twitteraars, lijkt het erop dat het feest ter ere van haar ondergang in volle gang is. Hashtags als #TaylorSwiftIsOverParty en #TSOOP zijn trending nu gebruikers hun vreugde delen over de recente reeks PR-rampen van de zanger. Van haar openbare vete met Kim Kardashian en Kanye West tot haar ongemakkelijke interview met Rolling Stone, Swift is de afgelopen maanden het doelwit geworden van veel online spot. En het lijkt erop dat haar fans zich ook tegen haar keren. Velen delen verhalen over hoe ze vroeger 'stanning' waren voor Swift, maar nu klaar zijn met haar dankzij haar nieuwe diva-personage. Anderen genieten gewoon van het feit dat ze niet langer als onaantastbaar of perfect wordt beschouwd. Kortom, het lijkt erop dat het tij tegen Taylor Swift is gekeerd en er is geen weg meer terug.

Zoals je misschien hebt gehoord, nam de nooit eindigende soap die het leven van Taylor Swift is vandaag een andere onverwachte wending toen werd onthuld dat Swift en Calvin Harris ruzie hadden over een nummer voordat ze uit elkaar gingen.

Om precies te zijn, de muziekmegasterren botsten over Harris' hitsingle 'This Is What You Came For', waarvan we nu weten dat hij in het geheim is geschreven door Swift.Harris sloeg Swift in een Twitter-tirade die leidde tot de nu trending hashtag #TaylorSwiftIsOverParty.

De tag heeft ons twee belangrijke dingen geleerd:

Veel mensen op Twitter houden echt niet van Taylor Swift, en ze hebben enkele epische memes en zieke brandwonden vastgehouden voor de dag van haar ondergang.

Het is duidelijk dat hun feest meer dan een beetje voorbarig is (Taylor zal waarschijnlijk nooit 'voorbij' zijn, en dat is ze zeker niet vandaag), maar het feest is nog steeds de moeite waard om bij te wonen:

1. Eenvoudigere tijden

Eenvoudigere tijdenHet is moeilijk te geloven, maar er was een tijd dat Taylor Swift en Katy Perry vriendelijk waren. Die dagen zijn allang voorbij en de Katy Cats lieten vandaag hun klauwen zien tijdens de #TaylorSwiftIsOverParty op Twitter.

2. Katy Perry: gebrul!

Katy Perry: Brullend!Veel fans hebben deze GIF van Katy Perry's triomfantelijke Super Bowl-moment gepost ter ere van de #TaylorSwiftIsOverParty. Ze zal het nooit toegeven, maar we vermoeden dat Katy het naar haar zin heeft vandaag.

3. Swiddleston tegen Harris

Swiddleston tegen HarrisWie lost het volgende schot? We weten het niet, maar miljoenen wachten erop.

4. Wat rijmt op 'Rich'?

Wat rijmt er opDeze fan is ziek van Taylor's fans die haar rijkdom noemen.

5. Grammy's versus fans

GrammyWat meer waard is. Nou, er zal er maar één je verdedigen op Twitter!

6. Snel de slang?

Snel de slang?Hopelijk leidt iemand Taylor naar de dichtstbijzijnde brandwondenafdeling.

7. Met de vinger wijzen naar Taylor

Wijzen met de vinger naar TaylorWie is er voorbij? Deze fan heeft een idee.

8. RIP, Taylor's carrière

RIP, TaylorZoals we al zeiden, sommige fans werden ronduit #savage.

9. Snelle verdediger

Snelle verdedigerNatuurlijk kwamen enkele fans Taylor te hulp, maar op dit feest waren ze duidelijk in de minderheid.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: