Taylor Swift legt Katy Perry Feud uit: het was allemaal de schuld van de media!

Als het gaat om vetes van beroemdheden, is er niets iconischer dan die tussen Taylor Swift en Katy Perry. Het begon allemaal in 2014 toen Taylor Katy beschuldigde van het stelen van enkele van haar back-updansers. Van daaruit begonnen de twee artiesten schaduw naar elkaar te werpen via hun muziek- en socialemediaplatforms. Nu, na jaren van stilte, is Taylor eindelijk begonnen over de vete en hoe het allemaal begon. In een recent interview legde ze uit dat de hele zaak door de media buiten proportie werd opgeblazen en dat het nooit zo serieus was als iedereen het deed voorkomen. Ze zei ook dat ze klaar is om de hele zaak achter zich te laten en verder te gaan. Het is verfrissend om te zien dat Taylor zo openhartig is over de vete en haar aandeel daarin toegeeft. Dit is een goed voorbeeld van hoe beroemdheden met hun verschillen moeten omgaan - met volwassenheid en respect.

Vorige week, Taylor Swift en Katy Perry beëindigden hun vete , waarmee officieel een einde kwam aan een van de langste en meest vermakelijke popstar beefs aller tijden.

De wapenstilstand werd aangekondigd door Katy's cameo in de video voor Taylor's nieuwe single 'You Need to Calm Down'.Katie knuffelen

Voor het geval Katy's aanwezigheid in de clip de boodschap niet duidelijk genoeg overbracht, verkleedde Perry zich letterlijk als de hamburger voor Katy's frietjes, en de twee omhelsden het voor de camera.

Katy tweette een foto van het historische staakt-het-vuren samen met een onderschrift: 'Deze maaltijd is BEEF-vrij.'

Met andere woorden, de zangers knuppelen fans met hun vriendschap op dezelfde manier waarop ze ons vroeger om het hoofd sloegen met hun vete.

Maar hoewel vooral Taylor leek te roemen in de roddels die haar rivaal herhaaldelijk schaduw wierpen en zelfs zo ver ging dat ze een lied over Katy schreef, zegt ze nu dat de media de schuld is van de hele puinhoop.

Katy Perry Taylor Swift Grammy Awards Pictogrammen Begroeting 2010

Het aanpakken van de hernieuwde vriendschap in een nieuw gesprek met Buzzfeed , herinnert Taylor zich het exacte moment waarop zij en Katy de strijdbijl begroeven:

We hebben het al een tijdje heel goed. Maar de eerste keer dat we elkaar zagen was op dit feest, en het was voor ons allebei heel duidelijk dat alles anders was. Dat we volwassen waren geworden', zegt Swift.

'Dat we voorbij waren gegroeid om het tegen elkaar op te nemen', vervolgt Taylor.

'Het was gewoon heel, heel duidelijk dat we ons herinnerden hoeveel we gemeen hadden.

Katy Perry op Hawaï

'We zitten allebei al een tijdje op een heel goede plek, maar ik weet niet of een van ons wist of we er in het openbaar over zouden praten.

Oké, we zijn hier duidelijk een beetje bevooroordeeld, maar Taylor die doet alsof ze haar beef met Katy is een uitvinding van de media en dat die twee 'tegen elkaar uitkwamen' is een regelrechte paardenpucky, zelfs door de normen van het post-truth #FakeNews-tijdperk.

Jarenlang heeft Taylor elke kans die ze kreeg op Katy gefotografeerd, aangezien een publiek van tientallen miljoenen mensen aan elk woord hing.

Katy was de hele tijd geen krimpend viooltje, maar ze sloeg nooit af zoals Taylor deed.

Katy Perry en Taylor Swift

De tekst van 'Bad Blood' stopt net voor Tupac-Biggie's diss track-territorium, en Tay bracht eigenlijk het hele 2015 door met rollen met een enorme groep slungelige vrienden voor het geval het echt zou worden op een rode loper-evenement.

Dit was niet het geval waarin de media besloten dat het cool zou zijn als twee popsterren niet met elkaar overweg konden.

Nee, dit was een geval van twee popsterren (maar Taylor in het bijzonder) die elke gelegenheid aangrepen om het publiek eraan te herinneren dat ze niet met elkaar overweg kunnen.

Het is geweldig dat deze twee hebben besloten om vervlogen tijden voorbij te laten gaan - maar proberen het verleden te herschrijven, is een trefzekere manier om te eindigen met het herhalen van je eerdere fouten.