Taylor Swift en Calvin Harris pronken met strandlichamen, elkaar

Op Hawaii Het valt niet te ontkennen dat Taylor Swift en Calvin Harris twee van de populairste beroemdheden zijn die er zijn. Het is dus geen verrassing dat ze pronken met hun geweldige strandlichamen terwijl ze op vakantie zijn in Hawaï. Het super getalenteerde en beeldschone stel werd gespot terwijl ze wat tijd in de zon aan het genieten waren, en we kunnen geen genoeg krijgen van hun adorabel sexy foto's.

Dit is net binnen: Taylor Swift heeft een geweldig strandlichaam.

Ze is ook helemaal weg van Calvin Harris.

Of was. Om hun eenjarige datingjubileum te vieren, vertrok deze geliefde zanger en dj half maart 2016 op een tropische vakantie.

Door fans een glimp op te vangen van de geweldige tijd die ze hadden via een heleboel Instagram-foto's, vragen we ons af hoe het allemaal kort daarna misging.

Er is een shot van Swift en Harris die kussen. Er zijn meerdere afbeeldingen van Taylor Swift in een bikini, die er heter uitziet dan de zomerzon.

En er zijn genoeg openbare uitingen van genegenheid om ons te laten denken dat Taylor The One echt had gevonden. Eindelijk. Voor altijd.

Helaas gingen Taylor en Calvin in mei uit elkaar.

We zullen misschien nooit weten waarom, maar we zullen altijd deze herinneringen hebben. Scroll naar beneden en koester wat eens was en had kunnen zijn.

1. Taylor Swift en Calvin Harris op vakantie

Taylor Swift en Calvin Harris op vakantieTaylor Swift en Calvin Harris genoten van een tropisch uitje om hun eenjarig jubileum te vieren. En we genoten ervan om naar deze foto te staren en ze in romantische actie te zien.

2. Taylor Swift bikinifoto!

Bikinifoto van Taylor Swift!Hallo daar, Taylor Swift! We zien deze zanger niet vaak in bikini, maar Calvin Harris maakte deze sexy foto van zijn vriendin tijdens een vakantie om hun jubileum te vieren.

3. Plezier hebben

Plezier hebbenTaylor Swift schreef als onderschrift bij deze foto: 'Die keer dat we eindelijk op vakantie gingen. @calvinharris.'

4. SEXY Taylor Swift

SEXY Taylor SwiftJe bent een gelukkig man, Calvin Harris. De DJ deelde deze zinderende foto van Taylor Swift op zijn Instagram-pagina tijdens een tropisch uitje met haar.

5. Klaar om te jetskiën?

Klaar om te jetskiën?Calvin Harris en Taylor Swift pronken allebei met hun lichaam op deze prachtige strandfoto. Ze hebben een sterke liefde met elkaar gevonden.

6. Taylor Swift in een badpak

Taylor Swift in een badpakGewoon prachtig, Taylor Swift. De in bikini geklede zanger glimlacht hier terwijl hij op vakantie is met Calvin Harris.

7. Taylor en Adam voor altijd!

Taylor en Adam voor altijd!Taylor Swift en Calvin Harris (echte naam: Adam Wiles) schreven hun initialen in het zand terwijl ze op vakantie waren om een ​​jaar dat ze een relatie hadden te vieren.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: