Taylor Swift en Calvin Harris: winkelen bij Whole Foods in bijpassende shirts! Helemaal aan het daten, Rechtsaf?!

Welkom bij het laatste rapport over het beroemde koppel Taylor Swift en Calvin Harris! Onze bronnen zagen de twee winkelen bij Whole Foods in bijpassende shirts, en we zijn er vrij zeker van dat ze aan het daten zijn! Wat is er schattiger dan deze twee popsterren die samen genieten van een gezonde boodschappentrip? We hebben alle details over hun shoppingtrip, plus enig inzicht in hun relatiestatus. Blijf lezen voor alles wat je moet weten over Taylor en Calvin!

Wauw. We hadden eerder deze week al gefluister gehoord over het daten van Taylor Swift en Calvin Harris , maar deze foto's bezegelen de deal vrijwel ... toch?!

Foto

De populairste singer-songwriter ter wereld en een van de beroemdste dj's lijkt misschien niet voorbestemd om samen te komen, maar hier zijn we dan.Werk je op woensdagavond rond Whole Foods in Nashville?

Draagt ​​u niet minder casual, qua kleur bijpassende overhemden? Best gaaf.

We zijn er zeker van dat er een voor de hand liggende professionele reden is waar ze zich achter kunnen verschuilen om deze aanvaring weg te redeneren... samen in dezelfde kruidenierswinkel in Tennessee.

Twee verschillende mensen plaatsten Twitter-foto's (hierboven) van deze waarneming.

De twee werden voor het eerst met elkaar in verband gebracht toen Taylor Calvin, die vorig jaar uit elkaar ging met Rita Ora, ging opzoeken tijdens zijn concert in Las Vegas eerder deze maand.

Er waren berichten dat hij een privéjet had gecharterd om haar naar de show te vliegen. Ze waren ook flink aan het flirten op een afterparty van de BRIT Awards in februari in Londen.

Nu zijn we hier met 's avonds laat waarnemingen van Whole Foods .

Het bewijs begint zich op te stapelen, en ze vormen zeker een aantrekkelijk, muzikaal ingesteld duo (meer dan sommige mensen op haar lange lijst van ex-geliefden, hieronder).

Je kunt het net zo goed openbaar maken, jongens...