Tarek & Christina El Moussa: komen ze weer bij elkaar?!

Volgens bronnen lijkt het erop dat Tarek en Christina El Moussa weer bij elkaar komen! Het ex-HGTV-stel is de laatste tijd verschillende keren samen gezien en ze lijken het beter met elkaar te kunnen vinden dan ooit. Christina is zelfs gezien terwijl ze haar oude verlovingsring weer droeg, wat velen heeft doen geloven dat de twee bezig zijn met het oplappen van dingen. Alleen de tijd zal leren of ze in staat zijn om dingen uit te werken en weer bij elkaar te komen, maar we duimen voor ze!

Als je het drama rond de Tarek en Christina El Moussa gingen uit elkaar , weet je dat dit niet jouw typische Hollywood-breuk is.

De Flip of Flop-hosts gingen uit elkaar na een uitbarstingsgevecht dat naar verluidt betrokken was Tarek zwaait met een pistool en dreigen met zelfmoord.

Verbazingwekkend genoeg lijkt het paar de zaken zo te hebben hersteld dat ze in staat zijn om in der minne co-ouder te worden en door te gaan met het filmen van nieuwe afleveringen van hun HGTV-serie.

Flip of Flop paar

Ja, Tarek en Christina werken nog steeds samen, wat genoeg was om sommige fans hoop te geven dat er in de toekomst een verzoening zou kunnen komen.

Maar Tarek zegt voor nu tenminste dat hij en Christina tevreden zijn om gewoon co-sterren te zijn:

'Misschien over 10 jaar', vertelde Tarek onlangs aan Entertainment Tonight.

'Eerlijk gezegd heeft het veel werk gekost om voor ons beiden op een goede plek te komen, ik denk dat we op het punt zijn gekomen dat we niet meer achterom kijken, we kijken naar onze toekomst.'

Hij voegt toe:

'Ik weet niet waar de toekomst me heen zal brengen, maar je weet maar nooit.'

Interessant genoeg praat Tarek nog steeds in gloeiende bewoordingen over zijn ex.

Tarek El Moussa en Christina El Moussa en Kids

Toen hem werd gevraagd naar zijn huwelijk, had de 35-jarige vader van twee kinderen alleen maar goede herinneringen om te delen:

'Als ik terugkijk, waren we absoluut beste vrienden, we waren soulmates', zei hij tegen ET.

'We waren arm in arm en vele, vele jaren waren we het stel waar andere stellen jaloers op zouden zijn. Alle getrouwde vrienden zouden zeggen: 'Man, jullie zijn de beste, jullie kunnen het zo goed met elkaar vinden', en na verloop van tijd begon het gewoon te vervagen.'

Wat betreft het feit dat het voormalige stel er nog steeds in slaagt om samen te werken, zegt Tarek dat de regeling verre van eenvoudig is geweest, maar beide partijen zijn vastbesloten om het te laten werken:

De El Moussas

'Er zijn goede dagen, slechte dagen, maar weet je, het is onze taak', zegt El Moussa.

'We houden van wat we doen, dus vechten we er doorheen. We weten wat we moeten doen om ons gezin te onderhouden en onze carrière voort te zetten.'

Het klinkt alsof deze twee een stabiele plek hebben bereikt in hun werk- en co-ouderschapsrelatie.

Ik hoop dat ze het niet verpesten door iets meer te proberen.