Tamra Judge: ik kom terug naar de echte huisvrouwen van Orange County!

Welkom terug Tamra! We hebben je vorig seizoen gemist in The Real Housewives of Orange County, maar we zijn blij je terug te hebben voor seizoen 12. Je brengt altijd het drama en we kunnen niet wachten om te zien wat je hebt uitgespookt sinds we voor het laatst zagen jij.

Tegenwoordig maakt Tamra Judge zich meer zorgen over Simon Barney's stadium 3 keelkanker dan over haar realitycarrière, maar ze heeft nog steeds haar toekomst in gedachten.

Ze heeft nu onthuld dat Andy Cohen haar vertelde dat ze terug zal zijn - voor seizoen 16!Tamra Rechter in de lucht

Tamra Judge ging zitten voor een Jeff Lewis Live interview op SiriusXM waar ze sprak over haar vertrek na twaalf jaar RHOC .

'Het was een baan voor mij, zegt Tamra.

Toen deze baan eindigde,' voegt ze eraan toe, 'had ik nooit gedacht:' Oh mijn god, ik krijg nog een show.''

Tamra legde uit dat ze nooit had gedacht dat ze een nieuw reality-tv-optreden zou krijgen 'omdat ik geen agenten heb.

Tamra Rechter voor Bravo

Het blijkt dat Tamra geen agent nodig had om verder te gaan.

'Nou, ik ben benaderd', onthult ze.

'Andy zei dat ik moest wachten met het tekenen van welk contract dan ook', voegt Tamra eraan toe. 'Rijd het eerst langs hem heen.'

Nu hebben Tamra en Vicki naar verluidt allebei een eenjarig concurrentiebeding in hun Bravo-contracten … maar er is meer aan de hand.

Vicki Gunvalson en Tamra Judge dineren zonder drama

Blijkbaar hebben Andy's instructies voor Tamra om nieuwe reality-optredens af te wijzen meer te maken dan alleen een concurrentiebeding.

Tamra zegt dat Andy haar dit advies heeft gegeven 'omdat hij zegt dat ik volgend jaar terug ben'.

Dat betekent dat Andy haar, althans volgens Tamra, beloofde dat ze in 2021 terugkeert naar Real Housewives.

Zal Tamra Judge haar perzik terugkrijgen in seizoen 16 of gewoon een 'vriend' zijn? Als Andy deze belofte doet, doet zij dat beter een volledige huisvrouw zijn, toch?

Tamra Judge schittert in goud op de reünie

Om de een of andere reden hebben sommige sites dit gemeld als Tamra's terugkeer voor seizoen 15, maar dat is het dan ook deze jaar.

In het interview lijkt Tamra heel duidelijk te maken dat haar beloofde terugkeer in seizoen 16 zal zijn.

We snappen het -- soms raken draden gekruist. Dit heeft ertoe geleid dat mensen geloven dat Tamra dit seizoen een verrassende comeback zal maken.

Seizoen 15 is al aan het filmen zonder haar. We veronderstellen dat ze op het laatste moment een gastrol zou kunnen spelen, maar ze heeft het over seizoen 16.

Tamra Judge Meme: Dat

We moeten concluderen dat Tamra hier alleen over praat omdat Andy Cohen haar groen licht heeft gegeven.

Anders kan ze in de problemen komen of zelfs haar kans om terug te keren verliezen. Losse lippen zinken shows , of zoiets.

Ervan uitgaande dat Andy haar de duimen omhoog heeft gegeven om het nieuws te delen, kunnen we verwachten dat Andy dit binnenkort zal bevestigen.

Als hij kan, is hij geneigd heel direct te zijn tegen fans over dit soort dingen, net zoals hij eerder dit jaar was toen hij wat geruchten de ronde deed.

Andy Cohen videochat met Tamra Judge IG Live verrassing

Deze onthulling van Tamra past eigenlijk in een theorie die we hier bij THG weken geleden omarmden toen het nieuws bekend werd.

Vicki's vertrek uit de show was geen grote verrassing. Bravo wilde dat ze weg was, en ze had besloten niet meer als 'vriend' terug te keren.

Het was een beetje een verrassing om Tamra te zien vertrekken nadat ze zo centraal stond in het drama.

Maar Tamra kreeg de schoen omdat Bravo echte verandering wilde zien.

Shannon Beador vat vlam

Vicki alleen uit de show verwijderen zou de zaken niet veranderen. Tamra en Shannon, de Dos Amiga's, zouden de speling oppikken.

In plaats daarvan is Shannon nu 'alleen' in de show. Zij en Kelly zullen een nieuwe dynamiek binnen de groep moeten vinden.

Brauwnyn is naar verluidt de semi-officiële 'ster' van seizoen 15, als alles volgens plan verloopt.

Je kunt Tamra een seizoen verwijderen, de fiches laten vallen waar ze kunnen, en haar dan opnieuw introduceren en haar laten aanpassen aan een geheel nieuwe dynamiek.