Tamra Judge: Ik heb gezoend met Braunwyn en het was een Friggen BLAST!!

Als iemand die gezoend heeft met Braunwyn, kan ik uit de eerste hand zeggen dat het geweldig is! Ze is een geweldige kusser en een nog beter mens. Ik ben zo blij dat we op dat niveau contact hebben kunnen maken.

Inmiddels zijn alle fans en kijkers van De echte huisvrouwen van Orange County weet alles over de trio's van Braunwyn Windham-Burke met haar man.

Braunwyn maakte de producers heel duidelijk dat ze, als ze de kans kreeg, de clown uit zou gaan met castmate Tamra Judge.Tamra zelf had daar geen bezwaar tegen.

Op het verjaardagsfeestje van Shannon Storms Beador was de jarige niet de enige die een kus kreeg.

Braunwyn en Tamra grepen hun kans en zoenen. Het was een traktatie voor iedereen -- nou ja, bijna iedereen.

En ... is Vicki Gunvalson homofoob? Kijk naar haar gezicht hieronder terwijl dit allemaal naar beneden gaat.

1. Shannon was jarig!

Het was ShannonShannon is trouwens in maart geboren, dus dat vertelt je hoe lang geleden dit werd gefilmd. Zoals je op deze foto kunt zien, had Shannon al een geweldige oude tijd op deze foto.

2. Braunwyn had haar oog laten vallen op de prijs

Braunwyn had haar oog laten vallen op de prijsZij en Tamra waren, nou ja, de hele nacht aan het flirten. Dit was al nadat Braunwyn wild onsubtiel was geweest over hoe, als ze een van haar mede-huisvrouwen in haar huwelijksbed zou kunnen krijgen - zoals zij en haar man soms doen met vrouwen die ze kennen - het Tamra zou zijn. Ze had er duidelijk al over nagedacht. En Tamra was, nou ja, gevleid.

3. Vicki leek een beetje verrast

Vicki leek een beetje verrastWe zullen hier later meer over praten, en misschien is selectief bewerken gedeeltelijk de schuld, maar het lijkt erop dat Vicki zich echt niet op zijn gemak voelde bij de flirts van Tamra en Braunwyn.

4. Over ongemakkelijk gesproken...

Over ongemakkelijk gesproken...Naast haar eigen drama, bevond Gina zich tussen twee dames. Als je ooit tussen twee mensen hebt gezeten die openlijk geil voor elkaar zijn, weet je precies hoe ze zich op dit moment voelt.

5. Zo wisselden sommige mensen van stoel

Zo wisselden sommige mensen van plaatsTamra en Braunwyn stonden eindelijk naast elkaar, Gina kon met Emily praten (dat deden ze veel), en Meghan King Edmonds kreeg een plaats op de eerste rij voor de actie. (We zien je, Meghan)

6. Dingen waren al een beetje pittig

Dingen waren al een beetje pittigTamra kondigde - met haar zeer luide stem - aan dat haar hand in Braunwyn's kruis vastzat. Braunwyn leek het niet erg te vinden. Sterker nog, ze riep 'doe het nog een keer!'

7. Opnieuw met Vicki's ongemak

Weer met VickiShannon blaast op haar fluitje, mogelijk omdat ze genoeg gedronken heeft. Mevrouw, dit is een restaurant. (Serieus, ik weet dat het een spektakel is, maar kun je je voorstellen dat als je je favoriete restaurant binnenwandelt voor het avondeten, je geen idee hebt dat de huisvrouwen daar zouden zijn?)

8. Braunwyn leeft haar beste leven

Braunwyn leeft haar beste levenZe leunt achterover op Tamra's schoot, vermoedelijk niet met de hand van de andere vrouw deze keer tussen haar benen geklemd (maar wie weet).

9. Hier komt het!

Hier komt het!Braunwyn giechelt nog steeds... en Tamra fronst al.

10. Wat een moment

Wat een momentKijk maar eens naar alle mensen om hen heen. Probeert Shannon... toezicht te houden? Vicki wijst, alsof iemand dit zou kunnen missen, hoewel we vermoeden dat ze niet probeert te helpen, want ze blijft maar 'stop!' roepen. En die vrouw op de achtergrond zit net te eten.

11. Kus! Kus! Kus! Kus!

Kus! Kus! Kus! Kus!We weten niet zeker naar wie Shannon op dit moment kijkt of waar ze het over heeft, maar Tamra en Braunwyn bevinden zich in hun eigen kleine wereld.

12. Hier is een betere hoek

HierGoed voor hen! Geen laffe pikken hier. Ze gaan er echt voor.

13. O, Braunwyn...

Oh Braunwyn...We snappen dat ze het niet kon laten. Hopelijk vroeg ze het eerst aan Tamra voordat ze naar haar tatas uitviel.

14. Vicki geeft OPNIEUW een show

Vicki geeft OPNIEUW een showDeze keer schudt ze snel haar hoofd. Eerlijk...Vicki heeft wat uit te leggen. Er is een verschil tussen 'Ik wil met niemand vrijen, bedankt' en 'Ik ga een gezichtsreis maken om te laten zien hoe icky ik dit vind.' Dat laatste is homofoob.

15. Zie het zelf

Zie het zelfDeze twee hebben zo'n leuke tijd - en dat geldt ook voor toeschouwer Meghan. Ik weet niet zeker waarom het Vicki zo dwars zit, maar dat ziet er niet goed uit voor haar.

16. Tamra heeft geen spijt

Tamra heeft geen spijtSprekend tegen de camera wijst ze erop dat er niets mis is met af en toe een triootje. Dat is niet wat ze deed met Braunwyn op de verjaardag van Shannon, maar het is duidelijk relevant voor de bredere discussie over het huwelijk van Braunwyn.

17. En oh trouwens...

En ach trouwens...Voelde Meghan King Edmonds zich een beetje buitengesloten? We kunnen het niet met zekerheid zeggen. Ze is in ieder geval niet homofoob. Wat we natuurlijk niet dachten dat ze dat was (niet zeker of hij uit is, maar een goede kennis van haar is homo). Ze is duidelijk geamuseerd.

18. Vicki is NOG STEEDS niet geamuseerd

Vicki is NOG STEEDS niet geamuseerdZelfs als Braunwyn en Tamra gewoon met elkaar aan het dansen zijn, blijft Vicki's voice-over zeuren. Ze zegt dat Braunwyn danst als een 12-jarige, wat dat ook betekent? We veronderstellen dat elke dans er op een bepaalde leeftijd 'jong' uitziet.

19. Nu legt Vicki zichzelf uit

Nu legt Vicki zichzelf uitZe zegt dat ze de kus van dat meisje kent, maar wijst erop dat Braunwyn en Tamra geen lesbiennes zijn. Dat is waar! En hoewel er meer biseksuelen zijn dan de rest van ons samen, heeft Braunwyn verklaard dat ze zich identificeert als hetero. Maar Vicki... mensen vrijen de hele tijd op feestjes zonder enige seksuele aantrekking erachter. Zeker als er alcohol in het spel is. En vooral als ten minste één van hen, hoe ze zichzelf ook mag noemen, een zekere seksuele aantrekking tot de ander kan voelen.

20. Vicki is verbijsterd door de voortdurende zoenen

Vicki is verbijsterd door de voortdurende zoenenZe vraagt ​​zich af hoe ze dit kunnen doen en ervan kunnen genieten. Zoenen is leuk, Vicki.

21. Dan stelt Vicki de grote vraag

Dan stelt Vicki de grote vraagSpelen ze hiermee vals? We denken op de een of andere manier dat geen van hun echtgenoten bezwaar zal maken. Vooral omdat dit allemaal op camera was.

22. Tamra heeft hierover openhartig gedaan

Tamra is hierover openhartig geweestTegen Bravo's Daily Dish zegt Tamra: 'We hadden een goede sfeer. Liever zoenen of vechten? Ik probeer gewoon iedereen blij te maken.'

23. Wie was de betere kusser?

Wie was de betere kusser?'Ik kan me niet herinneren [of ze een goede kusser is]', bekent Tamra. 'Maar ze zei dat ik een goede kusser was, dat is het enige waar ik om geef.' Weet je wat? Dat is herkenbaar.

24. Tamra zingt de lof van Braunwyn

Tamra zingt Braunwyn'Ik hou van Braunwyn! Ze gleed gewoon onze groep binnen alsof ze al jaren een van de groep was. Super aardig, nuchter, heel open, schattig als maar kan, heeft een geweldige man, zeven kinderen, een moeder met regenboogdreadlocks... Ik bedoel, wat wil je?' Ze maakt een behoorlijk punt.

25. Welke huisvrouw zou ze hierna kussen?

Welke huisvrouw zou ze hierna kussen?Nu noemde Eddie onmiddellijk iemand van The Real Housewives of Dallas, maar hij noemde geen namen. Dan zegt Shannon: 'Ik wil graag wat Denise Richards. We kregen een duim omhoog van Eddie. Ik kan altijd zoenen met Denise Richards. Eddie keurde het goed.' Dat keuren wij ook goed.

26. Dus wat betekent dit allemaal?

Dus wat betekent dit allemaal?Het betekent dat vrijen leuk is, dat Tamra en Braunwyn zeker veel hebben bijgedragen aan de verhaallijn van dit seizoen. Beiden blijven 100% in controle over hoe ze hun seksualiteit zouden willen labelen. En trouwens, zoenen is gewoon zoenen.

27. Er zijn punten die aan de orde moeten worden gesteld

Er zijn punten die aan de orde kunnen worden gesteldTerwijl bijvoorbeeld een groot deel van onze cultuur homofoob blijft, kan onze samenleving vrouwen aanmoedigen om te zoenen. Dit betekent niet dat wlw (vrouwen die van vrouwen houden) meer geaccepteerd worden, alleen meer geseksualiseerd. Wees gerust, helaas zouden velen in onze samenleving die om deze scène hebben gelachen, zich heel anders hebben gevoeld als deze huisvrouwen allemaal mannen waren. Misschien had Vicki het minder erg gevonden.

28. Hoe dan ook, kom maar op met dat crossover-evenement

Hoe dan ook, kom maar op met dat crossover-evenementBeverly Hills meets Orange County zou een wilde rit zijn, misschien vooral voor Tamra en Denise. En we zouden Meghan graag nog wat meer zien, en niet zodat ze eindelijk een kus kan krijgen waar ze misschien op hoopte.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: