Supernatural Seizoen 10 Aflevering 5 Samenvatting: De avonturen van Destiel

En Crowley Welkom bij mijn samenvatting van Supernatural seizoen 10, aflevering 5! Deze aflevering ging helemaal over de avonturen van Destiel en Crowley, en jongen, wat hebben ze veel avonturen beleefd! Van het opsporen van een malafide engel tot het omgaan met de gevolgen van hun ontluikende relatie, deze twee hadden het druk. Maar ze slaagden er altijd in tijd te vinden voor wat sarcastisch geklets en een paar gestolen momenten. Blijf lezen om alle details van hun nieuwste heldendaden te weten te komen!

Bovennatuurlijk zong het deze week letterlijk hardop: de serie heeft de ongelooflijke mijlpaal van 200 afleveringen bereikt.

Dat zijn bijna net zoveel afleveringen als naaktfoto's van Kim Kardashian die op internet bestaan ​​- en Supernatural vierde de prestatie in ontzagwekkende metastijl.Aan het begin van Bovennatuurlijk Seizoen 10 Aflevering 5 , kwamen Sam en Dean op een muzikale bewerking van hun leven voor meisjes op de middelbare school. Het was gebaseerd op het werk van Chuck, die tijdens het uur een verrassende verschijning maakte en die hielp om dit een gedenkwaardige aflevering te maken.

In een hilarische knipoog naar fanfictie die echt bestaat, komt Dean uiteindelijk langs en moedigt de studenten aan om Destiel te interpreteren, waarbij de actrice de personages als een paar speelt omdat 'd'uh, subtekst'.

De broers en zussen hadden ook te maken met Calliope, de Griekse muze van epische poëzie die zich manifesteert vanuit de verhalen die ze kwelt. Ze eet de auteurs van verschillende werken op en ze veroorzaakte hier wat problemen voor de Winchesters.

Maar voordat ze haar ondergang ontmoette, vatte Calliope de aantrekkingskracht samen van de show die ze koos om te achtervolgen.

'Bovennatuurlijk heeft alles! Leven, dood, opstanding, verlossing. Maar bovenal familie.'

Zoals we al zeiden: geweldig meta.

Nadat deze slechterik was uitgezonden, voerde de musical een ontroerende vertolking op van Kansas 'Carry On Wayward Son, waarbij Jensen Ackles en Jared Padalecki zoveel mogelijk emotie overbrachten zonder een woord te zeggen.

Ook van belang bij deze bijzondere, unieke aflevering:

  • Er was een montage van de titelkaarten van de show van de afgelopen negen seizoenen.
  • Op een gegeven moment luisterde Dean terug naar de piloot terwijl hij over de kofferbak van de Impala stond en zei: We hebben werk te doen.'
  • Als Dean Marie vertelt wat er in seizoenen 6 tot en met 10 is gebeurd, antwoordt ze: Dat is een van de ergste fanfictie die ik ooit heb gehoord.
  • Marie, wat betreft haar pruik: ik gebruikte deze voor mijn one-woman Zwarte wees vorig jaar laten zien. Het zal voor Sam moeten werken.'
  • Een pluim voor de schrijvers voor het bespotten van hun eigen tekortkomingen in continuïteit/mythologie met een verwijzing naar Adam die vastzit in een kooi met Lucifer.

Dit was een aflevering voor alle bovennatuurlijke die-hards die er zijn. En het leverde op. Grote tijd.

Herbeleef het plezier hierboven wanneer je kijk Supernatural online en kijk alvast vooruit via deze teaser voor Bovennatuurlijk Seizoen 10 Aflevering 6 :