Stephen Bear, voormalig Challenge Star, maakt fans bang met schijnbaar zelfmoordbriefje

Het is veilig om te zeggen dat Stephen Bear geen onbekende is in controverses. De voormalige Challenge-ster haalt al jaren de krantenkoppen met zijn wilde capriolen en off-the-cuff gedrag. Maar zijn laatste stunt is zelfs voor hem te ver gegaan. Bear ging naar sociale media om een ​​schijnbaar zelfmoordbriefje te posten, waardoor zijn fans in paniek raakten. In het briefje beweerde hij dat hij 'deze wereld beu' was en niet 'in een wereld zonder [zijn] fans' wilde leven. Gelukkig lijkt het erop dat Bear iedereen aan het trollen was en springlevend is. Maar door zijn verontrustende grap vragen veel mensen zich af of er meer aan de hand is dan alleen aandachtzoekend gedrag.

Stephen Bear heeft dit weekend zijn volgers op sociale media behoorlijk bang gemaakt.

Bear, een voormalige hoofdrolspeler op MTV's The Challenge, haalde enkele dagen geleden de krantenkoppen nadat ex-vriendin Georgia Harrison hem beschuldigde van wraakporno.Ze beschuldigde Bear er met name van een seksuele ontmoeting tussen de ex-geliefden te filmen toen ze een item waren ... en deze vervolgens aan meerdere vrienden te laten zien.

Stephen Beer foto

Als reactie op deze verontrustende bewering plaatste Bear eerst een bericht op Instagram dat als volgt luidt:

In het licht van de recente gebeurtenissen wil ik een officiële verklaring afleggen.

Er zijn online beelden gedeeld die hebben geleid tot ernstige valse beschuldigingen over mij. Ik ben erg van streek en geschokt door deze beschuldigingen die volledig onwaar zijn.

Ik zal niet in detail ingaan op valse speculatie die online wordt opgebouwd.

Ik heb het gevoel dat het commentaar hieromheen bedoeld is om mijn karakter te belasteren, om mijn carrière en mijn leven te vernietigen. Ik zal niet langer commentaar geven of brandstof toevoegen aan dit onderwerp.

Excuses van Stephen Bear

Eerder deze maand ging Harrison naar buiten met haar beschuldigingen tegen Bear, met wie ze speelde in twee seizoenen van The Challenge.

'Ik voel me gekwetst, ik voel me geschonden, ik schaam me, maar ik heb ook het gevoel dat mijn vrienden en volgers me hierdoor zullen steunen en ik kan er niet langer over zwijgen', schreef ze destijds.

Georgia vroeg fans ook wat voor soort gevangenisstraf Bear zou kunnen krijgen als hij hun sekstape openbaar zou maken.

Zonder haar toestemming, dat wil zeggen.

Georgia Harrison en Stephen Bear

Ondertussen plaatste Bear op zondag een video waarin volgers erg bezorgd waren om zijn welzijn -- of, als ze cynisch waren, ervan overtuigd waren dat hij gewoon probeerde hun sympathie te winnen.

In het 90 seconden durende beeldmateriaal wordt Bear erg emotioneel terwijl hij zegt dat hij mensen gewoon blij wil maken, maar dat het nooit goed genoeg is.

Hij noemt ook stemmen in mijn hoofd en beweert dat hij medicijnen heeft gekregen, maar die niet zal nemen.

Tegen het einde van de clip verontschuldigt hij zich bij iedereen die ooit van [hem] heeft gehouden.

beer filmpje

Misschien wel het engste van allemaal?

Dit onderschrift dat Stephen schreef: 'De enige keer dat afscheid nemen pijnlijk is, is wanneer je weet dat je nooit meer hallo zult zeggen.'

Veel volgers reageerden met grote bezorgdheid over Bear, maar een paar anderen trokken de authenticiteit van Bear's video in twijfel.

Ze wezen op een verontrustende video die Bear een paar dagen eerder had gepost, waarin hij grappen maakte over het doen van de ultieme narcistische zet om zijn zelfmoord te vervalsen om iedereen medelijden met [hem] te laten krijgen.'

Stephan Beer

We kunnen hier niet doen alsof we het antwoord weten.

Bear onthulde dit weekend echter ook dat zijn visum was geregeld en dat hij zich klaarmaakte om enkele appartementen te bekijken ter voorbereiding op een aantal serieuze verhuizingen naar Dubai.

Hij kon niets ergers bedenken dan in Engeland te wonen, voegde hij eraan toe.

Als je eerder haatte, zal dit je mijn volgende zet over de rand sturen.

beer nota online

Bear heeft sinds deze notitie niets meer gepost.

We hopen echt dat het goed met hem gaat.